Без билет, но със спрей: Пътник нападна контрольорки

Нарушителят отпрашил в неизвестна посока
26 юли 2018 15:26,
73
Без билет, но със спрей: Пътник нападна контрольорки
Снимка: Bulfoto, архив

Две контрольорки пострадаха, след като нередовен пътник ги напръска с лютив спрей. Екшънът се разигра в градския транспорт в столицата. А причината за скандала е, че нападателят нямал билет, предаде БНР.

Нападението е станало след скандал между две жени, които са проверявали билетите на пътниците, и единият от тях, който се е возел в автобуса, без да плати.

При опит да бъде свален от автобуса, мъжът извадил лютив спрей и напръскал двете контрольорки. След това е избягал.

Инцидентът е станал на ул. "История Славянобългарская", близо до строителен хипермаркет в София. Пострадалите са прегледани от екип на "Спешна помощ" и са освободени. Полицията издирва извършителя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
6
 
15
 
! Отговори
ехо преди 5 години
Така се прави трябва съпротива срещу скъпия транспорт и арогантните контроли.няколко пребити и напръскани и друго ще запеят.Ако беше ром нямаше да го закачат нали?
22
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама така ще е, като преследвате само българите за билетчета. Защо не направите като в други държави-влизане само с билет, иначе не можеш да влезеш?! Защото се грижите само за електората под строй. Не е нормално да карате българите да плащат 1.60 на фона на доходите си, ама то нищо не е нормално в БГ. Затова такива новини ще стават ежедневие.
21
2
 
8
 
! Отговори
Дсдд преди 5 години
А в Талин транспортът е безплатен за местните.
20
3
 
17
 
! Отговори
хх преди 5 години
Няма как да има Билет защото такива не се продават! НИКЪДЕ! преименували са ги на Карта за еднократно пътуване и така се избягва налог към общината - нагли!!!! хем вдигнаха цената хем и врътката с името...
19
3
 
20
 
! Отговори
Ако не знаете преди 5 години
Контрольорите и милиционерите имат заповед да не закачат ромите,били под закрила на партията. Мисля,че не съм единствен да съм бил свидетел на "бягство" от страна на проверяващи.
18
17
 
8
 
! Отговори
рускиня преди 5 години
За пример във Германия градски транспорт е много скъп, но на никой не му хрумва да не си купи билет. А контролери са едни снажни мъже над 1.90 и се движат само по 3-***. Имат право да те докоснат , и да те свалят от превозно средство. имат право и много-много да те почернят живота финансово.Предлагам на всички бабаити от този форум да се изрепчат там.
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
няма значение в автобус , в такси , на улицата - никой не може да ме докосва . за тази работа си има полиция . добре че не е извадил един дебел винкел .
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До рускиняТок няма как да не си платя като тях иначе ще ми го спрат, но с удоволствие няма да си купувам и аз билет, когато пътувам с градски транспорт.
15
11
 
12
 
! Отговори
рускиня преди 5 години
"...Докато не почнат да търсят билети и карти от ромите билет няма да си купя."Е, значи от една боя Свидетел съм ,когато контролери влизали в конфликт с няколко от ***, и какво правили останалите пътници , включително и мъжете - скриваха се в миша дупка. Иначе да псуваш жени контролерки е проява на мъжественост
14
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Увеличението на билета беше 100% доказано и обявено за незаконно, тия шамандури докосват, саморазправят се и 'свалят' пътници. Еми и аз няма да дупча, сори.
13
5
 
8
 
! Отговори
рускиня преди 5 години
заместо да планирате линчуване на контролерки, просто ,когато има конфликт да се обадите на съответен телефон и да вземете данни на контролера,който превисил правата. Аз също се сблъсквала с такива,но последно време-за приятна изненада контролери започнали да поздравяват, облечени спретнато и се държат учтиво. А дали проверяват етноса - как ви мислете 2 жени на възраст могат да проверят тумба зеленокожи. И аз се дразня от това - но докато не ги придружава полицай, няма как да стан
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това не е новина , щеше да бъде новина ето в този вариант - контрольор напръскан със спрей от швед който не представил билета си .
11
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато не почнат да търсят билети и карти от ромите билет няма да си купя.
10
15
 
13
 
! Отговори
рускиня до 5 преди 5 години
Манталитета ви е същия, като на оня,който прегази малко дете в Сандански. "Никой не може да ме казва к`во да праа".Да ви спомена,че контролери изпълняват служебните задължения ,за което ги наела община, в чийто транспорт се возите. Имат право да ви искат билет на входа , на изхода, където поискат. И ВИЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ГО ПРЕДЯВИТЕ, независимо ,че имате огромно шкембе(по ваши думи.)Но простотията е повсеместна и ако само перчене пред контролерки ви кара да чувствате мъж......
9
2
 
36
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Ако беше от правилния етнос изобщо нямаше да му се налага да влиза в пререкания ,защото тях ги подминават просто великите контрольори,които на някой нормален човек се перят все едно е най-големия престъпник ;) !!!!
8
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващия път някой може да им извади патлак и да презареди като ги предупреди да не го докосват. Това е напълно законно. Тия контрольори нямат право да докосват хората. Те и полицаите нямат право да смъкват хора от градски транспорт' но там нещата се оправят вече в съда, защото при ония самозащита не върви
7
7
 
10
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ТОВА Е ПОРЕДНИЯТ РАБОТЕЩ БЕДЕН БЪЛГАРИН ,ЗА КОГОТО ПЛАЩАНЕ НА БИЛЕТ- ЗА И ОТ РАБОТА Е НЕПОСИЛЕН РАЗХОД !!! БИЛЕТИТЕ В ГЕРМАНИЯ И АНГЛИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ СА СКЪПИ -ТА СКЪПИ , НО НЕ И ЗА РАБОТЕЩИТЕ !!!
6
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕНАВИЖДАМ гнусните, нагли, разпльокани лелки и чичковци, които дори за продавачи в някой квартален магазин не стават, които доброволно избират да работят като контрольори. По закон нямат право да докосват пътниците, като ли да се правят на охрана в дискотека и да 'свалят' когото и да е откъдето и да е.
5
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По закон контрольорите нямат право да докосват пътниците. Ако искат да свалят някой могат само да извикат полиция. Така че това със спрея си е чиста самозащита. Аз лично въпреки че имам карта много се дразня някой шишкав контрольор като ми препречи вратата да слизам. В такива случаи нарочно не си вадя картата и с кеф минавам през него защото и аз имам голямо шкембе и маса за самозащита
4
4
 
20
 
! Отговори
От къде да си купя преди 5 години
Добра идея и аз ще взема да си купя спрееей, ако им се стори че на билетът ми има една дупка в повече като си е редовен и вземат да се заяждат.Най-често контрольори има в: трамвай 20, автобуси 204 и 213. Да си знаете софиянци.