Мъж, жена и момче, което е зад… волана на Мерцедес!

Видеото е снимано на паркинг на голям столичен хипермаркет
Обновена: 2 юли 2018 07:11 | 2 юли 2018 07:10,
45
 

10 годишно дете кара кола и кара баба си и дядо си

Posted by Julia Ilieva on Sunday, 1 July 2018

Малко момче подкарва "Мерцедес" със софийска регистрация на паркинга на голям столичен хипермаркет.

Глас зад кадър на жена, която снима видеото, си задава въпроси, на които няма кой да и отговори: "Тия хора, нормални ли са?", "Добре ли са?"

Но е факт, невръстният шофьор уверено се качва в немската машина, дава назад и потегля!

А гласът зад кадър продължава да се чуди: "Няма ли полицаи, които да ги видят?"

Очевидно е, че униформени няма, въпросът е защо, след като си станал свидетел на подобно нещо, не си набрал 112 и не си подал сигнал за нередност.

А инак видеото, споделено в една от най-големите групи във Fаcebook, е гледано хиляди пъти в рамките на часове, а коментарите отдолу са повече от спорни и красноречиви – от подкрепящи хлапето, до осъждащи действията му, а и тези на възрастните с него.

… Ама госпожицата да беше го спряла, а не да се чуди кой разрешава! Ама не... то е по-важно да се правиш на интересен. По е трудно да мислиш

… Хмм, тва било незаконно, ами вие като снимате малолетен без разрешение на родителите му?

… Евалата на малкия, и се обзалагам че това дете кара по-добре от повечето представителки на "нежния пол", дето го насолиха

… Нека кара. Но е незаконно - факт. Аз това не намирам за правилно, иначе ако е с баща си до него в някое закътано място, за да пробва, а не в трафика – добре

… За тех полиция нема. За софиянците може всичко, за тех закони няма, а за нас глоби, че не сме пуснали фарове

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
13
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Еееее тати на 5 години ме качи на трактора а на 9-10 вече сам карах и държах браздите.Няма лошо за момче да се учи от малко да управлява а пък колата се управлява леко като играчка, стига добре да преценяваш, да не бързаш и да внимаваш.Тоя баща дертове ще бере, защото хората не ги интересува колко доверие има на момчето, а си мислят-Какво може да стане Ако...Глупашки е постъпил бащата, инак от туй момче добър шофьор ще излезе...Внимателно е и разумно!
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На какъв език говорят ?
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сократис Граждански дълг ? По-скоро сeлска дребнавост проявена, като глад за момент слава. Сигурни не са викали полиция, защито не са "доносници". БеГе логика.
12
0
 
28
 
! Отговори
. преди 5 години
Ами нали виждате, че колата излиза от паркомясто за хора с увреждания?Очевидно е, че всички в тази кола имат увреждания! Няма друго обяснение.
11
1
 
25
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
"Няма ли полицаи"? Полицаите не са на всеки паркинг, пред всеки магазин и МОЛ...Полицаите се викат! Това момче не е никак малко и след, като бащата, му има доверие, то вероятно има защо, но това не оправдава постъпката.В ерата на смарт-телефоните, си проличава интелекта на притежателите, за които снимането и публикуването на клипчета изчерпва гражданският им дълг, да се притичват на помощ и предотвратяват произшествия и нещастни случаи.И дори питат-Къде е полицията? Във случая полицията сте вие!
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че и без мене тати ми даваше от малък и аз да карам
9
18
 
22
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Само даде заден, изкара колата, после баща му го смени. Тя овцата затова отмести телефона, точно във възловия момент. Ей, какво ли не прави човек, само и само да се направи на интересен в мрежите :)
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е утрешното "камикадзе" на пътя! Нищо чудно след време, когато краката му започнат да стигат нормално *** на автомобила, да го видим размазан под някой ТИР, или автобус, или "проектиран" на стълб или дърво...Драги родители, учете децата си на такива неща и утре ща плачете на гробовете им!!!
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали са му да изкара колата от паркинга.
6
7
 
9
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Всичко е скалъпено. Не вярвам на такива неща.
5
0
 
34
 
! Отговори
;-) преди 5 години
Обаждам се на 112 за паднал на пътя предмет - желязо, около 2 т, метър на метър, на осевата линия, точно на входа на магистралата пред един шоурум. Там хората карат сравнително бързо, смрачаваше се и имаше напълно реален риск някой да направи тотална щета на МПС-то си. 5 мин ме разпитваха какво и що? Дадох им точен адрес, само дято координати не ми поискаха. В това време от там минаха поне 100 коли, които по чудо избегнаха белята в последния момент. Полицията е само на 2 км. Пътят им е точно 2'.
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навярно само детето е било трезво. Похвално. Не карай пил!
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледах видеото, жената беше започнала снима доста преди детето да се качи, има нещо гнило в дания
2
2
 
48
 
! Отговори
113 преди 5 години
В 112 работят *** роботи. Аз им обяснявам, че обират съседа, а те ме питат какъв ми е цвета на очите...
1
2
 
73
 
! Отговори
112 преди 5 години
Като се обадиш на 112 за такова нещо и от там "веднага" ще ти обърнат внимание.. вЕрвайте ми..