Пожар избухна в "Царските конюшни"

На този етап няма официална информация за причините за огъня
29 юли 2018 09:10, Красимир Ангелов
34
Пожар избухна в "Царските конюшни"
Снимка: Булфото, архив

Пожар е избухнал в ранните часове на деня в имота на столичните булеварди "Дондуков" и "Васил Левски", станал известен като "Царските конюшни", съобщава bTV.

Още по темата
Към момента няма официална информация от МВР за причините за огъня, нанесените щети и информация за евентуални пострадали.

На място е бил изпратен екип на пожарната, който да загаси пожара.

Комплексът е бил използван за конюшни по времето на цар Фердинанд. Там в момента се помещава катедрата по приложни изкуства на Националната художествена академия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Определено се подиграват с пожарната. И не се знае възможно е с определен пожарникар.
30
0
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
Я гледай ти новите цигари какви неща правели.
29
0
 
9
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Самозапалили са ги! Апетитен имот в центъра на града! Ако имахме работеща държава, собственика щеше да бъде задължен да възстанови сградата в първоначалният и вид!Но това е мутроландия на Винету и освен потупване по рамото, друго няма да се случи!Те цял Скаптопара ще бетонират в името на кинтите, та за някакви си конюшни се вълнувате, това да те ви е Виена, та да пазят историческите сгради!
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сега какво ще построят.
27
0
 
8
 
! Отговори
Кюстендилец преди 5 години
Сега очаквам кюстендилските казарми да се ,,самозапалят,, /Впрочем те вече горяха ,но пустите огнеборци потушиха огъня/ ,че там има 80 дка имот ...
26
0
 
16
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
Вече над 10 години гледам как този прекрасен в архитектурно отношение комплекс от сгради се оставя да се саморазрушава. Айде чакам новина как клошар пак е предизвикал пожар... ама вземете, че измисляйте и други причини че вече се повтаряте
25
0
 
15
 
! Отговори
българин преди 5 години
КАК ТАКА НЕ Е УМИШЛЕН ПАЛЕЖА , СЛЕД КАТО ТАМ НЯМА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО , НЯМА ГАЗ И НЕ Е ПАДНАЛА МЪЛНИЯ ?!?! ТОТАЛНА БЕЗОЧЛИВОСТ И НАХАЛСТВО , КИРТАЦИ , ТАКИВА !!!
24
0
 
23
 
! Отговори
българин преди 5 години
СЪЩИЯТ НОМЕР , КАТО В ПЛОВДИВ С ТЮТЮНЕВИТЕ СКЛАДОВЕ !!!!!! НЯМА СИЛА , КОЯТО ДА СПРЕ МЕРАЦИТЕ НА АЛЧНИ НОВОБОГАТАШИ !!!!! ПРОПАДНАЛА МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА !!!
23
4
 
6
 
! Отговори
men преди 5 години
фашизма го гледаме сега. прожектират ни го ЦРУ и америка за българия. Режисьор е сфъку помощното. или по скоро той пуска субтитрите на тиквочага че на него пипето не му стига да си дигне зипа на панталоните камоли да режисира нещо. требва ни един пиночет който да избеси клептогархията и политическия им слугинаж и да ни завърт към русия и китай. а дано ама надали.
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде ДАНС, специализиран съд действайте! Има мотив, има улики за престъпление - пожар в най дъждовното лято, какво чакате? Това по наглост и показност граничи с убийството на Луканов . Ако и сега поръчките всичко си заслужаваме да бъдем вън от шенген
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля че тоя път на мафията няма да и се размине лесно. Първо тия царски конюшни станаха прочути и областен управител от сросоидниия реформаторски блок оставка, второ пожарът е на пъпа на столицата и такава мутренска акция изглежда много грозно и набиваща се на очи, трето пожарът става в най дъждовното лято в България за последните десетилетия. Явно че някой ги е планирал за лятото като най логичен сезон ама природата му е изиграла лоша шега. Надявам се поне тая наглост да не остане ненаказана!
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като не може с мир, ще е с война.
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нема ли поне веднъж тая шбана държава да осъди един мафиот? Ето ти нагледен случай мафиота Здравко Здравков подпали паметник на културата за да вдигне мол. Айде да видим що за държава имаме. Само фашизъм ни оправя
18
0
 
20
 
! Отговори
факт преди 5 години
Причината я знаем клошира са запалили складовете!както тютюневите складове в Пловдив,плана е един и същ само държавата не знае нали?
17
0
 
16
 
! Отговори
Бързат гепаджийте преди 5 години
Идват избори и трябва да се използва лятното безвремие!
16
3
 
3
 
! Отговори
до костовиста 13 преди 5 години
Тоя номер "А в САЩ биете зелените" на курсовете за политагитатори през 70-те ли го усвои? Много добре знаеш за кой Георги Кирчев говоря! Не че визираният от теб е по-читав, но нека не разводняваме темата.
15
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КУПУВАТ ИМОТА НА ТЪРГ КАТО ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА ЗА МИЛИОНИ ! ПАЛЯТ ГО И ПОСЛЕ ПРЕПРОДАВАТ ЧИСТИЯ ИМОТ НА 10-ТОРНО ПО-ГОЛЯМА ЦЕНА!АКО МНОГО СЕ РАЗСМЪРДИ ПЛАЩАТ НА ЧЕНГЕТА ДА НАМЕРЯТ НЯКОЙ КЛОШАР ДА ОБЕРЕ ПЕШКИРА ЗА ПОЖАРА :D
14
0
 
20
 
! Отговори
Дани преди 5 години
Гледах кадрите. Имаше поне три огнища на пожар. Това не може да стане от една цигара
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До разследванеСъщият тоя Георги Кирчев Първанов има участие и в ЧЕЗ ! Вижте в Търговския регистър ! Странно !!!
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОМЕНТАР 3 ИЗЧЕРПВА ТЕМАТА!!!ЗАЛАГАМ НА БИЗНЕС СГРАДА, ЧЕ МОЛОВЕ ВЕЧЕ ИМА МНОГО!КОГАТО МОГАТ ГИ ГОРЯТ СТАРИТЕ СГРАДИ ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА А АКО НЕ СТАВА ГИ СЪБАРЯТ ПРЕД ПОГЛЕДИТЕ НА ХОРАТА СЪС ПРЕСТЪПНИ РАЗРЕШЕНИЯ ИЛИ ИЗОБЩО БЕЗ ТАКИВА