В понеделник спират водата в част от кв. "Овча купел"

"Софийска вода" ше измества водопровод
11 авг 2018 13:02, Анисия Иванова
0
В понеделник спират водата в част от кв. "Овча купел"
Снимка: Софийска вод

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. "Овча купел" в понеделник, 13 август, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изместване на уличен водопровод на ул. "Президент Линкълн“, кв. "Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Президент Линкълн“, ул. „Кукуряк“, ул. 675, ул. 657. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Кукуряк“ срещу магазин „Кауфланд“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари