20-годишен спипан с амфетамини в София

Полицията иззела 4 пакетчета с наркотичното вещество
27 юни 2018 21:21,
8
20-годишен спипан с амфетамини в София
Снимка: Pixabay

20-годишен задържан за притежание на амфетамини след проверка на полицията, съобщават от "24 часа".

Младежът е кримиално проявен и е вкаран в ареста на стоиличното Шесто районно с 24-часова мярка задържане под стража. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16-ти юни в София служителите на МВР спрели за проверка млад мъж със съмнително поведение. В хода на инспекцията била установена и самоличността на младежа, който се оказал стар познайник на полицията. Става въпрос за други престъпления, отново свързани с наркотици.

Последвал обиск, при който служителите на реда открили и иззели 4 пакетчета прахообразно вещество. Резултатът от назначената експертиза показало, че веществото е амфетамин.

След доклад на събраните материали в Софийската районна прокуратура, мъжът е привлечен като обвиняем по НК за притежание на наркотици. Наложена му е мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 500 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Пицата преди 5 години
Престанете да пускате ненужна информация. Това не е новина, това е всекидневието.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всички млади пи.ят нар.коман
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аууууу,спипали един 20-годишен с амфетки.Ама то цяла София гъмжи от дилъри на всякаква дрога,особено около училищата,ама те спипали един.Евалла,МВР,машшала!
3
0
 
7
 
! Отговори
Моника преди 5 години
Милиционерите се борят с Конкуренцията. Те самите са дилъри и Мулета.
2
1
 
13
 
! Отговори
Boto преди 5 години
Ба тая сериозна новина сигурно и в бюлетина на МВР са я пуснали.Няма по неработеща система в света от нашето МВР. Дебели полицай, хиляди хора администрация пенсиониращи се по никое време и лежащи на мойте данъци.Тея спокойно 20+ Човека само в центъра на София на ден е нормално да хващат и да не го и споменават. То младежа сигурно се е спънал в някоя плочка пред заспал полицай и са паднали от джоба му.И тука нема никаква политическа нотка търтеите са вечни независимо, кой управлява
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
500 лв. и пичагата продължава да продава ..............Така ли да се разбира? ЕЙ тотална щета е и прокоратура и съд и полиция....Верно стана който квото иска и квото може да си прай.