Под "Съветската армия": Клошари, плъхове, вода...

Отворен капак води до основите на паметника
1 авг 2018 19:52,
46

Снимка: Булфото

Клошари, плъхове, кал, стичаща се вода, непоносима жега и чат-пат любопитни тийнейджъри населяват галериите под основата на паметника на Съветската армия в София.

Входът до него е отворен капак в Княжевската градина, който привлича младежите да надникнат в него. 

За отворения капак и опасностите за преминаващите в парка беше сигнализирано на Столична община, които се погрижиха мястото да бъде обезопасено, информира "Буллфото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
3
 
! Отговори
До време е преди 5 години
Като гледам - пространството отдолу може да се оползотвори.
37
2
 
8
 
! Отговори
време е преди 5 години
СЪБАРЯЙ !!!!
36
0
 
22
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Русия даде и Добруджа на Румъния.Тогава Премиер е върлия русофил Стоян Данев.Той даде и СИЛИСТРА. Единствен който се съпротивлява е Английския посланик Джордж Бюкенън. Тогав Англия и Франция бяха на наша страна.Русия пусна и Турция до сегашната ни граница. Русия е виновна За съдбата на Тракиците.През ВСВ У нас пристигат и ТАВРИЙСКИ БЪЛГАРИ.Страната ни ги ОЗЕМЛЯВА--По 50 дк.След ДЕВЕТИ комунистите ги връщат и Сталин ги ИЗБИВА, ПОЗОР. Русофилите са АНТИБЪЛГАРИ.
35
2
 
16
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Ген. Радко Димитров ни предаде, през Балканската война, като спря настъплението при ЧАТАЛДЖА,по заповед от Русия. Тя не допусна да влезем в Цариград.Тя го направи Главнокомандващ, според договорите от 1902 г и 1908 г. Русия има право да назначава ВИСШИТЕ НИ ОФИЦЕРИ. Русия насъска Румъния да ни нападне и и построи 3 моста на р. Дунав.Радко Димитров /Радкото/ вместо да заповяда на Дунавския Флот да събори мостовете, то заповяда ФЛОТА НИ ДА БЪДЕ ПОТОПЕН.През ПСВ беше на страната на Русия.Те го убих
34
1
 
20
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Да обичаш окупатора си е болестно състояние и се казва СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ.Всичките беди сполетяли Б--я са от Русия. Всичките предателства извършени у нас са от русофилите -антибългари.По настояване на СССР е бомбардиран и ДРЕЗДЕН. Той не е бил включен в списъците на Англия.
33
2
 
19
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
До ПЕРКОВЦИ--32;А на теб казвал ли ти е някой колко си неграмотен? Сталин ни обяви война на 05.09.44 г и ни окупира от 07 до09.09 44 г. Срещата между Сталин и Чърчил е 1 месец по късно от09.10 до 19.10.44 г. Чърчил подари на Сталин това което предварително си беше откраднал. Сталин най--много настоява да бъде наказана Б--я.СССР бомбардира Русе ,Силистра ,Добрич и София ,а *** мълчите за "братските" бомби..През ПСВ Русия цмля крайморските ни градове. Руската ОКУПАЦИЯ ни струва 140 милиарда.
32
4
 
20
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
До :):)Паметникът на съветската армия във Виена не е такова огромно натрапващо се чудовище, като нашето, а и съветската армия не е останала в Австрия за следващите 50 г., след като ги е освободила, за да прави на виенчани такова впечатление.
31
6
 
29
 
! Отговори
Истирик преди 5 години
Премахването на символите на съветската окупация в България не е русофобия, а историческа справедливост !
30
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за ........... е доста невярно. Все пак гей-парадите са европейска ценност, джендърите ни управляват от Брюксел, Истанбулската конвенция си е европейска работа.Кажем ли европеец, разбираме ***.О, неразумни евробългарино, поради что се срамиш да се наречеш гей?
29
13
 
14
 
! Отговори
ПЕРКОВЦИ преди 5 години
АЙДЕ СТИГА ИСТЕРИИ.ЛИЧ(НО ЧЪРЧИЛ Е ПОДАРИЛ БЪЛГАРИЯНА СТАЛИН. ЧЪРЧИЛ МНОГО НИ Е МРАЗИЛ И Е ИСКАЛ ВЪОБЩЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ДЪРЖАВАТА НИ, ЗАЩОТО ЦАР БОРИС Е ОБЯВИЛ ВОЙНА НА БРИТАНИЯ И САШ. ЗАТОВА СА СМЛЕЛИ И СОФИЯ С БОМБАРДИРОВКИ, БЕЗ ВОЕННА НУЖДА, САМО ОТ ОМРАЗА. НА НЕГО СЕ СЪРДЕТЕ, ЧЕ НИ Е ДАЛ НА СТАЛИН
28
10
 
7
 
! Отговори
:):) преди 5 години
дааа шараните кълват, няма празно, на такава стръв всеки русофоб кълве....
27
7
 
22
 
! Отговори
Пацu преди 5 години
Пред този паметник се събират само комунисти и пeдaли!Изводите да си ги направи всеки ;)
26
26
 
17
 
! Отговори
Мартин преди 5 години
Българите масово ценим Русия.. Доказателството е всеки политик дръзнал да плюе Русия е в политическия канал.. От Костов до Плевльо..
25
16
 
34
 
! Отговори
Русомраз преди 5 години
Съборете го, както Пeтoxyйнка пред НДК, и направете нещо красиво на негово място!!!
24
5
 
6
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ВЕРЧЕ ,КАКВО ЩЕ СИ КУПИШ С МРЪСНИТЕ ПАРИЧКИ ??? " ХЕМ ,ЧЕРВЕНИ ...ХЕМ СЛЪНЦЕ НЕ ВИДЕЛИ- ИЗМИТИ ...С ЧИРПАНСКА КЕРМИДА " !!!???
23
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Природен закон - Когато един натрапен, чужд на хората, изкуствено помпан с измислена символика сакрален кютук, естествено се превръща в клоака!
22
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съветска армия вече не съществува защото СССР умре.Има Руска армия.
21
8
 
26
 
! Отговори
ДО 4-аНОНИМЕН преди 5 години
Така ни ,,освободи " Червената армия че още свят ни се вие от ,,свободата" със затворени граници и уста. А ,,неосвободените" като Австрия,Дания,Холандия,Люксембург,Белгия,Швеция,Норвегия все страни от ,,нашата черга"май нямат нашите проблеми след строежа на ,,недоносчето/според другаря Т.Живков/"социализъм.А и освободителите си забраниха компартията.
20
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Природен закон - Когато един натрапен, чужд на хората, изкуствено помпан с измислена символика сакрален кютук, естествено се превръща в обществена тоалетна !
19
12
 
19
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Там в това скривалище се събират изтрещели путинисти точно в 12 ч .полунощ и правят магии над картата на БГ с амулети и зарчета за да може надписа,, БГ,, да бъде заменена с ,,Российская Федерация,,...