"Мерцедес" челно в камион на чистотата, двама са ранени

Пострадали са работници, спешно са закарани в болница
26 юни 2018 08:05, Александър Попов
33

Снимка: Булфото

Тежка катастрофа прати двама души в болница снощи. Инцидентът е станал на Околовръстното в София, като шофьорка се е блъснала в кола на службите за чистота, съобщава "Булфото".

Лек автомобил "Мерцедес" се ударил челно с камион, миещ Околовръстното шосе в столицата при Драгалевци, посока Пловдив.

Шофьорката не е забелязала камиона, работещ в насрещното движение. Водачката на автомобила не е пострадала, но двама души от миещите пътя са откарани по спешност в болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво значение има дали камиона е в насрещното или не?в двата случая щеше да е в най-лява лента със скорост от 3 км/час и 2-*** с по един маркуч да мият. Разликата е че сега новината щеше да е както преди година "кола помете работници на чистота".Само кьорав не ги вижда тези коледни елхи.
28
2
 
6
 
! Отговори
До 28 преди 5 години
"и си купил някоя нискобюджетна бричка не те прави човек от класа,"Ахаам...значи, това че си търговец на стари коли от Европа те прави теб човек от класа? :))Айде няма нужда...автотърговец с основно образование ми говори за комунизма и колко му било добре...че карал нов продънен москвич.
27
3
 
9
 
! Отговори
Do 28 преди 5 години
До ДО 22Ами, *** си...и това си личи по всичките ти писаници и хвалебствия по комунизма и руските коли.И кои точно комунисти са направили корейската ти кола? :)) Защо не караш москвичи и лади? Има нови лади, нали се хвалеше, че през комунизма са били нови и хубави. И тогава ти е било много добре.А, това с нивите...:) :) предполагам, че е кръга около теб.Оо...че и дори обиждаш на "нискобюджетна"!! :)Ладите, които ни хвалиш, че сме имали навремето какви бяха? Високобюджетни и нови? :)
26
5
 
2
 
! Отговори
ДО 22 преди 5 години
Пич ти трябва да се лекуваш,това да ли съм "*** промито" си е моя работа, това че си продал нивите на баба и дедо и си купил някоя нискобюджетна бричка не те прави човек от класа, оставаш си бедна мишка която църка само на маса а навън си кръгла нула, пак казвам ходи се лекувай че си изпушил от всякъде ! а и за сведение карам корейска кола правена пак от КОМУНИСТИТЕ !!!
25
0
 
0
 
! Отговори
Toshko преди 5 години
Az rabota Tam I vie s tiq komentari begai na tam
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"много българи кара НОВИ ЗАПАДНИ автомобили"Да, много ! 5% от автомобилте са под 5 годишна възраст, а в повечето места, след 2-та година, не го водят и нов.
23
0
 
0
 
! Отговори
Toshko преди 5 години
До АнонименMnogo si tup
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А камиона добре ли е? Че Мерцедеси много, камиони на чистотата - малко!
21
9
 
3
 
! Отговори
Гневен преди 5 години
Какво за бога прави този камион в насрещното??Водача да съди държавата!
20
3
 
11
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
До до 10И за твое сведение, карам нова кола.В момента, също, много българи кара НОВИ ЗАПАДНИ автомобили.Ако са втора ръка, са в пъти по-добри от която и да е нова руска таратайка.Та, тези сънища и мечти по старото време и бай ТОшо си ги запази за себе си, *** промито.Ако са мн хубави руските бараки, защо улиците не са заляти с нови лади??!!!Всеки може да си позволи в момента нов руски таралясник.
19
1
 
10
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
До до 10Абе, като толкова си обичаше комунизма...а сега развиваш частен бизнес...че и с коли:1. През комунизма нямаше право да имаш собствен бизнес.2. Ако в момента западните коли, които вннасяш са брички, защо не караш нова лада или нов москвич??3. Каква караш ти в момента като толкова ни хвалиш новите руски бракми от едно време.4. През комунизма ти доставяха нови жигули, москвичи и лади...и когато отидеше да си ги вземеш ти идваха с една книжка, с изброените заводски дефекти.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само интересно как само един водач не го е вдиял този камион, ако всички караха като нея, трябваше да стане верижна на околовръстното.
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 10"занимавам се с продажби точно на такива брички взети от моргите на Европа и ги продавам на балъци като теб......"Ти си ужасен, безнраствен и безчовечен. Трябва да те е срам, да се наричаш българин !!!
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано Камиончето се оправи.А пофьорите ранени ли са ?
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подарил Коко Динев на новата си държанка возило, за добро представяне, тя пук взела да се гримира, докато влиза в кръгово. Ежедневието е Южна София :)
14
10
 
11
 
! Отговори
до 10 преди 5 години
Абе пич, ти сега каква кола караш, масово се карат брички десета употреба хвърлени от европееца за скрап, а ти си викаш глей каква "нова" кола карам, занимавам се с продажби точно на такива брички взети от моргите на Европа и ги продавам на балъци като теб...... а само да отбележа че преди карахме руски машини но НОВИ от магазина!
13
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На околовръстното карат като самолети на писта. Каква трябва да е била тази скорост, че на право, широко, светло шосе да не видиш камион?!На околовръстното ограничението е 80. И 80 значи 80, а не значи да изпреварваш в най-дясната лента със 140, че и да псуваш другите, че карали вляво с 80.Околовръстното е градски булевард, не е магистрала. То не е обезопасено с мрежи; там може да изскочи куче, пешеходец, какво ли не...
12
1
 
38
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Първо мястото е доста осветено,то се вижда от снимките, второ всички камиони на чистотата светят като коледни елхи и се виждат от няколко стотин метра.....просто спрете да пиете и да се дрогирате когато се качвате на коли бе хора !!!
11
1
 
34
 
! Отговори
мисля си че преди 5 години
Камионът е бил в насрещното, защото по този начин работниците са отзад и са що годе защитени - мислите ли че щом не е видяла камион щеше да отрази работещите. Върху вероятната скорост с която се е движила няма да правя прогнози.
10
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На околовръстното вечер е достатъчно осветено, че да се види този камион, а и от снимките се вижда, че има лампи по него, да не говорим, че и трафик няма. Тази 100% е карала със скорост над ограничението и може и да се е гримирала през това време, кой знае.