Флашмоб: Да те посрещнат на летището с хоро...

Кацащите в София бяха чакани от фолклорен ансамбъл
9 авг 2018 16:15,
12

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Традиционно българско хоро посреща пътниците, кацащи на Летище София. За пета поредна година фолклорният флашмоб се провежда на летището в столицата.

Пристигащите са посрещани от фолклорен ансамбъл, а поводът е голям кариерен форум за българи, реализирали се в чужбина.

"На 20 септември "Кариера в България. Защо не?" ще се проведе за 11-и път. Той отново ще се проведе в Интер Експо център в София", сподели пред Bulgaria ON AIR Юлия Димитрова, която е сред организаторите на събитието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко изпадна форумът "Кариера в България" - само как се опитва да привлича хора да се върнат в България. Пълна еснафщина. Язък за претенциите на този форум и организаторите му.
9
0
 
1
 
! Отговори
kkk преди 5 години
'флашмоб' е стара българска дума и означава да играеш хоро на летище
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..ахти хейта, ..ахти чудото. То и аз не съм фен, и мисля, че след дълъг полет, особено ако е от ваканция, човек иска, да му е тихо и спокойно, ама все пак, не е чаааак такава драма.
7
4
 
4
 
! Отговори
от провинцията преди 5 години
Като гледам снимката се питам защо се бави господ да си прибере вересиите Софийски.
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно понеже гастарбайтеритските селяни дойдохте в София и се помислихте за граждани, макар да си хвърляте *** по улиците, се изнесох за Германия и се връщам колкото да си видя родителите, роднините и приятелите. Държавата не е зле заради гастарбайтерите, а заради тея дето сте останали в нея.
5
6
 
7
 
! Отговори
до цецо преди 5 години
Разбира се, че се кефят - тая кацаща гастарбайтерска селяния идваща в рОдината на плаж със сигурност умира от кеф, че селото е дошло да я посреща.... потрес! Няма такова летище - то и такава държава няма..... И ако цецо не знае панталоните на мъжката носия се наричат потури!
4
1
 
9
 
! Отговори
много се връзва преди 5 години
НЕКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИ КАТО КАК ДУМАТА ФЛАШМОБ!? / АВТЕНТИЧНО БЪЛГАРСКА ЯВНО СПОРЕД НЕКОЙ БОЛЕН МОЗЪК/, КОРЕСПОНДИРА С ТИЯ КАЛПАЦИ И ПОТУРКИ!? И, ВЕРНО, ЧЕ СОФИЯ СИ СТАНА СЕЛО С ТОЯ НАХЛУЛ ПРОВАНС, АМА НЯМА ДРУГО ЛЕТИЩЕ С ПОДОБНИ СЕРЛСКИ ИЗЦЕПКИ МАЙ?
3
7
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Анонимен 1Къде видя потури, ако не е тайна? Аз лично не видях някой да носи подобна дреха... иначе идеята ми харесва, а както виждам от снимките, не само на мен...
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е че са пратили някой.
1
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Създателя на флашмоб трябваше да го патентова за да не се прави всеки на оригинален с чужди идеи, няма ли хляб и сол и мед и хубави моми, а са пратили тия с потурите което е турска национална дреха.