Ремонтен август: Кръстовището на Ректората... и още 30 обекта!

За 2 дни ще бъде изцяло затворен "Христофор Колумб"
31 юли 2018 19:17,
11

Снимки - Geo Kalev, Facebook Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova

Ремонтът на бул. "Христофор Колумб" ще бъде завършен до средата на август. До края на тази седмица пък се очаква да се привърши ремонта на "Васил Левски" от ул. "Граф Игнатиев" до бул. "Цар Освободител", съобщи столичния кмет Йорданка Фандъкова във Facebook.

Още по темата

"Планираме между 11 и 13 август, според метеорологичните условия, да затворим изцяло движението, за да се положи последният износващ слой асфалт", посочи Фандъкова.

Тя съобщи, че освен пътните настилки се изграждат и нови тротоари, каквито нямаше. Подсигурено е и улично осветление.

"Веднага след това започваме ремонт на Източната тангента, който трябва да завърши до 15 септември, защото движението в участъка е изключително натоварено", съобщи Фандъкова.

До края на седмицата трябва да приключи ремонта на бул. "Васил Левски" от ул. "Граф Игнатиев" до бул. "Цар Освободител".

"След това започваме преасфалтиране на участъка до паметника на Васил Левски. За възможно най-кратко време в първата половина на август ще се наложи да затворим кръстовището на Ректората, за да го ремонтираме, както миналата година ремонтирахме кръстовището на Орлов мост", предупреди столичния кмет.

В момента се работи на около 30 големи обекта в София, на някои от тях има забавяне с по няколко дни заради валежите в последните седмици.

"Надзорните фирми и екипите на дирекция "Транспортна инфраструктура" следят сроковете, като качеството на работа е на първо място, тъй като някои от строителните дейности не могат и не трябва да се извършват при обилни дъждове, каквито имахме през юли", посочи Фандъкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фандъкова е избрана с гласовете на държавните чиновници и ромите от кв.Факултета и кв Хр.Ботев около 200 000 гласа.10%от два милионна София.Управляващата престъпна групировка бърза да усвои т.е.открадне повече пари докато не са секнали еврофондовете и не са паднали от власт.На всякъде е разкопано,строят се небостъргачи и блокове между блоковете.За да презастроят кв Младост арестуваха кметицата,която се бореше срещу мафиоти като Ваклин и турците Гаранти Коза,на които Борисов продаде квартала.
10
5
 
4
 
! Отговори
bzzzzz преди 5 години
Едно време нямаше износващ асфалт. Още една измама...
9
5
 
7
 
! Отговори
бг смешки преди 5 години
оо пак ше се усвояват едни пари ! и така д безкрай ! а реално нищо не се върши като о хората просто се усовояват едни пари ..тва е 90 % от иконмиката на държавата !
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С една дума ,Кво и да направиш все неблагодарни ...и все навсякъде другаде е по добре
7
4
 
3
 
! Отговори
язе преди 5 години
Ако срежеш един самоковски компир на 2 половини ще получиш 2 учебни помагала върху които някой все ще може да обясни на фандъковицата що е това хорда...
6
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
*** ние сме робски народ покорен смятайте това ако беше в нормална държава щяха да ги съдят хората ние караме в дупките и плащаме винетки
5
8
 
9
 
! Отговори
77 преди 5 години
Учителката наясно ли е що е то тангента?Поне мен са ме учили, че това е допирателна към кръг, разбирай към околовръстното шосе. Обаче Боко и Лилето "построиха" една хорда на околовръстното и я нарекоха източна тангента. Демек и планиметрията вече я "реформираха" по ГРОБарски...
4
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
правят ремонт на едва 20%от пътищата има 5000 села виждате кво е там пътищата са ужас май ге отписаха е всички не могат да живеят в София
3
2
 
10
 
! Отговори
Щом са се разбързали преди 5 години
значи още малко остава до финала по хвърляне на пешкири!
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е добра новината и догодина пак ще я четем, същата добра новина и по-догодина пак.
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е добра новина,бантускоковете не пишат ...все пак няма по кво да плюеш ..Но ако новината е такава като тая за гурбетчийството ...има 5 хиляди коментара В Лондон вземали 10 пъти повече ,но забравят факта че и разходите са 10 пъти повече