Таско Ерменков: Не се чувствам в безопасност в дома си!

След обира призова: Не може българинът да живее в страх!
1 авг 2018 11:15,
125
Домът на депутата Таско Ерменков беше обран за втори път, след като през 2015 г. крадци нахлуват в дома му и извършват перфектния обир. Този път, обаче, сценарият е малко по-различен. 
 
Кражбата е станала в началото на юли под носовете на Таско Ерменков и цялото му семейство, а от полицията смятат, че всички са били упоени, включително и кучето. В писмо до медиите депутатът съобщи подробности за обира и заяви, че нито той, нито семейството му се чувстват в безопасност дори в собствения си дом. 
 
"Не се чувствам като нещо по-изключително от останалата част от българските граждани. Аз съм един от десетките хиляди, които са били ограбени и може би един от стотиците, който е ограбен докато спи вкъщи", заяви пред Bulgaria ON AIR депутатът.
Още по темата
 
От дома на Ерменков липсват чантите, които са се намирали в коридора, и часовникът на депутата от хола. Кучето, което по думите на стопаните, е чувствително към всякакъв тип шум в жилищната сграда, изобщо не се е събудило. По думите на депутата от БСП крадците са влезли през входната врата, която е била заключена четирикратно. 
 
"В България има проблеми и полицията не може да се справи с тях. Статистика показва, че броят на кражбите е намалял, но не е ясно защо – дали има разкрити случаи или просто хората вече до такава степен не вярват на полицията, че при грабеж не се обръщат към нея", настоя Ерменков. 
 
Той призова полицията да си върши работа, а не да изнася данни, които по думите му нямат нищо общо с реалността. 
 
"Не е допустимо в България да се случват подобни неща. Не може българинът да живее в страх, най-вече в собствения си дом", категоричен бе депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: БСПобирТаско Ерменков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
2
 
3
 
! Отговори
frOA преди 5 години
Кой го е.. как се чувствАш .....
110
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напили са се много, заедно с кучето.
109
1
 
9
 
! Отговори
Край преди 5 години
Ерменков, Таско, . Не ти плащаме 4хил. лева заплата за да ревеш по телевизиите . Ти си депутат - имаш трибуна. почвай да решаваш проблемите. Почвай гладни стачки, митинги, почвай да щурмуваш министерски съвет.Бабите във видинско/плевенско/ врачанско не смеят да замръкнат и спят с брадви под възглавницата. Срещу тия 4 бона нищо не правиш Таско.
108
1
 
4
 
! Отговори
До пенсионера преди 5 години
Този пенсионер за 20 години як труд ако е започнал на 20 /18-20 войник/ трябва да се е пенсионирал на 40. Доста рано а? Май не си от трудовите хора дето пишем тук.
107
1
 
10
 
! Отговори
Луканов преди 5 години
Таскопедеразко, който се е забъркал с руската мафия не е прокопсал....
106
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КРАДЦИТЕ СА ТЪРСИЛИ ОТРОВЕНАТА ВОДА НА ТАСКО, АМА НЕ СА Я ОТКРИЛИ ЗАЩОТО ТОЙ РЕЧЕ- АЗ ПИСАХ ПО ДОЛНИ *** ОТ ФОТЬОЙЛА ЗАЩО СЕ ХВАЩАТЕ НА ДУМИТЕ МИ, А ТЕ БРЪКНАЛИ В ПОРТФЕЙЛА МУ И ВЗЕЛИ ВИДИТЕ ЛИ РЕСПЕКТИРАНИ ОТ ДОЛНИТЕ МУ *** САМО РУСКИТЕ КРЕДИТНИ КАРТИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ТУК И НИЩО ДРУГО. НЕ ЛЪЖИ ТАСКО, НЕ ЛЪЖИ. ЩЕ РИСКУВАТ ДА ВЛИЗАТ В БЛОКА, В АПАРТАМЕНТА И ВИДИТЕЛИ..РЗИ СОФИЯ ПРЕДУПРЕЖДАВА- ОТ ТАСКОВИ ИЗТИЧАТ ТОКСИЧНИ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ- ТЕ СА ВРЕДНИ ЗА ВАШЕТО МЕНТАЛНО ЗДРАВЕ.
105
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Пенсионерче 20 г. як труд за велосипед - не е за вярване. Та аз и много като мен за 20 г. як труд в завода си купих велосипед ,жилище и жигулка с работническа заплата. Зависи кой как спестява батка. Пиеш , пушиш, заведения , гаджета и хоп пари нема.
104
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да са българи, били в Южна Африка.
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В южна Африка този метод се използва много.Обрха еди познат така,даже са имали семейство на гости.4възрастни и 5 деца, толкова упоени,че крадците даже си пържили пържоли в кухнята.
102
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
другари наистина ли е обран ТАСко, кръстен на дядо си Теляшко. Когато е предобил образа на лъжливото овчарче се питам защо от цялата улица са избрали блока на Таско, а от него апартамента му. Няма логика нещо и имали доказателства, че е обран, а не се самообрал. От честите валежи, нещо се е объркал!
101
4
 
14
 
! Отговори
Пенсионерче преди 5 години
Бях на 40 г. (през 1986 г. ) ,едва бях успял ,след много лишения) да си купя колело 'Балканче". Бях безкрайно щастлив - 20 г. як труд и....велосипед - гордост! Социализмът е върха ! След 3 дни ми го откраднаха от стаичката за колелета(заключена) на блока. Бях съкрушен!Милицията не реагира изобщо! А този ахмак се жалва по интернет,пише по форуми и занимава полицията на цяла България да го пази! Що за наглост?
100
2
 
14
 
! Отговори
akud преди 5 години
както създава фалшиви новини , така е създал и фалшив обир. пропаганда, запазената марка на комунистите
99
3
 
11
 
! Отговори
65 годишен преди 5 години
ТОЗИ СИ Е ЕДНА НЕПРИЯТНА ЛИЧНОСТ ОТДАВНА. И ЕДНА ОТ ЗЛОКОБНИТЕ ЛИЧНОСТИ В БСП.ФИЗИОНОМИЯТА МУ ГОВОРИ.ЕДНО ОТ ОФЧАРСКИТЕ КУЧЕТА В БСП ОКОЛО НИНОВА С ОЩЕ 10-12 КАТО НЕГО. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗЛОБЕЕШ И ЛАЕШ С/У БОЙКО ТОЛКОВА СИ ПО-ДОБЪР ЗА БСП. ТОЗИ СИ ИНСЦИНИРА КРАЖБА И СЕ ОБЪРНА С/У ДЪРЖАВАТА В СТИЛ БСП! ЧЕ МУ ДАДОХА И ТРИБУНА. КАЗВА СЕ ДЕМАГОГ. ТАЗИ НЕПРИЯТНА ЛИЧНОСТ НЕ НОСИ НИЩО НА НИКОЙ. КЪМ БСП - НАРОДЪТ КОЙТО НИНОВА ПРИЗОВА ОТ БУЗЛУДЖА ГЛАСУВА ЗА БОЙКО ЗАЩОТО НЕ ВИ ИСКА! НОСИТЕ ТЕЖКО МИНАЛО.
98
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ташко вземай рускинята и чемодан, вокзал!
97
1
 
16
 
! Отговори
ashrbikukukdrtyh преди 5 години
Ами ВИЕ политиците го направихте така през годините преход.Сега кой е ви е виновен че си бъркахте в носа а не положихте усилия милата ни Родина да хване правият път.Като мислите само за собствения си *** така ще е!
96
4
 
15
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
А бе след приказките за водата в София,дали може да му се вярва?Според мен-едва ли.
95
2
 
11
 
! Отговори
Кинолог преди 5 години
Ами щом кучето не се е разлаяло значи ,че познат/а ги ограбила може и да е някой от къщата дори самия Арменков ако има някоя Златка за любовница.Надали крадци ще упояват хора за две чанти и един ръчен часовник който каквато и марка да е в средите на крадците не струва повече от 1000лв.Можеи да са молдовски или украински крадци в тези държави лесно се намират всякакви химикали включително и шокови таблетки за изтриване на паметта за 24 часа.....
94
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таско ... и ние така, не се чувстваме в безопасност в домовете си.Ама за това сте виновни вие които сте в парламента, вие докарахте държавата до това положение!
93
5
 
18
 
! Отговори
Бая ти преди 5 години
излез в шумата - шумкар. там е безопасно
92
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пляско Партенков го е хванало шубето - няма за кражба!