Вижте къде спират водата в София на 9 юли

Причината са строително-ремонтни дейности
Обновена: 8 юли 2018 12:50 | 8 юли 2018 12:50, Елка Василева
2
Вижте къде спират водата в София на 9 юли
Снимка: "Софийска вода"

На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. "Разград" жк. "Красно село" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Разград".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Разград" бл. 35А.

На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Вяра" кв. "Модерно предградие" , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Проф. Янаки Моллов", ул. "Железен мост", ул. "Кирил Дрангов" и ул. "Динамо".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."23-ти декември" ъгъла с ул. "Вяра".

На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Перуника" с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. "Перуника" от ул. "Асен Игнатов" до ул. "Ген. Гурко"
по ул. "Асен Игнатов" от ул. "Пчелина" до ул. "Асен Игнатов" №31.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Перуника" ъгъла с ул. "Асен Игнатов".

На 09 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Вит" с. Иваняне , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Вит", ул. "Силистра",
по ул. "Кокиче" от ул. "Еделвайс" до края на улицата .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул."Вит" ъгъла с ул. "Кокиче".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо не започнат работа в 8 например, за да свършат по - рано???
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адако не започнат работа в 8 например, за да свършат по - рано???