В социалните мрежи: Бойко Борисов до Ана Бърнабич

Двамата лидери разговарят преди среща на върха "16+1"
7 юли 2018 10:30, Петя Славова
41

Снимка: Facebook

Преди началото на срещата на върха "16+1" премиерът Бойко Борисов разговаря с премиера на Сърбия Ана Бърнабич. Новината съобщи лично Борисов на страницата си във Facebook като публикува и няколко снимки в социалната мрежа.

Бърнабич е у нас за двудневно посещение по повод  седмата среща на върха на Китай със страните от Централна и Източна Европа. Седмата среща на върха "16+1" започва в НДК.

Във форума ще участват лидерите на 16-те страни от Централна и Източна Европа /ЦИЕ/ - България, Албания, Босна и Херцеговина, Естония, Латвия, Литва, Полша, Република Македония, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Унгария, Хърватия, Черна гора, Чехия, и на Китай.

Премиерът Бойко Борисов и председателят на Държавния съвет на Китай Ли Къцян ще открият бизнес форум, в който ще участват министърът на икономиката Емил Караниколов и министърът на търговията на Китай Чжон Шан, както и около 1000 бизнесмени от големи компании от страните от ЦИЕ и Китай.

Бойко Борисов и Ли Къцян ще открият и пленарната среща на ръководителите на правителствата в рамките на инициативата "16+1", която ще бъде посветена на темата: "Задълбочаване на отвореното и прагматично сътрудничество за приобщаващ просперитет". По време на форума ще бъде открита и изложба на постиженията в сътрудничеството на местно ниво между страните от ЦИЕ и Китай, пише БТА.

Форматът 16+1 е инициатива на Китай, насочена към засилване и разширяване на сътрудничеството с шестнайсетте държави в инвестициите, транспорта, финансите, науката, образованието, културата и други. В тазгодишната рамка България и Китай определиха четири потенциални приоритетни области за икономическо сътрудничество: високите технологии, инвестициите, индустриалното партньорство, съвместните предприятия; инфраструктурата; селското стопанство; туризмът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тая снимка Бацето все едно не е спал три дена през които яко е лющил ракия скоросмъртница.
36
0
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
До йори.izostavsh dragi iori,tova e nova evrotsennost ! ...a kolkoto do ministara,spokoino.toi ne chete !...Ako cheteshe,niamashe da e tolkova "oduhotvoren"..kolkoto e sega !
35
5
 
5
 
! Отговори
йори преди 5 години
лудото Ленче ,оти пишеш като Винету? Няма да може да го прочете министъра!
34
7
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...Borisov sigurno I e razkazval za Vinetu...za papite...za zapadnite balkani I za evropredsedatelstvoto !!!...Mnogo "oduhotvoren " izglejda na snimkata !
33
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Общото между тях е, че и двамата са третополови
32
5
 
5
 
! Отговори
йори преди 5 години
Значи може да има гейове,защо да няма и лесбийки!?
31
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя тази е лезбийка и Баце нищо няма да намаже при нея, макар че не се знае, след толкова целувки с Юнкер може и да е станал .....
30
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БОГ БЪЛГАРИЯ БОЙКО!!!
29
4
 
1
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
Ahahahaaaaaa ... ami taka samo Bojko mozi da mu go ispravi na Anceto mislenjeto...
28
12
 
6
 
! Отговори
akud преди 5 години
РАДЕФ uspq li da se snima za propagandata ot tozi forум или кой го Еб%ва за жив
27
2
 
8
 
! Отговори
Име преди 5 години
цензурата на медяипул и розовобузкото съвсем се изпонасраа от зелени балони... :-))))
26
2
 
9
 
! Отговори
Име преди 5 години
точно така! Божието Слово не трябва да бъде трито, а запазвано! все пак кирливите ризници на зидарите не ни служат, дори напротив! особено във вида си на "български съд"! борисов, не е по темата но и ти не си по темата с тази еврейска продателка на сърбите.
25
1
 
13
 
! Отговори
Име преди 5 години
борисов, вие джендърите давайте направо с истанбулската, няма какво да се преструвате, че сте се били разбирали в подземията на задкулисието на еврейската, поредна небивалица! поредното чай-шукарие на евреите с разплутите си от мънгизи мозъци, което не струва и трийсе сребърника!
24
10
 
4
 
! Отговори
на съд в Страсбург преди 5 години
Българската Държава кога ще съди посмъртно историка Божидар Димитров за манипулативно пренаписване на История на България с Цел Дезинформация , писателя Стоян Динков е единствен в България който прави прочзвания в дълбочини в тази област и стига до там че няма никакъв офицялен Док. в България който да доказва на 100% , тоест всичко е фалшивицирано
23
1
 
3
 
! Отговори
Име преди 5 години
но ок, от думата, която назвездичи, зелен-гей ще направя наблюдатели, за да казват с какво вие ги пpебаxте,
22
10
 
3
 
! Отговори
Османската империя преди 5 години
Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя, казва пред Новинар Динков. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея.
21
1
 
4
 
! Отговори
Име преди 5 години
а... понеже забравих да ви спомена, какво ви липсва още. липсва ви Визия! но не само за собствените ви печалби, а по-широкообществена! и не тази, с която приковавате погледа на децата към вашят флаг на дъгата, с който ограбихте детството на децата с хиляда процента! аз лично не ви виждам в лицето на света! а по-скоро в задните му части, зелени "детелюбци и арогантни леваци! тва, че сте модерни на гребена на вълната не ви прави вечни!
20
1
 
5
 
! Отговори
Име преди 5 години
джендърите предатели на народите си и слуги на евреите куденхов калерги, билдербергови, папата, сорос и ротшилд се надушват през девет планини... вива антихриста!нали медиите? :-)))
19
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
Как и е стиснал ръката, ще я спъцърка горката :Д
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, баш ово е стандарт.