Спасиха ръцете на двама мотористи, пострадали при ПТП-та

През спешното на "Пирогов" минали 20 души за 2 седмици
16
Спасиха ръцете на двама мотористи, пострадали при ПТП-та
Снимка: архив, БулФото

В "Пирогов" спасиха ръцете на двама млади мъже, пострадали при катастрофи с мотори.

23-годишен мъж е претърпял общо 3 операции, за да може доц. Людмил Симеонов, началник на Клиниката по хирургия на ръката, да преодолее тежките последствия след падането с мотора.

Другият пострадал, 32-годишен мъж, пристига в "Пирогов" със сложно счупване в областта на китката, съобщиха от здравното заведение. Доц. Симеонов и екипът му го оперират часове наред. Към момента той се възстановява успешно в Клиниката по хирургия на ръката.

Лекарите констатират увеличен травматизъм с мотори в летния сезон. За последните 2 седмици през Спешното отделение на университетската болница са преминали над 20 мотористи, пострадали при ПТП-та.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 25 години не съм виждал моторист, който да спазва правилата. Защо трябва да се хвърлят толкова усилия на лекари за хора, които не спазват правилата?!
14
1
 
11
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
За последните 2 седмици през Спешното отделение на университетската болница са преминали над 20 мотористи, пострадали при ПТП-та.Мотористите са най - безотговорните участници в движението по пътищата!Мислят си че като са им напомпали машините с кубици са безсмъртни. Това оправдание, като караш бавно че видите щели да свирят да го кажат на министъра на ВР.Вчера избегнах ПТП именно защото карах бавно. Един бус излезе от пресечка зад кола, а аз карах с 20!!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво! Отлична новина. Подобна на превъзходната новина, че на 08 юли руски лекари от петербургския педиатричен университет спасиха 7-годишната дъщеря на президента на FIFA Джани Инфантино, който лично ги отблагодари. Матрица, матрично събитие.
12
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лоша услуга им правят докторите. Ампутация трябва за профилактика на катастрофите и ще карат инвалидна количка.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 5 па и ако почнеш да спазваш законите, напр. "Закон за движение по пътищата" и правилника за прилагането му цена няма да имаш... *** друго си е да караш със 180, или пък по осевата или да па да изпревариш отдясно... ама иначе другите са ви виновни
10
1
 
10
 
! Отговори
Хасфалт преди 5 години
Браво на лекарите, дават нов шанс на тези господа да се претрепят. Но така трябва, не се отказвайте след само един неуспех. Другия път повечко скорост, повечко коли, повечко мантинели и дървета, и успех!!!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карат бързо, за да не успее никой да ги блъсне. Преминават край лошите за милисекунди и те не успяват да ги засекат.
8
1
 
8
 
! Отговори
Nexus преди 5 години
До Анонимен"Дъжд, дъжд, дъжд, какво да правиш, освен да се бръкнеш за хубави гуми за дъжд, по-хубав мотор с електронна стабилизация и ABS, след което се молиш селянина в насрещното, с 20 годишната "баварка" и 10 годишните гуми "втора ръка от продавалника", да не вземе да поднесе към теб, ами към канавката... "Нови хубави гуми и внимателно каране би трябвало да са достатъчни.
7
5
 
6
 
! Отговори
Nexus преди 5 години
До Анонимен"Наскоро шофирах в Австрия. Там всички, включително мотористите се движат съвсем нормално, без безумни маневри. Тук защо не може? "Пробвал съм не става! Като караш в ограничението водачите на клетки стават нервни и почват да те натискат и да изпреварват от дясно от ляво.
6
2
 
8
 
! Отговори
Хом преди 5 години
ами честно да ви кажа не ми пука много..... Тука във Варна нали ги виждам как карат. За да са пострадали сами така да кажа не са карали нормално.
5
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"За последните 2 седмици през Спешното отделение на университетската болница са преминали над 20 мотористи, пострадали при ПТП-та."Дъжд, дъжд, дъжд, какво да правиш, освен да се бръкнеш за хубави гуми за дъжд, по-хубав мотор с електронна стабилизация и ABS, след което се молиш селянина в насрещното, с 20 годишната "баварка" и 10 годишните гуми "втора ръка от продавалника", да не вземе да поднесе към теб, ами към канавката...
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Знам, но просто съм компетентен по въпроса и реших да "светна" и останалите. :-)
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наскоро шофирах в Австрия. Там всички, включително мотористите се движат съвсем нормално, без безумни маневри. Тук защо не може?
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНа никой общо взето не му пука...
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" ЕАД не е здравно, а лечебно заведение.Хвърли един поглед на чл. 21, ал. 2 от Закона за здравето и ще разбереш кои заведения са здравни. Толкова от мен, Весе. И поздрав!