Ремонти в София: "България", "Арсеналски", "Колумб"...

Следващата седмица пускат трамвай № 7
Обновена: 10 авг 2018 15:16 | 10 авг 2018 15:15, Анисия Иванова
10
Ремонти в София: "България", "Арсеналски", "Колумб"...
Архив: Булфото

В неделя се затваря бул. "България" - между бул. "Иван Ев. Гешов" и бул. "Гоце Делчев" в посока кв. "Бояна" и това ще затрудни трафика, каза зам.-кметът на София за транспорта Евгени Крусев, който провери изграждането на ново тролейбусно трасе в ж.к.  "Младост".

Още по темата

Той призовава от следващата седмица хората да ползват трамвай № 7, който ще бъде пуснат и ще преминава безпрепятствено през зоната на ремонта.

Крусев уточни, че тази събота и неделя се затваря и кръстовището на "СУ. Св. Климент Охридски“, което ще бъде ремонтирано е рамките на 48 часа, а следващия уикенд на 18 и 19 август се затваря бул. "Христофор Колумб“, който също трябва да бъде преасфалтиран цялостно.

От понеделник, 13 август, започва ремонт на бул. "Арсеналски", който ще бъде на стойност 1,5 млн. лв. Движението там няма да бъде спирано, а ще бъде стеснявано в определен участък.

По думите му от понеделник започват работа по премахване на старата настилка, бордюри и тротоари, които трябва цялостно да се рехабилитират. "Очакваме трасето по бул. "Арсеналски" до края на годината да бъде готово, а срокът за реконструкция на булеварда е до 15 септември“, посочи зам.-кметът, цитиран от "Фокус".

Крусев уточни, че днес са започнали ремонтните дейности по бул. "Пенчо Славейков“ до Медицинска академия като първоначално работата ще се насочи към двата тротоара, а след това ще се премине към пътните платна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
До до 7 преди 5 години
Имаш ли кариеси по зъбите?
8
1
 
4
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Ти на 14 години ли си?!
7
6
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
Фактът, че тръгваш като детероден орган да се обясняваш на анонимен потребител в интернет колко си успял, е свидетелство колко НЕ си успял да се реализираш в живота. Тук пишем отбор неплатежоспособни юнаци на 2-3к заплатка, тея с новите джипове нямат време да си лалат в днес бг. Издишаш, вуйче.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Към северна София пак един голем мъжки НАЛИ,АХХХХ ВАШТА МАЙЧИЦА......
5
2
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Ти да четеш можеш ли?И разбира се нищо вярно не си написал. Роден съм в София преди доста години, родителите ми също. Едната ми кола е Toyota Land Cruiser, който сега е на 9200 км и го купих нов от магазина. За останалото сам си пресметни колко си улучил.
4
13
 
3
 
! Отговори
Нинова президент преди 5 години
Да идват комунистите и да спират с тия ремонти.
3
24
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Щото, бастуне провинционален, в участъка на България, който НЕ е ремонтиран, е кофти да си карам БМВ то със 140 - 180 като се гоня и да ми друса харабийската, ти това с малолитражния си 75 коньов дарак пред разпад няма как да го усетиш.А и няма какво да го мислиш, с трицифрената ти заплатка едва ли влагаш кой знае каква сума за данъци, така че си пий метиловия алкохол, гледай хляб и сол да има на масата, другите неща не са ти в обхвата на компетентността, не си напрягай малкото мозъче.Поздрави
2
4
 
9
 
! Отговори
младен преди 5 години
До АнонименЩото толкова им е акъла. И от другото може да се крадне ама по спомени тия дето се ремонтират сега не са ремонтирани от 3-4 год.
1
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не разбрах защо ГЕРБ непрекъснато ремонтират улици и булеварди в София, които са в относително добро състояние, а не ремонтират улиците у булевардите в София, които наистина се нуждаят от ремонт?