Пускат движението по "Христофор Колумб" в понеделник

Ремонтът на "Граф Игнатиев" готов в края на октомври
18 авг 2018 13:26, Елка Василева
8
Пускат движението по "Христофор Колумб" в понеделник
Снимка: архив, Булфото

Цялостно движението по бул. "Христофор Колумб" ще бъде отворено в понеделник, съобщи зам.-кметът на София Евгени Крусев при проверка на ремонтните дейности по булеварда, цитиран от "Фокус".

"Във вторник започва ремонтът на Източната тангента в участъка от кръговото на ул. "Продан Таракчиев" до кв. "Христо Ботев". Там също движението ще бъде затворено цялостно", посочи той и допълни, че ще бъдат пропускани само автомобилите на хората, които имат работа в района.

Гаранционният срок на ремонта на бул. "Христофор Колумб" е 5 години. "На практика изграждаме изцяло нов булевард, правим тротоари и осветление, които изобщо ги нямаше. Строителят има ангажимент, ако нещо възникне, да го поправя за негова сметка и да носи пълната отговорност за това", обясни Крусев.

Още по темата

Ремонтът на ул. "Граф Игнатиев" ще приключи евентуално в края на октомври – евентуално, тъй като в началото на предния месец имаше много валежи, които до известна степен възпрепятстваха дейностите, каза още Крусев.

Строителите правят всичко възможно да наваксат, но след известно време ще можем да преценим дали ще успеят, коментира той.

"През почивните дни работят над 5 асфалтови бази в София. Асфалтира се по бул. "България", текат ремонтните работи по бул. "Пенчо Славейков" и бул. "Арсеналски", изтъкна зам.-кметът. "Мобилизацията ни е пълна, за да можем да приключим дейностите за първия учебен ден и когато трафикът се увеличи, да можем да посрещнем автомобилите", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кога ще има улица "Мартин Лутър Кинг"
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Пробвай да се придвижиш от кръговото кръстовище на Околовръстното при Младост 4 до разклона за с.Лозен и ще разбереш.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че Южната дъга нали др. борисоив я открива преди 5 години - какви дупки?
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКВА Е ЗАСЛУГАТА НА ХРИСТОФОР КОЛУМБ ЗА СОФИЯ, ЧЕ ИМА БУЛЕВАРД НА НЕГОВО ИМЕ? А Вашку да Гама защо го пренебрегват?
4
0
 
2
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 5 години
''участъка от кръговото на ул. "Продан Таракчиев" до кв. "Христо Ботев"-По ул.Продан Таракчиев НЯМА кръстовище с кръгово движение!!!
3
0
 
3
 
! Отговори
Само ГЕРп преди 5 години
Хе-хе хеее,хо-хо-хооо............ремонтирали 300метра от ''Христофор Колумб'',но го представят така все едно е ремонтиран по цялата му дължина!
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Како Данче а Южната Дъга кога ще я поправите то вече не се кара.Само обещания преди избори и после дупка до дупка.
1
1
 
2
 
! Отговори
Проф. Бодуров преди 5 години
Как така е в строителство?