Нова велоалея, а очертанията – в тревата... Толкова е арт!

Важното е да се усвоява и да се отмятат задачи, смятат потребители
55

Снимка: Иван Лазаров

Виж други галерии »

Будни столичани сигнализираха за поредния абсурд след ремонт в столицата. Стана си практика някой "да си остави ръцете" преди да се режат ленти, а този път е заснета велоалея.

Някой инженерен ум е решил, че маркировката трябва да минава през тревата, а какво ще стане, след като тя бъде окосена или през зимата - всички можем да се досетим.

"Това е съвсем прясната маркировка от ЧИСТО НОВАТА настилка на велоалеята, която излиза от РЕМОНТИРАНИЯ подлез на бул. "България" и "Иван Гешов", в посока НДК. Страхотно ще бъде, когато тревата бъде окосена, страхотно ще бъде и когато някой чиновник се сипе довечера една ракия, горд от свършената работа. Едва ли е нужно да се обяснява колко е скъпа тая "боя", също така не е нужно да се обяснява, че каквито чиновниците, такива и велоалеите... Важното е да се усвоява и да се отмятат задачи", пише потребителка във Facebook, която вече е подала сигнал и до Столичната община.

Други столичани пък припомнят, че при предишно очертание на столична велоалея линията е минала през умряла котка. Един вид – поставянето на маркировка бележи някакъв възход.

"Така и не разбрах защо беше този ремонт, като тази велоалея беше от няколко години и нищо й нямаше", пише друг столичанин.

В крайна сметка цялата работа на неизвестния "баш майстор" е събрана в още един коментар: "Възхитително! Толкова е арт!".

За инспекторите на Столичната община остава да оценят работата му и остава надеждата, че линиите могат да "напуснат" тревното пространство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Руменможе да са го сгазили докато са боядисвалислучват се инциденти
40
1
 
10
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
Подобни глупости не се правят от нехайство ....сляп да е няма да направи там маркировката ! Правят се нарочно за да се покаже колко е *** народа ...от най-дребното нещо до най-важните неща се проявява една гавра към народа, а той си трае ! Сигурен съм че сега тока ако го вдигнат с 50% 100 човека ще *** пред парламента 2 дена и ще се пръснат !
39
0
 
9
 
! Отговори
Румен преди 5 години
А някой помни ли боядисаното,премазано куче на Цариградско. Понеже лежеше на осевата линия ,вместо да почистят положиха маркировката направо върху трупа.
38
0
 
14
 
! Отговори
Ха-Ха-Ха преди 5 години
На кака ни Дана дивотията може да те пръсне от смях, как ги измисля тия щуротии с велоалеите на места за пешоходци? Ходят по света, но нали са прости, не хващат кое кога се прави. Простотия, ама простотия от кака Дана до травестита Цецка и очиларката Ката. Като под индиго на Вожда им са-прости и нахъсани.
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така сасипаха София, че никой не може да я оправи.*** на ГЕЙРБ са по-страшни от комунистите с простащината си защото са крадливи простаци
36
2
 
7
 
! Отговори
ФАНДЪКОВА е за линч преди 5 години
както и цялата пасмина усвоители. Колко пъти са нарушавали закона и съдът се е произнасял, така беше с билетчето, е, какво? Седи си и какаДанка, вози се в служебен Мерцедес и се хили Тиквено. *** на Тиквата е и Фандъкова като другите Му слугини и бушони.Гадно е и да ги гледа човек тия мазни некадърници
35
3
 
5
 
! Отговори
Безумците на ГЕРБ преди 5 години
Фандъкова и за популист не става, жалка и смешна. Иска да избие некадърността си с градинки и велоалеи. Ами това са допълнения, не са основни работи. Понеже не са си на мястото и не се правят като допълнения те са или скъпи, или зле изпълнени, или и двете заедно. Как няма един кадър на тия крадци на място?
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли велоалея на тротоар и пешеходците пак ли няма откъде да минават? Крайно време е да се вкарат в закон изискванията към велоалеите, за да спрат тези некадърни и популистки изпълнения на Фандъкова, че уж нещо прави и над 90% от разчертаните от нея велоалеи, да бъдат премахнати.
33
0
 
6
 
! Отговори
kkk преди 5 години
добре че е нямало някое легнало куче
32
0
 
5
 
! Отговори
аз преди 5 години
Хора имаме достатъчно материал за една изложба!
31
0
 
8
 
! Отговори
. преди 5 години
Смешни хора, смешни ценности. Защо да си свършим работата, след като може да не си я свършим?!
30
0
 
5
 
! Отговори
ум преди 5 години
какво общо има инженерния ум
29
0
 
20
 
! Отговори
Хе Хе преди 5 години
Кака Дана прилага все по нови способи на ремонти с върхове на идиотизъм с елементи на ***. Творенията на нейните хора /защото трябва да има подобие на надзор и контрол/ са направо са за Гинес по малоумщина. Тези са ВЪРХЪТ.
28
0
 
20
 
! Отговори
Водач преди 5 години
За съжаление така наречения инспекторат предпочита да следи кръчмите и закусвалните, където е келепира.
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой посади трева на пътя на велоалеите признайте си комунисти Орешарски, Путин, Фидел Кастро или Мадуро ?
26
0
 
31
 
! Отговори
ааа преди 5 години
Така се правят нещата във всичко, а накрая възложител и изпълнител с пълни джобове.Вечерта играят хоро заедно.
25
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като така изглеждат видимите части на даден ремонт и на ония *** не им пука от това представете си как са направени нещата, които не виждаме...
24
0
 
8
 
! Отговори
fck преди 5 години
Маркирай..... ъъ така де Закривай!
23
1
 
13
 
! Отговори
hex преди 5 години
Ей това е отношението на цялата държава към велотранспорта :(
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 25 - за ценители нема ограничение!