След лек следобеден дъжд: Метрото протече

Събираха капещата вода с кофи
14 юли 2018 10:14, Александър Попов
41
След лек следобеден дъжд: Метрото протече
Снимка: Булфото

Един от страничните перони на метростанция "Стадион Васил Левски" протече в късния следобед вчера. При това падналия дъждец бе краткотраен, съобщава Булфото.

Водата се стичаше през осветителните тела и падаше върху перона. Предупредителна табела за мокър под указваше опасното място, а поставени зад нея кофи събираха част от капещата вода.

Метродиаметърът "Васил Левски" – "Младост 1" бе открит на 9 май 2009 година. Оттогава няколко спирки на обществения транспорт протичат или се наводняват по различни причини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: метроСофиядъжд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
МИРО: преди 5 години
Мили братя, софиянци, не мислете,че само при,вас е така!Вижте,приятели, цялата наша България се съсипа от тези гербаджий!Аз съм от Пловдив.В Пловдив пред моста на Марица,кмета ни направи колело с фонтан.И това кръгово знаете ли само как задръства и натоварва целия мост с коли!!!Вижте,как избиват без всякаква ясна причина животните на хората в Ямболско!!!Гербаджий са една долна лайка и ***!
37
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Мразбрахме за изпълнителя...а кой е проектанта?Питам от чисто любопитство,защото не ползвам "метрото"..-под земята са не бутам.Достатъчно проблеми имах с един от "тунелите" на ПАВЕЦ Чаира...Та така,ако знаеш..Кой е проектанта?
36
2
 
2
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 5 години
НИЕ ИМАХМЕ ТОЛКОВА УСПЕШНО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО, ВИЕ С НЯКАКВО МЕТРО МЕ ЦАНИМАВАТЕ. АМИ ДА ТЕЧЕ.АКО НЕ ТЕЧЕ, ЩЕ ПИТАТЕ ЗАЩО НЕ ТЕЧЕ.ТЕ И КАНАЛИТЕ СЕ СТИЧАТ ВЪТРЕ, ВИЕ САМО ДЪЖДА СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ.
35
2
 
4
 
! Отговори
Светло преди 5 години
Моля, изливайте по - малко злоба. Метрото е прекрасна придобивка за София, която партийните членове от соца не можаха да направят.
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИЕ СМЕ УНИКАЛНИ - МЕТРО С КОФИ.ЗА КНИГАТА ГИНЕС СМЕ.
33
0
 
5
 
! Отговори
Курцио преди 5 години
Метростанция "Мусагеница" , която е над земята, тече след ВСЕКИ дъжд, силен или слаб, но на никой не му прави впечатление!Алооу, Фъндъкова!За какво дигнахте драстично билета!??Да има повече за лапкане!?Наясно ли сте, че увеличението е незаконно и неморално?
32
0
 
7
 
! Отговори
до по-долу. преди 5 години
Ама руското метро няма база за сравнение, строено е много дълбоко, а освен метро е предвидено като бомбоубежище наливано е яко в него. Системи за живот вътре и прочие.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Метрото тече, има пропадания на грунта под релсите на някои места, отлупват се плочки и изобщо качеството на изработката му е нула.Но турските фирми, които гербаджиите набутаха да строят продължават да си го строят. Вероятно едните взимат пари а другите комисионни, след като качеството на построеното е все такова.Толкова ли няма български фирми или безработицата е изцяло преодоляна, та се наалага да ни докарват чужди фирми за това строителство?
30
1
 
8
 
! Отговори
Без коментар преди 5 години
Тече, всичко тече - времето няма червен бряг и ни влече - няма как. И тъй всяко борче, всъщност е бъдещ кмет .....
29
0
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
""""След лек следобеден дъжд: Метрото протече""Лошото , е че има метро-станции ,от стените , на които текат някакви палави ручейчета с неизвестно съдържание ,при абсолютна суша
28
0
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
продължениеДобре че тунела под Ламанша не сме го прокарали ние,иначе до сега отдавна да се е превърнал в...подземна река.
27
0
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
метрото не може да "сляга"!..Сляга почвата под строителни обекти,които я натоварват допълнително.При метрото има точно обратното:-Изземва се огромно количество земна маса,което няма как да води до слягане.Влаковете и съпътстващото строителство далеч не могат да доститват и малка част от теглото,с което се намалява.Всичко се едължи на некачествено строителство,недостатъчно обмисляне на проекта ,или както отбеляза колегата долу:-"Да го построим,па после ще му мислим" Добре че тунела под Ламанш
26
0
 
2
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
До Анонимен 26.Забранявам ви и пак повтарям ,забранявам ви да сте толкова ***
25
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите да не ползват метро.
24
0
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
До шматка///Така е ,така е,но я си напрегнете когнитивните възможности ,колкото и да са минимални, и си спомнете ,кой е инвеститора на метрото,и кой беше кмет на София през този период.Метрото не се строи от държавата ,а от столична община.Спомнете си колко самохваления "генерираше" "всенародния" любимец,слънцето на България ,примиера Бо-о-о-рисов.Колко делегации навираше в метрото ,колко тупане по гърдите ,дано не хване туберколоза,че е дядо втори път
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Требе *** да се не качват на метро и рейсове. Само ако доде рейс Чавдар тогиз.
22
1
 
19
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Просто чудя се има ли нещо,което е ремонтирано България ,а в частност в София още преди пускане в експлоатация да не се нуждае спешно от ремонт..Магистралите пропадат и стават целите на дупки след минаване на 100 автомобила по тях.Санираните блокове /тази гордост на Борисов/масово протичат,Дундуков още не е пуснат в експлоатация и вече пренареждат паветата,Ларгото тече,добре,че за сега не правят тунели в Кресненското дефиле защото ще стане пресечна точка на всякакви строителни катаклизми
21
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите разкопаха цяла София, уж метро това онова, и 20 г. нищо. Дойдоха лошите демократи и построиха накрая метрото.
20
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е казал, че станциите трябва да са херметично запечатани, като болници. Бой Тошо го започна, като бункер и затова нищо не направи.
19
1
 
18
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Ако трябва да сме точни,това е една добра новина.Я си представете,че се пробият тунелите под,които минават под реките.Тога ще сме свидетели на български вариант,на ваденето на пътниците от вагоните и метро-станциите ,нещо като кавър версия на тайландския случай ,ама не съм сигурен за щастливия край.Чудя се дали не е време на пътниците да раздават комплекти чадър,шнорхели и плавници.Все нещо протича,руши се,пропада в нашата демократична и европейска столица.Та нали на скоро беше протекло ларгото