Драма в "Младост": Мъж изнасили момиче, познавали се

Насилникът имал връзка с майката, тя чакала дете от него
27 юли 2018 16:15,
49
Драма в "Младост": Мъж изнасили момиче, познавали се
Снимка: Flickr

Задържаха мъж, изнасилил и блудствал с 14-годишно момиче в столичния квартал "Младост".

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство за това, че на 25.07.2018 г., около 08:00 часа, в гр. София, ж.к. "Младост", в апартамент, Р. Петров се съвкупил с 14-годишно момиче, като употребил за това сила; след което извършил блудствени действия спрямо същото лице, отново чрез употреба на сила, съобщиха от държавното обвинение, съобщи "Труд".

Мъжът и момичето се познавали, тъй като задържаният е имал интимна връзка с майката на детето. В деня на извършване на престъплението жената е уведомила Петров, че е бременна и очаква дете от него.

Задържаният не е осъждан, спрямо него има налагано административно наказание "глоба".

Предвид високата обществена опасност на деянието и извършителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на Петров за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на СРС на 28.07.2018 г. – за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
4
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 5 години
Ми да бе, за какво ни е ИК? Бой, е.ане, бой, е.ане и така до края на света!
39
5
 
8
 
! Отговори
А стига бе! преди 5 години
Бойко е виновен!
38
11
 
9
 
! Отговори
Ползват феромони преди 5 години
У нас девойките около 6 клас започват едно лечебно разгонване което принуждава младежите и харесвани от тях мъже да ги ухажват ,мачкат,галят и докосват.Бъдещит е майки чрез миризми изискват безпрекословни ласки от околните мъже.Обещават подсъзнателно важна майчина помощ след години.Разгонването става около 12 - 13 годишна възраст.В Римската империя са се организирали специални ритуални празници за активно лечение с ласки и божествена семенна течност произведена от любими мъже.
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
До анонимен 34И аз съм за кастрация,а и не сте ме разбрали правилно явно...та така,нито имам син,ни дъщеря,а само направих извод от така прочетеното!Аз го казвам съвсем безпристрастнитно от мои лични наблюдения! А относно вашето злобно пожелание към мен , благодаря,но мен клетви не ме хващат!
36
2
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИНА преди 5 години
Това е изрУдски материал! *** ще ви разкажа нещо, не веднъж съм бил свидетел как 'родителите' довеждат под 14 години деца на кукли за да спазарят за любовници, за мурдзави араби, което не искам да коментирам повече: но е много долно и показателно... !Та изродеността е станала мoда в нашето общество!
35
4
 
14
 
! Отговори
Олеле преди 5 години
Защо все жертвата е момиче ? Как така се момичета изнасилват. Леле няма ли момичета изнасилвачки. Само мъже го правят. Мъжкия пол е много агресивен не знам на какво се дължи това и с какво се доказва с това деяние и поведение. Той иска да доминира женския пол като покаже сила върху плячката си. То се едно наистина сме като животните. То те са по добре от нас по интелигентни от над животните.
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да ги разбера тези дето се правят на мъже .Във времето и с технологийте където живеем много малко от нещата който вършим остават в тайна.Откраднал,измамил,убил,изнасилил всеки си плаща за геволийте понякога и със собствения живот.
33
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимна 33К А С Т Р А Ц И Я! НЕЗАБАВНА! БЕЗ СЪД!А на умницата от 33 или нея, или дъщеря и да им се случи същото. Със сигурност синът и е направил такава мр.ъсотия и тя, използвайки този га.ден случай, сега задочно го защитава.
32
36
 
16
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
Няма такъв мъж,да се хвърли на доведената си щерка,научавайки че ще става баща...звучи абсурдно! Това е капан на тия двете гаранция! А той като *** нерез се е вързал! Но каквито жените,такива им и мъжете и случките!
31
21
 
14
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
Нещо гнило има тука,каква е тая майка дето не може да усети,че партньорът и има наклонности? Това е някой пиянка 100 процента,а тя е разпасана щом пак за раждане мисли да изкара някой лев? А дъщеря и,като нищо му се е предлагала бас държа, според мен.Има много глупави и лукави ***.Жена съм,ама тая ситуация на това ми прилича.А,че той се е възползвал от непълнолетната е подсъдими ,със или без нейно желание! Та истината е нещо такова, според мен!
30
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Можеби е от подреждането на Марс , Земята и Слънцето в една линия.Повлияло му е.
29
34
 
28
 
! Отговори
Драган преди 5 години
Сега е демокрация, значи е разрешено, за това скачахте 89-та. Не се оплаквайте !
28
10
 
35
 
! Отговори
Феминистка преди 5 години
Ако съм на мястото на майката иначе - правя аборт, продавам каквото мога, за да си подсигуря бягството, гърмя този *** лично, първо в топките, след това в ***, взимам си детето и отивам някъде, откъдето не могат да ме екстрадират.
27
6
 
22
 
! Отговори
Феминистка преди 5 години
Това е анархия в полза на по-силния. Няма закони, които да са съразмерни на извършеното и престъпленията само ще се увеличават. В този смисъл, няма нужда от държава - по-добре всеки да се въоръжи и защитава сам както може. Най-голямото престъпление е, че именно държавните институции създават илюзията, че тяхното наличие е индикация за наличието на държавата. На практика - такава няма. Никой не се чувства да защитава тези деца, потърпевшите изобщо.
26
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Решението в дългосрочен план е кастрация."А за римляните кога, или драстични мерки може само ако става дума за други етноси?
25
6
 
55
 
! Отговори
Щастие и просперитет преди 5 години
Убийства, самоубийства, изнасилвания и постоянни протести... Абе изобщо щастлив и безгрижен живот- мечта. На фона на постоянните глупости, колко много и хубави неща е направил за българите меркантилния Борисов. Следва един- единствен въпрос: за кого?
24
14
 
15
 
! Отговори
ф преди 5 години
Лолитка.
23
4
 
37
 
! Отговори
Схемата преди 5 години
Решението в дългосрочен план е кастрация. Сега ще поседи 3-4 години в затвора, където ще го хранят нашите данъци, после ще го пуснат и айде пак. За това една хубава кастрация и един "изправителен" принудителен труд, да си заслужи поне хляба и покрива в затвора и да видим дали пак ще посегне.Горепосоченото на мен лично дори ме се струва доста малко, но по-добре за такива, че не решавам аз и/или народния гняв.
22
11
 
6
 
! Отговори
Berba преди 5 години
Тъпчии миечооо
21
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какъв остров става въпрос?