След токовия удар: Проверяват строителния обект в "Симеоново"

Състоянието на пострадалия работник остава критично
11 юли 2018 20:17, Екип на Bulgaria On Air
7

Остава критично състоянието на работника, който за малко не загуби живота си от волтова дъга вчера в столичния квартал "Витоша". Негови колеги заявиха пред камерата на Bulgaria ON AIR, че не е спазил изискванията за безопасност.

Още по темата
На строителния обект днес няма работници, От "Главна инспекция по труда" пък ще са готови с проверката до две седмици.

Самите работници обаче разказаха, че пострадалият млад мъж е изхвърлил маркуч от скелето на строежа, който е паднал върху далекопровода. След това решил сам да го издърпа от там, което предизвикало мощен токов удар.

Към момента пострадалият все още се намира в реанимацията на "Пирогов", а следващите часове са решаващи за състоянието му, обясниха от лечебното заведение.

Заради инцидента днес на строителната площадка дойде и инвеститорът на обекта. Пред камерата ни заяви, че е разпоредил вътрешна проверка, тъй като до този момент не е имало нито инциденти, нито нарушения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честито на новите собственици , поради голямата близост на високото напрежение ще си зареждат безконтактно телефоните хахаха
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафиотска фирма регистрирана на някакви острови,после прехвърлена на някоя си "Гинка,Минка"дето не може да си напише правилно името.Строи блокове до електропроводи в столицата.Е ако галантният любовник дето купува къщи за милиони няма пръст,здраве му кажи.Всеки ден излизат факти за престъпленията на управляващата ГЕРБ.Ще дойде денят когато ТЕ ще си платят.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Сервитута се определя от суджука в бойколандия!
3
0
 
16
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Блок на 10 метра от високоволтов далекопровод 110kW. Това си е чиста проба олигоfrения.
2
0
 
15
 
! Отговори
Somebody преди 5 години
Много хубав въпрос! Кой разреши строителство в сервитута на магистрален далекопровод? Защото този електропровод е на ЕСО и е с точно такъв статут и не е част от разпределителната мрежа!
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ще го напиша:Какъв е тоя далекопровод на разстояние от жилищната сграда, че можеш да си простираш прането на него едва ли не???Чували ли сте за "СЕРВИТУТНИ ЗОНИ" на такъв тип съоръжения?