Таско Ерменков: Не се чувствам в безопасност в дома си!

След обира призова: Не може българинът да живее в страх!
1 авг 2018 11:15,
125
Домът на депутата Таско Ерменков беше обран за втори път, след като през 2015 г. крадци нахлуват в дома му и извършват перфектния обир. Този път, обаче, сценарият е малко по-различен. 
 
Кражбата е станала в началото на юли под носовете на Таско Ерменков и цялото му семейство, а от полицията смятат, че всички са били упоени, включително и кучето. В писмо до медиите депутатът съобщи подробности за обира и заяви, че нито той, нито семейството му се чувстват в безопасност дори в собствения си дом. 
 
"Не се чувствам като нещо по-изключително от останалата част от българските граждани. Аз съм един от десетките хиляди, които са били ограбени и може би един от стотиците, който е ограбен докато спи вкъщи", заяви пред Bulgaria ON AIR депутатът.
Още по темата
 
От дома на Ерменков липсват чантите, които са се намирали в коридора, и часовникът на депутата от хола. Кучето, което по думите на стопаните, е чувствително към всякакъв тип шум в жилищната сграда, изобщо не се е събудило. По думите на депутата от БСП крадците са влезли през входната врата, която е била заключена четирикратно. 
 
"В България има проблеми и полицията не може да се справи с тях. Статистика показва, че броят на кражбите е намалял, но не е ясно защо – дали има разкрити случаи или просто хората вече до такава степен не вярват на полицията, че при грабеж не се обръщат към нея", настоя Ерменков. 
 
Той призова полицията да си върши работа, а не да изнася данни, които по думите му нямат нищо общо с реалността. 
 
"Не е допустимо в България да се случват подобни неща. Не може българинът да живее в страх, най-вече в собствения си дом", категоричен бе депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: БСПобирТаско Ерменков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таско да е благодарен, че като са го упоили не са го онодили, че щеше да дава интервюта прав.
30
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И що чак сега ревеш?Откога си в парламента?Стигнаха и до теб,ама не ти се вярваше.Това се случваше на другите някъде там далече .На някаква муха и изпили кръвта..и не ти пукаше.
29
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНИТЕ АПАШИ ПРАВЯТ ПОСТАНОВКИ ЗА ДА ВДИГАТ ШУМ
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалка работа.
27
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ЕДНА СТРАНА ИЛИ КОМУНИСТИТЕ МОГАТ ДА СЕ ЧУВСТВАТ БЕЗОПАСНО ИЛИ НАРОДА И.
26
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета коментарите и се вижда злобота.Значи които не ГЕРБ да го крадат, убиват и пр. Това е диагноза падение всякякво. "Нашата полиция ни пази" с един милиярд и неколко стотин милиона лева, чия е нашата полиция на нас хората, данъкоплатците или на тези които дават парите сега. А утре чия ще е?
25
5
 
28
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Га еди кифтета ни рива ...
24
9
 
28
 
! Отговори
koko преди 5 години
ДрОгарю Ташко,като не се чувствате в безопасност-вземай мамашата и емигрирай в Расия!Завинаги........
23
7
 
21
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Първо, Таска не е милционерка, а потомствен кадър от запаса на Военно разузнаване.Второ, Таска изобщо не се заяжда с МВР, какъвто е традиционният бойкот от страна на БКП, имплицитното му послание е към оскъдните средства, отпускани напоследък от спонсорите - някой се заяжда и обира РУСКИНЯ-пенсионерка? Ау, ми това си е мИждународен скандал! Водата беше "отровена" само в неговата чешма, два пъти обиран - Ауу!Само той, *** и Зарков могат да ни "оправят"!
22
6
 
32
 
! Отговори
голем праз преди 5 години
Е ако е вярно това с обира,крадците са гепили две/три руски кредитни карти по който са превеждани рубли на Таско.
21
4
 
12
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Предупреждение, да внимава какво прави и приказва, че........
20
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чантите в коридора са най-близко до входната врата,коят пък била заключена четирикратно кат на четири места и или четири пъти ключа превъртян до пълно сигурно заключване против изместване за да поддаде в най-просто изпълнение с щанга и да грабнат чантите кат важни,но кучето не е около врата,а някъде на балкона примерно затворено,друг вариант с подправени ключове за бързина,тишина,изненада,но да ги упоят всички по места това ще да е нов новичок измежду упойващите препарати без мирис,насипни,спрей
19
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За пореден път пиша тук. Подпирайте вечер вратата с нещо тежко или просто стол на една страна под брадата. Както и да се мъчат са отворят или тежестта или падналия стол ще ги спре. Иначе разчитайти на полицията, с доходи по 400 лв. и цени по-високи от Германия чакайте държавата да се оправи и хората да изкарват парите си по честен начин дори и да имат желание. Между другото моя приятелка се смееше на подпряната ни врата, но влязоха у тях през ноща, не у нас. И не моята, а нейната заплата я сви
18
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво е имало в тези чанти, мръсни *** ли.
17
5
 
37
 
! Отговори
niki преди 5 години
Някакви крадци на дребно обрали крадецът на едро. Бих им свалил шапка, това да откраднеш от по-голям крадец от теб си е направо геройство!!!
16
8
 
32
 
! Отговори
българин преди 5 години
Червена мутра .
15
7
 
31
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Безопастност на Таско може да осигури лудницата. Ако е там и околните ще са в безопасност
14
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А когато обрахте народа 97 година как се чувствахте, г-н Ерменков? А когато си раздадохте червените куфарчета с пари чрез Луканов как се чувствахте? Бооклуци!
13
1
 
9
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Колко е лесно само "Моят дом моя крепост + ПМ"
12
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Епа Таско работи в същата система,а сега се оплаква от нея!