Таско Ерменков: Не се чувствам в безопасност в дома си!

След обира призова: Не може българинът да живее в страх!
1 авг 2018 11:15,
125
Домът на депутата Таско Ерменков беше обран за втори път, след като през 2015 г. крадци нахлуват в дома му и извършват перфектния обир. Този път, обаче, сценарият е малко по-различен. 
 
Кражбата е станала в началото на юли под носовете на Таско Ерменков и цялото му семейство, а от полицията смятат, че всички са били упоени, включително и кучето. В писмо до медиите депутатът съобщи подробности за обира и заяви, че нито той, нито семейството му се чувстват в безопасност дори в собствения си дом. 
 
"Не се чувствам като нещо по-изключително от останалата част от българските граждани. Аз съм един от десетките хиляди, които са били ограбени и може би един от стотиците, който е ограбен докато спи вкъщи", заяви пред Bulgaria ON AIR депутатът.
Още по темата
 
От дома на Ерменков липсват чантите, които са се намирали в коридора, и часовникът на депутата от хола. Кучето, което по думите на стопаните, е чувствително към всякакъв тип шум в жилищната сграда, изобщо не се е събудило. По думите на депутата от БСП крадците са влезли през входната врата, която е била заключена четирикратно. 
 
"В България има проблеми и полицията не може да се справи с тях. Статистика показва, че броят на кражбите е намалял, но не е ясно защо – дали има разкрити случаи или просто хората вече до такава степен не вярват на полицията, че при грабеж не се обръщат към нея", настоя Ерменков. 
 
Той призова полицията да си върши работа, а не да изнася данни, които по думите му нямат нищо общо с реалността. 
 
"Не е допустимо в България да се случват подобни неща. Не може българинът да живее в страх, най-вече в собствения си дом", категоричен бе депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: бспобирТаско Ерменков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На каква стойност е откраднатото?
50
2
 
14
 
! Отговори
Алкохолог преди 5 години
Уважавам Таско много.Откак каза че водата е отровна не съм пил.Той ми спаси живота.Пия само алкохол.
49
1
 
9
 
! Отговори
Пепа преди 5 години
*** тва сериозно ли?
48
2
 
19
 
! Отговори
Няма милост преди 5 години
Таско е особено противна личност и тук никой не го жали.Таско, запитай се защо -- гиди *** с *** !!!
47
2
 
11
 
! Отговори
Eй Таско преди 5 години
Да не би да си сгелпил с твойте Путинови работодатели и сега да те отръскват за да си намерят скритото дето не си им дал.
46
12
 
3
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Като чете, човек коментарите, става ясно, че Пи Ар-ите на ГЕРБ през годините са работили научно и ефективно! Народа е научен в огромното си мнозинство, да мрази всичко и всички от БСП. На следващите Извънредни Парламентарни избори, който Бойко Борисов ще предизвика когато реши за удобно, за да спаси имиджа си от т.н. Патриоти, които му се качиха на главата. Ако, не ги махне преди края на мандата, ще загуби много гласове за ГЕРБ.
45
4
 
16
 
! Отговори
Еми преди 5 години
Ходи в любимата си Русия -- там ще въртиш далавери с газта.*** с *** -- крадльото го окрали.
44
2
 
10
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 5 години
Ерменков подозира,че айдуците са използвали упойващ газ.За да е сигурен в хипотезата си,чувства ли дисконфорт с "халката" си сутринта и жена му беше ли щастлива?
43
1
 
22
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Тасе ,Тасе видя ли какво ни е на нас от много години насам ? Ако поживееш с нашите заплати,още повече ще се уплашиш.
42
3
 
13
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
Ерменката явно инсценира кражба,за да МУ осигорят охрана от полицията.Кучето МУ било опоено с газ???А къде беше Ташунко,когато вилнееха мутрите и събираха първоначалният капитал за комунистите???
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не може българинът да живее в страх, най-вече в собствения си дом", категоричен бе депутатът." Прав е човекът, но до прозрението е достигнал чрез личен опит, защото простосмъртните българи живеят така от 30 години... но те са маловажни случаи и за това вече дори не се оплакват в полицията след поредния грабеж.Как ли ще изреват управляващите, ако им се наложи да живеят с 200 лева на месец?
40
5
 
14
 
! Отговори
BRAWO преди 5 години
Ерменко , Таско , ти си ДепутАТ .Питаш ли ни нас Обикновените Българи колко пъти са ни Обирали Крадци Незаконно и ТИ Законно ???Не вярвам за Чантите - Обрали са ти Парите от Корупция като Депутат .Адмирации за Робин Худ обрал Богат и Прояден от Злоба и Кражби Депутат . Подкрепям новия РЕД - Ограби Депутат и Политик и дари парите на Бедните .
39
5
 
7
 
! Отговори
ЦК преди 5 години
До 40Така е Такооо, така е! От няма и две години има престъпност в България, краде се по апартаментите. Ад! Колко спокойно беше при Живков, при Луканов, при Попов, при Виденов, при Станишев, при Орешарски...Ееех, времена!..така е, нас народната милиция ни пази... от народа
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ще да е работа на съвременен Робин Худ. Само такъв краде от разбойници.
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е Такооо, така е! От няма и две години има престъпност в България, краде се по апартаментите. Ад! Колко спокойно беше при Живков, при Луканов, при Попов, при Виденов, при Станишев, при Орешарски...Ееех, времена!
36
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таскооо! Къде бе по време на Тройната? Истинските познавачи на сектора твърдят, че МВР тогава е довършено. Да не говорим за гаврата при Орешарски с ГДБОП. Само то бе останало да работи. Знам го от личен опит. Само те реагираха. В районното ми казаха да се оправям сам след заплахи, чупене и палежи. Кажи сега за водата в София, остави го МВР-то. И сега нема ли рубли? Не са ти откраднали, а са си прибрали банковите карти с рублите. Като не вършиш работа ще е така!
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Терминал 1, 2 и ще освободи депутаско място.
34
4
 
9
 
! Отговори
qw преди 5 години
Никому не пожелавам престъпници да му влизат в къщата докато той спи със семейството си. Било той и политик.Разбойническа територия сме, но това не е новост за никой. Нямам бизнес и охрана, но като обикновен човек съм си взел СОТ (20 левчета месечна такса). Има датчици и камери, дори когато спиш жилището е под охрана, има такава опция.Да, наясно съм, професионалисти могат да влязат, но за такива едва ли сме интересни.Г-н Ерменков да вземе мерки. Това с четирите резета е смешно.
33
3
 
22
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Аз мисля,че сценария е един и същ и е написан от самия Ташко !
32
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сам се окрадох, щото искам да ме пазят още по-силно, че много ги грабих тия про сти офце, верващи в социализъма и сега вече става опасно.амин!