Таско Ерменков: Не се чувствам в безопасност в дома си!

След обира призова: Не може българинът да живее в страх!
1 авг 2018 11:15,
125
Домът на депутата Таско Ерменков беше обран за втори път, след като през 2015 г. крадци нахлуват в дома му и извършват перфектния обир. Този път, обаче, сценарият е малко по-различен. 
 
Кражбата е станала в началото на юли под носовете на Таско Ерменков и цялото му семейство, а от полицията смятат, че всички са били упоени, включително и кучето. В писмо до медиите депутатът съобщи подробности за обира и заяви, че нито той, нито семейството му се чувстват в безопасност дори в собствения си дом. 
 
"Не се чувствам като нещо по-изключително от останалата част от българските граждани. Аз съм един от десетките хиляди, които са били ограбени и може би един от стотиците, който е ограбен докато спи вкъщи", заяви пред Bulgaria ON AIR депутатът.
Още по темата
 
От дома на Ерменков липсват чантите, които са се намирали в коридора, и часовникът на депутата от хола. Кучето, което по думите на стопаните, е чувствително към всякакъв тип шум в жилищната сграда, изобщо не се е събудило. По думите на депутата от БСП крадците са влезли през входната врата, която е била заключена четирикратно. 
 
"В България има проблеми и полицията не може да се справи с тях. Статистика показва, че броят на кражбите е намалял, но не е ясно защо – дали има разкрити случаи или просто хората вече до такава степен не вярват на полицията, че при грабеж не се обръщат към нея", настоя Ерменков. 
 
Той призова полицията да си върши работа, а не да изнася данни, които по думите му нямат нищо общо с реалността. 
 
"Не е допустимо в България да се случват подобни неща. Не може българинът да живее в страх, най-вече в собствения си дом", категоричен бе депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: БСПобирТаско Ерменков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
2
 
12
 
! Отговори
шш преди 5 години
Таско, виждам че са те набелязали от контингента,..За това те съветвам да наемеш за охрана кметицата Иванчева.За личен шофьор можеш да вземеш Габриелчето дето прави на мазало по 10-15 коли всяка вечер...Тъкмо я пуснаха от ареста...
90
3
 
5
 
! Отговори
предвидливост преди 5 години
На пръв поглед заглавието е с невярно съдържание."Не се чувствам в безопасност в дома си!"Действително апашите са взели чантите, а семейството е продължило съня си.В същото време ако действително това е предупреждение, моя съвет към Таско е да си взема преносимото имущество и да бяга в Южна Америка.Да не пие чай, да си отваря вратата с латексови ръкавици и други разумни предпазни мерки.
89
3
 
11
 
! Отговори
ДД преди 5 години
Поредна лъжа 1 Кучето му лае когато на площадката има хора,но на апашите не 2 От къде е пусната газта през комина ли? И още други подробности.Тези много хора които му се обаждат от къде са му взели телефона?
88
5
 
14
 
! Отговори
BG преди 5 години
Вземай рускинята и при Путин! Там ти е мястото!
87
2
 
4
 
! Отговори
да ама преди 5 години
Предложението по-доло е добро, но в случая с Таско не работи.Той вероятно няма да иска да сподели добросъвестно какво е имало в чантите защото после трябва да доказва от къде го е взел и става една . . .Вероятно ще каже 5,5 килограма стари маркови дрехи на жена ми. На втора употреба ще ги оценят по лев е деветдесет и пет на килограм и . . .
86
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От къде взема заплата въпросния Ерменков?
85
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да се увеличи разкриването на кражбите трябва да се направи следното, когато те оберат, доказваш какво ти е откраднато, дава се 3 месечен срок на полицията да намери и върне откраднатото, ако не го стори се взимат от заплатите на всички 55000 полицая сумата от кражбата и се дава на потърпевшия. Само ако му бръкнеш в джоба ще се научи да работи и разкрива, дотогава само ги храним.
84
2
 
3
 
! Отговори
по-дълбоко е преди 5 години
Явно започва някакво боричкане за властта в партията. Вчера на един дупетат му изгорял апартамента в Шумен, сега на този му взели чантата по професионален начин.Това не са дребните кокошкари. От една страна полицията не може да предвиди такива вътрешни проблеми, от друга мотивите и извършителите са вън от обсега им на действие.Става въпрос за предупреждение към някои членове на партията. Може да очакваме промени.
83
4
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
Предателите на България не могат да се чувстват в безопасност, Ташко! Събирай багажа и руската си булка ,и бегай у Русия! Нали по цял ден Русия ти е в устата и си готов да застреляш човек ако каже дума против Русия. И неуморно "работиш" за руските интереси у нас.
82
1
 
9
 
! Отговори
виждал съм на живо преди 5 години
Апаша най го боли да откраднат от него!Навремето работехме за Боков. И си спомням, един колега тъкмо си беше "взел" един почти нов мерцедес от Германия. Че доде да се похвали. Пием кафе и както си приказваме и мерцедеса тръгна нанякъде. Ей .... колегата щеше да се пукне от яд. Чак ходи на лекар.
81
2
 
10
 
! Отговори
човек от народа преди 5 години
Аз като българин си живея спокойно в къщи. Чиста съвест здрав сън. През социалистическо ми бяха откраднали мотора. Нямах пари за кола, ама дано си е счупил главата. Сега сколасах и имам кола. Е на 10 години, ама е харна. Оставям я на улицата. Никой не я пипа. Навремето като донеса от село наденици ми ги откраднаха от втория етаж. Глада вдъхва смелост! Че така! Сега всичко има. На апашите не им е до моите мокри чорапи че да ги крадат.
80
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя да не е пак пил радиоактивна вода?
79
5
 
7
 
! Отговори
гатанка преди 5 години
Уважавам този човек.
78
2
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ПОВТАРЯМ. И ЗА "ИЗТРИВАЧИТЕ" : ТИКСО ИЛИ ТАКСО , ТОВА НЕ Е ДОМЪТ ТИ , А ВРЕМЕННО ПЛЯМПАМЕНТАРСКО "ГНЕЗДО" !!! КОЙ МАНДАТ ТИ Е" МАНИФАКТУРЕ" НА КГБ-ФСБ !!! НЕ СМЕ ПО-*** ОТ ТЕБ "СКЪПА СОЦ- НЕНУЖНОСТ" !!! КОГАТО УМИРАШ -ПОМИСЛИ КАКВО СИ ДОПРИНЕСЪЛ ЗА НАРОДА ,КОЙТО ТЕ : КЪРМИ , УЧИ , ХРАНИ ,ЗАЩИТАВА ,ОТОПЛЯВА И БЕ ДО ТЕБ В ТЕЖКИ МОМЕНТИ ??? РАЗБРА ЛИ ,ЧЕ СИ ИЗЗЕДНИК!! И . - ТРЯБВА ДА ИМА МУЗЕЙ НА БСП - НАПРАВЕН ОТ БАДЕЩАТА" ПАРТИЯ НА МЛАДИТЕ -ЗА СВОЯ ДЪРЖАВА" !!!
77
2
 
9
 
! Отговори
предложение преди 5 години
Обикновения апаш не знае кой комунист колко е ограбил.Комунистите се крадат помежду си. Въпросния Таско Ерменков да не се прави на учуден, ами да си помисли кой е знаел какво има в чантите.
76
1
 
9
 
! Отговори
нищо чудно преди 5 години
Погледнах в интернет да видя кой е този Таско Ерменков.Първо видях снимка на Левски и казах "добре" после се изредиха едни руски знамена което е пошло, защото Левски се е борил срещу Мегалиидея спонсорирана от Москва.В резултат стигнах до извода че апашите са видели кирумпиран комунист, и са решили да си вземат своето.
75
2
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО МАСОВО СЕ БЪРКА ДЯСНО-ЛЯВОТО С ДЕМОКРАЦИЯТА !?!? ПРОИЗЛИЗА ОТ" ДЕМОС-КРАТОС" -НОРОДЪТ УПРАВЛЯВА !!! ЗАЩО "ДЕМОКРАЦИЯТА " ТРЯБВА -НЕПРЕМЕННО ДА Е ОБЩЕСТВО НА ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ /ДЯСНОТО Е ТОВА/!?!? ТОВА ОБЩЕСТВО / ДНЕШНО/ Е ПРОДУКТ НА СЕМИТСКАТА ФИНАНСОВА СИСТЕМА - И ГРЕШНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРАВИЛА -С НАЧАЛО РОТШИЛД !!! Н.еМА ДА ОТЦЕЛЕЕТЕ ТАКА /ДОРИ И ДА СТЕ ВЕЧЕ 500 МИЛИОНА ЕВРЕИ/ ОТСРЕЩА СА 7 МИЛИАРДА ДРУГИ !!!???!!!
74
1
 
6
 
! Отговори
Yan преди 5 години
"Не се чувствам в безопасност в дома си!" Ти си депутат, ами ние в дома си? И най-вече в извън дома си.
73
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в Масква ***!
72
2
 
9
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
АБЕЕЕ-ТИКСО ИЛИ -ТАК СО- НИЕ СМЕ НАЯСНО ---И ТИ СИ НАЯСНО ,ЧЕ УМНИТЕ БЪЛГАРИ ЗНАЯТ, ЗА ИНСТРУКЦИЯТА ,КОЯТО ИЗПЪЛНЯВАШ : " НЯМА СИГУРНОСТ...ВЛАСТА НЕ СЕ СПРАВЯ " !!! ЗА ТОЛКОВА *** ЛИ НИ ИМАТЕ БЕ ---"КОРНЕЛИОЛИЗАЧО" - КГБ-ФСБ ИЗПЪЛНИТЕЛЮ СЪС СКЛЮЧЕНИ ВЕЖДИ -НО СИ "ХЪРБАЛЕТ-ХЪРБА" !!! СМРЪЩЕН" ПИЧО" -ТОВА ЛИ Е ВТОРИЯ ТИ ПРОПОРЦИОНАЛЕН МАНДАТ ??? ПЕСЕН :" АЙДЕ АУТ...АЙДЕ АУТ -И ДО ГРОБ"! КЪМ ЖУРНАГЪЗЦИТЕ : НЕ Е" ДОМЪТ МУ " - А ВРЕМЕННО ПЛЯМПАМЕНТОС-ГОВНЯНО ЖИЛИЩЕ Е !!!!