Зона без привилегии! МВР вече не паркират безплатно в центъра на София

Институциите обърнаха внимание на сигнал, изпратен чрез HelpBook.info
Обновена: 13 юли 2018 07:11 | 13 юли 2018 07:11,
33
Зона без привилегии! МВР вече не паркират безплатно в центъра на София
Снимка: HelpBook

"Здравейте, не мога да повярвам, но проблемът беше решен. Личните автомобили спряха да се паркират в района! Благодаря за съдействието!", четем в платформата за сигнали HelpBook.info във връзка с случай, който Dnes.bg отрази през април месец.

Още по темата

Тогава гражданин алармира за неправомерно паркиране на лични автомобили от страна на служители на МВР върху зелена зона в центъра на София.

"Многократно писах жалби и подавах телефонни сигнали до Центъра за градска мобилност във връзка с неправомерно паркиране на лични автомобили от страна на служители на МВР в района на 4-то РПУ. За съжаление от Центъра за градска мобилност не предприемат никакви действия, а на писмените жалби не отговарят вече 2 месеца", посочи тогава столичанинът в сигнала.

Той информира, че служителите от 4-то РПУ паркират личните си автомобили на ул. "Крум Попов" и ул. "Св. Теодосий Търновски" без да заплащат такса "зелена зона", нито пък разполагат със стикер. В същото време никога не биват санкционирани от органите на ЦГМ.

"Става въпрос за десетки автомобили, не за единичен случай", отбеляза той и призова правилата да бъдат еднакви за всички, посочвайки, че неговият автомобил винаги бива санкциониран, когато е паркирал неправилно.

Сигналът му не остана подминат, като от Столичната община бе изпратен и отговор, от който научаваме, че е разпоредено извършване на проверка и предприемане на необходимите действия по компетентност.

"За резултатите уведомете в срок Контактен център при Столична община, с копие до дирекция "Транспорт", четем още в документа, подписан от Иван Николов, директор на дирекция "Транспорт", и насочен към Христиан Петров, изпълнителен директор на "Център за градска мобилност" ЕАД, и директора на 04 РУ СДВР.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Cc преди 5 години
До SsДокато разсъждаваш толкова плоско, няма да се променят нещата в България. Ако всеки от нас гледа да му е чисто, уредено и организирано ще живеем една идея по-добре. Звучиш ми точно като тези които си изхвърлят кошчето от колата на улицата, плюват си дъвката в градинката и си казват "майната му, аз съм на земята за кратко, да му мислят другите"!
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега засади домати и тикви на празната зелена площ селчо
26
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** на мама доносничето........
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Суджука още ли кара джипките на горското?
24
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега остава да ги накараме да си плащат винетки и застраховки на личните автомобили и нещата ще започнат да ми харесват. Масово, поне в моя град (дори в моя блок има 3ма такива индивида), си карат автомобилите без стикери, някои дори и стикер за преглед нямат.
23
3
 
13
 
! Отговори
нали преди 5 години
До Анонимен 21Къде видя мръсното,правилата са за всички и в това няма мръсно.
22
2
 
13
 
! Отговори
смях преди 5 години
До АнонименДявола е в малките неща,умнико щом някой ви каже истината веднага го пишете като ***,типично за примитивните същества...
21
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До това еТроловете пък от кога почнаха да плащат данъци?!Пишете как умря Мишо Бирата, пишете за Ало Ваньо Танов, пишете за тефтерите на Красьо Черния и Филип Златанов, пишете къде са парите за КТБ и къде са 16-те милиарда заем и стига с тия простотии кой къде паркирал и кой къде пръднал.
20
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега разбрахте ли защо казана с българите в пъклото никой не го пази!Бугарчето го бива само да направи мръсно на другия, затуй сме на тоя хал.
19
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, ушевите ако са спрели да паркират безплатно на тези две улици, на кои други две улици в същия район паркират безплатно сега?
18
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ушев да спазва законите и правилата в България виц ли е или да?
17
3
 
2
 
! Отговори
да преди 5 години
До До 10Човече ти не си в час,първо се информирай и тогава пиши.
16
5
 
6
 
! Отговори
До плащача преди 5 години
До това еПлащаш и на *** помощите, но не им гледаш канчето дали си плащат сметките, данъците и т.н.
15
1
 
8
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
20 години неможеш да научиш хората за колани да слагат, защото е за тях ти ми говориш за малки крачки :)
14
6
 
15
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
Аз за разлика от теб плащам заплата поне на 10 от данъци и грам не ме интересува къде паркират или *** ! Мене ме интересува да си вършат работата. Ама си българче и разбираш от футбол,политика, и финанси а говориш на въпреки ... Типичен гражданин с манталитет на селянин !
13
10
 
12
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
Заради големите им заплати и превилегии нямат хора и гранична се пренудиха от бюрото по труда да вземат :) ако тия 800лв дето ги вземат ти се струват много отивай ! А и ми е интересно от къде знаете, че не си плащат ? Щото някой бил казал :) айде 1 кола, 2 добре ама 50 няма как да стане !
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До SsГолемите неща се постигат с малки крачки. Първата от тях е правилата да важат за всички.
11
6
 
5
 
! Отговори
Истината преди 5 години
До на ви демокррррацияПСЕВДОдемокрация и ОЛИГАРХИЧЕН "капитализъм" - по РУСКИ образец!
10
11
 
23
 
! Отговори
това е преди 5 години
До SsЩом народа плаща и издържа полицията ще им гледаме в канчетата и даже под чаршафите защото те са платени от нашите данъци,ясно ли е?!
9
8
 
21
 
! Отговори
ей преди 5 години
До SsПич,не може обикновените хора да плащат а полицаите не,това е скандално дори само да се помисли......полицаите имат големи заплати и не виждани другаде привилегии който се плащат от всички нас.