Нови ремонти и тапи - по стария път за летището

Реконструкцията на "Христофор Колумб" ще продължи до края на юли
9 юли 2018 16:10,
3

Тежък трафик и огромни километрични задръствания се образуваха тази сутрин в столицата заради ремонта на булевард "Христофор Колумб".

Пътуването до района, където има доста фирми и са работните места на много хора, отнема близо три пъти повече време от обичайното.

Километричните задръствания продължават цял ден, като движението по Източната тангента е изключително затруднено, а липсата на полиция, която да регулира движението, на моменти води до тотален хаос и неспазване на правилата за движение.

Дългото време, което някои автомобили прекараха в задръстването, доведе до повреди за някои от тях. Водачи споделиха пред камерата на Bulgaria ON AIR, че през квартал "Христо Ботев" 2 километра се минават за повече от 1 час.

Ремонтът на булевард "Христофор Колумб" се извършва между кръстовището на Източната тангента и улица "Продан Тракчиев", където движението е спряно. Това причинява отклоняване и на градския транспорт в района.

Очаква се ремонтните дейности да продължат до края на месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Toku shto minah prez tozi ad .. tova prez noshta ne moje ki da se pravi ??? 20 min chakane !
3
1
 
6
 
! Отговори
vlady преди 5 години
По-добре да няма кухи кратуни с бели капи и интелект 1/1000 от този на еталонната букова талпа - само затрудняват допълнително движението.
2
0
 
8
 
! Отговори
От 1 преди 5 години
Ако затворят и бул. Брюксел, задръстването ще е и в ж.к.Младост до околовръстното - слчувало се е неведнъж.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната лоша организация на движението, съчетана с ремонт, който съвсем затапи движението там. Сега може и бул. Брюксел да го затворят за да мине някоя VIP персона, и задръстването ще е от днес до утре.