Изгубен дядо в София: Тодор е в неизвестност от неделя

Близките на 90-годишния мъж молят за помощ при издирването му
11 юли 2018 11:00, Боряна Павлова
16

Възрастен човек е изчезнал от дома си в София в неделя, от тогава близките му го издирват и молят за съдействие всички, които могат да помогнат.

90-годишният Тодор Николов е излязъл от дома си в 'Цариградски комплекс" в неделя. От тогава обаче е бил засечен само от няколко камери в района.
 
"Единствените реални "стъпки" на дядо са "Цариградски комплекс", 6:50ч - локалното на Цариградско шосе от страната на Интер Експо Център, Interlease 7:39ч;  до хотел ATM 7:45ч. След това няма данни накъде е преминал – дали пресича и отива към The Мall или Младост. От камерите на големия блок в Дружба и камерите на Очна клиника Vision не е засечен в периода до 10ч", пише внучката му Росица Николова.

Тодор Николов е облечен с тъмносиньо сако, синя риза, черен панталон и светлосив каскет. Не страда от склероза и е в добро състояние за възрастта си.

"Той не използва градски транспорт, защото си прави разходки до кварталните магазини. Но сега може и да се е качил, ако някой го е упътил. В метрото задължително трябва някой да му помогне, за да купи билет, маркира и т.н. Той не го е ползвал самостоятелно. Ако е стигнал до Централна автогара ще търси Златоград или Пелово (сега гр. Искър), но за момента не е там", пише още Росица.

За по-лесното издирване на Тодор е създадена и Facebook група за координация.

Росица моли всички, които имат информация да се свържат с нея в нейния Facebook профил.

 


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
Драгалевски Ман Гел преди 8 месеца
Ако са го спипали без билет идио....те от грдската дебилност,пардон - мобилност,спукана му е работата.Те бият и не прощават на възрастните гратисджии.С ромеите не се занимсват.
8
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо Борисов не търси човека?До кога ще го търпим тоя?
7
22
 
6
 
! Отговори
Мба преди 8 месеца
Кърка си с някое бабе...
6
33
 
5
 
! Отговори
3D принтирана рикия преди 8 месеца
Хич не се косете. Сигурно е при някоя еротично настроена баба. Я колко тийнейджърки редовно изчезват и след 3-4 дена като начешат катерицата и се връщат :-D
5
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дано човека да е жив, здрав и невредим! Дано да го намерят! Горкото семейство, личи им, че са притеснени за техния скъп близък и роднина. Дано да има добра новина!
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ем слага се един предавател на гривна на крака и готово.
3
3
 
32
 
! Отговори
mery преди 8 месеца
Дано да намерят дядото жив и здрав! Жалкото, че в България много от близките на възрастните хора не могат да си позволят да ги настанят в дом за стари хора или да наемат човек, който да се грижи за тях докато са на работа. Колкото и да ти е тъжно, и да те боли понякога се налага да заключваш стария човек/родителя си/ !
2
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До1! Не е ли подсьдимо и нечовешко да заключваш баща си като затворник вместо да му покажеш уважение на тая вьзраст?
1
9
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 месеца
Тези възрастни хора за огромен проблем от това естество за близките си. И аз имам баща на 85 години , когото сме принудени да заключваме , защото ако излезе макар и в малък град като нашия не знам на къде би хванал. Един друг мъж на около 75 също изчезна от близо месец и нито следа от него.