Зам-кметът Крусев обеща: В понеделник пускаме трафика край СУ

"От 20 г. не е правен такъв ремонт на кръстовището"
11 авг 2018 13:46, Анисия Иванова
41

С повишено внимание трябва да са и шофьорите в центъра на столицата, но не заради проверки, а заради продължаващите ремонти.

От полунощ е затворен за движение участъкът около булевард "Васил Левски" в района на Софийския университет "Свети Климент Охридски", заради ремонт.

Заместник-кметът по транспорта в София Евгени Крусев призова шофьорите да избягват района на Ректората.

Движението ще бъде пуснато рано сутринта в понеделник, за да се избегнат задръстванията.

Още по темата

По думите на Евгени Крусев се работи много усилено и се прави всичко възможно, за да бъдат приключени ремонтните дейности в срок.

"От 20 г. не е правен такъв цялостен ремонт, в понеделник сутрин кръстовището ще бъде цялостно преасфалтирано и напълно функционално", каза той, цитиран от Bulgaria ON AIR.

По думите му ремонтните работи, които стартираха преди месец, са се забавили заради дъждовете, но е напълно възможно да бъдат наваксани.

Тази година пътните ремонти са с 20  повече в сравнение с предишни години.

Предстои затваряне на бул. "България" в участъка между бул. "Акад. Гешов" и бул. "Г. Делчев", а от понеделник и бул. "Арсеналски". Ще има и промени в градския транспорт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Този , Зам-кметът Крусев , го заковаха Господари на Ефира за Корупция .Защо още е на тази Позиция ?Прокуратурата в София спи ли ?
34
3
 
9
 
! Отговори
Браво, браво!!! преди 5 години
Браво на Фандъкова и ГЕРБ!!! Така се прави. Докато времето позволява трябва да се направят всички ремонти. Чудесно и мащабно. Скоро започват дъждовете, а сега София е празна. Много сме доволни.Няма по-добро управление и повече свършена работа за 6.5 г. по времето на ГЕРБ!!!*** не направиха и 1 улица за 10 години, нито 1 магистрала за 45 + 10 = 55 г. Вместо да се радват. че се действа, те не спряха да лъжат и плюят, разкъсани от яд, че са тотално некадърни. Добре, че си заминават!!!
33
7
 
3
 
! Отговори
младен преди 5 години
"От 20 г. не е правен такъв цялостен ремонт, в..."...и все още държи и беше в добро състояние. Я вижте обаче цариградско в края от към орлов мост правено в края на кметският мандата на Тиквоний, 2007ма
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това криводзурлестото селянче що си не стоя в ромската маала на Червен бряг, а се довлече в София.
31
5
 
5
 
! Отговори
гледа преди 5 години
Абе само на мен ли ми се струва или наистина е така: този гледа душмански, като теле в железница.
30
6
 
6
 
! Отговори
Общинар преди 5 години
Ние общинарите сме най-добрите спестовници. Аз лично от 20 години събирам стотинки в касичка прасе и ей го - събрал съм за 3 апартамента вече.Те майка ми и баба ми също големи спестовници - събрали са си за около 5 апартамента. Семейство спестовници сме и така. :)
29
7
 
9
 
! Отговори
deklariral преди 5 години
родителите дали на Крусев 40 хилядарки след като станал заместник- кмет. Трънки! Човекът като няма трудов стаж как да ги декларира, освен като Цецо Апартаменто. И защо никой не го проверява този.
28
8
 
7
 
! Отговори
Много кока и аспирин преди 5 години
Всеки криминално проявен рецидивист да лежи в затвора. В това число и кметове които взимат рушвети и злоупотребяват с положение!Искаме проверки на властимащите.Казах!
27
9
 
11
 
! Отговори
Българин преди 5 години
ИСКАМЕ ПЪЛНА ДАНЪЧНА РЕВИЗИЯ НА ВСИЧКИ СОФИЙСКИ И БУРГАСКИ КМЕТОВЕ И ОБЩИНАРИ! ИСКАМЕ!
26
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кусев обеща да се куса повече от опществени поръчки.
25
4
 
13
 
! Отговори
Крусев преди 5 години
Този човек е с много ниска правна и образователна култура, а парите, които декларира в банките в данъчната си декларация били дарение от родителите, защото човекът почти НЯМА трудов стаж. Онази Особа Христиан е горе-долу същото недоразумение.
24
5
 
14
 
! Отговори
taka преди 5 години
Този Крусев за мен е една много съмнителна личност. Завършва връзки с обществеността в УНСС. Докато учи започва работа в ГМ защото там му се води някакъв трудов стаж. После учи 8 предмета в някакъв престижен университет навън, като образованието му е платено навън от държавата. Връща се някакви хилядарки декларира и апартаментче, което му било дарено от родителите. И без почти НИКАКЪВ трудов стаж става заместник кмет. Лично а мен образователното ниво на този човек е много ниско, както и правната
23
6
 
14
 
! Отговори
ТАКА! преди 5 години
ВЕДНАГА ПЪЛНА ПРОВЕРКА НА ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТОЯ ГАЛФOН! ДА СЕ ВИДИ С КАКВИ АПАРТАМЕНТИ, КОЛИ И ПАРИ КЕШ РАЗПОЛАГА ТОЙ И СЕМЕЙСТВОТО МУ.ВСЕКИ КМЕТ ПОД НОЖА!
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бързат! Ровят всичко и на всякъде, бързат да откраднат каквото може
21
6
 
12
 
! Отговори
снимка преди 5 години
Не показвайте този, че плаши децата и хората. Изпитвам ужас от физиономията му.
20
7
 
8
 
! Отговори
данъчна декларация преди 5 години
Абе Крусев две години учи на държавна издръжка осем предмета в един престижен университет в чужбина. После някакви си хилядарки, заедно с апартаментче наследл от родителите си. И като му знам на тои какво му е КПД=то, хем му вярвам, ама да не прави другите на ***. За мен е отбслъскващ и гн.ус.ен! Нищо идват избори и Фандъковицата ще го усети.
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки месец се появявали по 7 милионера, ами как не, да започнем от тези преправяния на пътища, асфалтиране......всичко е далавера, след няколко години пак ремонт и така банковите сметки вечно пълни!
18
6
 
9
 
! Отговори
Ако не е ясно преди 5 години
Те не ремонтират те крадат
17
6
 
1
 
! Отговори
БИВШИТЕ комунисти преди 5 години
До АнонименБившите комунисти, обслужвали ком. номенклатурата големи комплекси са развили към настоящите социалисти. Хем некадърно, хем- мрази. Е, по-лош вариант за управляващ няма. Толкова са некадърни и им липсва всякакво държавническо мислене на тези от ГМ. Съдът не спира да се произнася срещу тях. Ама те- дъждец ръми. Не съм от БСП. Да кажа само. Защото за ГЕРБ всеки, които се възмущава от тях е от БСП. Логика на комунисти.
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички ремонти са с цел "усвояване" на еврофондове, които имат срок, за това се бърза и се разравя всичко независимо на каква цена! След 2020 край с тези "дарения" , за това е тоя хаус, не мислете че е заради *** ви очи!