Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
1
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: "Софийска вода"

На 26 юни 2018 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Балкан", кв. "Ботунец", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ж.к. "Ботунец" 1.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Васил Левски" №2.

На 26 юни 2018 г. (вторник) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Троянски проход", ж.к. "Лагера", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Мокренски проход", от ул. "Мъглен" до бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Троянски проход", ъгъла с ул. "Мокренски проход".

На 26 юни 2018 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Ненко Германски", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Ненко Германски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Ненко Германски", ъгъла с ул. "Иван Пешев".

На 26 юни 2018 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. "Тайга" и ул. 253, кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Тайга", от ул. "Знаме на труда" до ул. "Локорска", ул. "Димитър Гущанов", ул. "Железопътна", ул. 252, ул. 228.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Димитър Гущанов", ъгъла с ул. "Железопътна"; ул. "Тайга", ъгъла с ул. "Локорска".

На 26 юни 2018 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Костенец", ж.к. "Сердика", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Инж. Иван Иванов", от ул. "Житница" до ул. "Костенец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Костенец", ъгъла с бул. "Инж. Иван Иванов".

На 26 юни 2018 г. (вторник) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. "Рожен", кв. "Илиянци", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Рожен", от ул. "Петър Панайотов" до ул. "Балчо Нейков".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на последна спирка на автобус №83.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът
на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.


1
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари