Раненият зради куче стабилизиран, но с опасност за живота

Мъжът все още е в реанимация, но е контактен
Обновена: 25 юли 2018 13:37 | 25 юли 2018 13:32,
17
Раненият зради куче стабилизиран, но с опасност за живота
Снимка: архив, БТА

Простреляният вчера в София 50-годишен мъж е стабилизиран, но все още не е извън опасност.

Още по темата
Това съобщиха от Военномедицинска академия пред "24 часа".

Раненият все още е в реанимация, но е контактен.

Куршумът от изстрела е засегнал вътрешни органи и перфорирал тънкото черво на пациента.

Припомняме ви, че пострадалият бе прострелян в подлеза на булевард "България" и булевард "Гоце Делчев", след скандал, възникнал заради куче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
4
 
! Отговори
До Невъоръжената преди 5 години
Хората се ядосват на кучкаря заради наглостта му. Същото е някое псе да ви се *с*ре на килима. В друга държава щеше да има глоба от общината заради това, че кучето се е изходило на витрината и е умишлено.Не е било хубаво, че са го стреляли, но е голям човек, не дете. Знае, че кучето трябва да свърши работата не в подлез. А е държал съседния магазин. Ако сте клиент в магазин и видите куче да пикае на витрината, ще купите ли нещо оттам?
14
5
 
3
 
! Отговори
Невъоръжената преди 5 години
Чета ви коментарите и ви се чудя на коя планета живеете и защо нападате човека, отнесъл куршум, затова, че кучето му е си е свършило работата на витрина на магазин? Нападате и кучето?! Откога стана нормално в нашата слънчева държава, човек с криминално минало да притежава законно оръжие и да го развява наляво надясно? Да вади и да стреля на обществени места за това, че някакво куче се е изпикало на витрината му? Защитавайте го! Затова България е България, а в цивилизованите държави е по иначе...
13
0
 
1
 
! Отговори
Кина преди 5 години
А как е великия софийския "пищов", криминалето ? Защо никой не го подкрепя в "трудното" му положение ?
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Иван""Раненият зради куче" - зради зради.... Венциславчето толкова може."---Иване, НЕ Е САМО Венциславчето ... и другите там са така. :)P.S. Чакам да видя след колко време ще ме изтрият. Ама да си оправят заглавието. :)
11
8
 
15
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
Дришльото с кучето добре го е отнесъл!!!!
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изпуснато едно "а",по важно е око за око,лай но за лай ноЗащо не спазват дипломатическото правило:Ами изяш те и Вие нашия!
9
7
 
9
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
Къде са сега герберастите да пишат как под ръководството на партията-майка България бележи нови и нови висоти в стандарта на живот, в сигурността на гражданите. Това става в африканските държави и България дето полицията е на книга, съд и прокуратура са изцяло корумпирани. Корупцията стана движеща сила в обществото под опеката на Герб..
8
5
 
14
 
! Отговори
Български манталитет преди 5 години
Тоя с кучето дали ще се научи поне да го води в някоя градинка да пикае, а не пред магазини? Ако взема да му чисти и ак*ото ще кажа, че сме стигнали Европата.Само дето българинът си го знаем, пред магазина на онзи дето го е гърмял, утре очаквайте една торба с лай*на.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен абрурдната правописна грешка в заглавието, и самото заглавие е грешно написано. Така излиза, че кучето е нападнал човека.
6
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да разбера роднините му, които сега се грижат за кучето дали почистват. Дали са платени кучешките данъци? Направете едно проучване с папараци!
5
9
 
13
 
! Отговори
Обичам кучетата преди 5 години
Стига с този ранен, който заради агресията си остави кучето без надзор. Какво е виновно кучето, че стопанина му е в болница.Да се направи смс кампания за да се съберат 1 млн. лева за да бъде осигурено кучето до жиовт.
4
1
 
37
 
! Отговори
Цървуля преди 5 години
Венциславо не така боса през просоо.Тоя го гръмнаха не заради кучето а заради това че е агресивен *** и налита с бухалка вместо да се извини и да почисти.Животното не е виновно че собственика му е агресивен ***
3
2
 
19
 
! Отговори
Иван преди 5 години
"Раненият зради куче" - зради зради.... Венциславчето толкова може.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ради тоя пес, кво ли не стана.
1
0
 
23
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Май не сте обядвали... я си прочетете пак заглавието?!? :)