Части от София остават без вода утре – вижте къде

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
1 юли 2018 12:39,
1

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 02 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Пиротска“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Пиротска“ от ул. "Опълченска до ул. "Странджа“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Пиротска“ ъгъла с ул. "Опълченска“.

На 02 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Могилата“ кв. "Витоша“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул.“Могилата“ от ул.“Чавдар Мутафов“ до  ул.“Марин Тодоров“, ул.“Могилата“ №7, ул. "Марин Тодоров“, ул. "Раде Радев“, ул. "Димитър Яблански“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Марин Тодоров“ ъгъла с ул. "Димитър Яблански“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 02 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Зографска легенда“ вилна зона "Милкова кория“ кв. "Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Зографска легенда“, ул. 406, ул. "Наум“, ул. "Св. Ангеларий“, ул. "Зографска легенда“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Георги Баласчев“ ъгъла с ул. 406.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Благодаря на сайта за тази рубрика. Полезно е.Браво на този, който се е сетил да съобщава на хората за авариите на Софийска вода, за да си вземат нужните мерки.Браво.