Животът е джаз! Jazz Cats на финал на "Обединени в изкуството"

Проектът ще бъде закрит с фотоизложба и музика
Обновена: 4 юли 2018 17:59 | 4 юли 2018 17:45,
5

В продължение на 6 месеца млади творци в областта на музиката, киното, литературата и изкуството бяха "Обединени в изкуството" - проект, котйо ще завърши с фотоизложба и концерт на големия български джаз музикант проф. Христо Йоцов.

"Основата на това е Бибопът, който е най-разпознаваемият джазов език, най-комуникативният. Мисля, че това е една от причините този проект да е толкова жизнен и толкова добре приет от публиката", разказа джазменът в предаването "България сутрин" по Bulgaria On Air.

По време на изложбата любителите на изкуството ще се докоснат до 30 фотоса, припомнящи избрани моменти от шестте вечери от 28 февруари до 6 юни с лицата на техните участници. Откриването ще се състои на  4 юли в 19.00 ч. в Сити Марк Арт Център, а проф. Христо Йоцов обеща много енергична джазова вечер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да свириш jazz в България, е все едно да свириш чалга в Америка, нулев интерес
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време преди 89 да влезнеш в консервата беше все едно сега да станеш дипломат, защото музикантите пътуваха зад желязната завеса и беше сладка работа. Та тия от консервата си приемаха роднини,а ако не познаваш никой те унижаваха на кандидат студентският изпит, казваха ти, че само в кремиковци ти е мястото и приемаха само свои хора. Сега когато това е отминало и никой не му се учи в консервата, защото реално няма смисъл, тия обикалят училищата и търсят куцо и сакато-трябва да се яде братче
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изглежда много болен. Много.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то хубо г-не ,ама от 70 г насам само Йоцови, Ранджеви,Казасян ,Заберски-всичките сте братовчеди и само вие разбирате от джаз? ай спрете се -оляхте се комунистическата номенклатура е озурпирала и изкуството - художници,музиканти ,артисти - не пускат кокала на нови и кадърни