Травестити терорят столичани: Дошло ни е до гуша!

Жителите по булевард "Христо Ботев" събират подписи срещу тях
177
Травестити терорят столичани: Дошло ни е до гуша!
Снимка: Reuters, архив

Жители на част от центъра на столицата започнаха събиране на подписи срещу присъствието на проститутки, травестити и хамали по булевард "Христо Ботев".

Те се оплакват, че от години са подложени на тормоз и шумотевица денем и нощем.

От инициативен комитет "Спокойствие и сигурност за "Красно село" настояват да бъдат премахнати незаконните товаро-разтоварни дейности и хамалите от бул. "Христо Ботев", както и проституиращите.

Общинският съветник от БСП Николай Николов е инициатор на подписката.

"От 20 години търпим очевидно беззаконие. И на хамалите, и на проституиращите травестити, гражданите са притеснени и повече няма да търпят това беззаконие в центъра на София", настоя той.

"Живея в района и ми е дошло до гуша от досадното присъствие на хамалите и още по-гнусното присъствие на травеститите, които по всякакъв начин притесняват живущите и преминаващите хора. Напълно подкрепям подписката", оплака се и Владимир Христов, живущ в района, пред БНР.

Николай Николов е категоричен, че на първата сесия на СОС ще внесе подписите и пряко ще говори за проблема с кмета Йорданка Фандъкова.

Въпросът към нея е защо като кмет не може да се справи със ситуацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 97Лол, 'кварталите' не са създадени заради детето на бай х.й, което е с ранима психика, а с цел да привличат туристи от цял свят. Мулен Руж е атрация, не предпазна мярка. Пътувайте повечко из тоя пуст Запад и по-малко се правете на интересни по форумите със знанията си, придобити по време на тридневна екскурзия с Автобус.
94
0
 
17
 
! Отговори
Мимокмок преди 5 години
Нова дума ?"терорят"?Моля някой да преведе!
93
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 97Квартал се сещам да има само в един град, предполагам визираш същия.. и то не заради някакви си деца, а защото е туристическа атракция. Пардон- два, в Париж и в Амстердам. Живях години в Англия и имаше *** на почти всяка улица след 10.00 вечерта. Като цяло говориш глупости и първо обиколи малко свят, после дрънкай кво било на Запада. Вече е 2018-та и всички сме ходили 'на чужбината'.
92
7
 
5
 
! Отговори
до 97 преди 5 години
По цял свят думите `морал` и `възпитание на децата` означават нещо. И затова са направили така, че има отделни квартали с публични домове. На Запад не можеш да видиш списания с разголени жени и секс пози да се продават открито по сергиите, както става у нас. Не, че такава `литература` не се чете. Както не трябва да се пускат порно филми във време, когато децата гледат телевизия.Защо трябва да се обясняват тия неща?
91
0
 
11
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Ей, на село нямаме такива! Туй ще да е някаква голяма работа, така де, евроатланическа. Ама у наше село евроатлантици няма. Само прости български селяни.
90
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
80% от мъжете в България смятат, че е нормално да купуват любовта на жените си, а те съответно да ги подбират според дебелината на портфейлите им. А проститутките просто имат достойнството да признаят на открито какво вършат.
89
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 88Вадят си го с проституция, защото има много търсене на услугите им от разни мачовци като вас, които в нета много знаят, а след 12 излизат да си търсят 'госпожица'. Ако няма търсене, няма да има и предлагане.
88
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 92Не можеш да обясниш, защото нямаш съществен и логично обоснован аргумент. Както и речник. Умственият ми капацитет си е супер, бе бери грижа.
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kaмелия,ко речи?
86
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като дете съм минавал покрай доста *** и някакси не се увредих морално и не почнах да проституирам, ще да съм някакъв феномен.
85
4
 
3
 
! Отговори
до 92 преди 5 години
Ако ти самият не виждаш кое му е лошото, никой не може да ти обясни. Толкова ти е умствения капацитет.
84
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 88И какво правят проституиращите на майките с децата?Бият ги, изнасилват ги? Че нещо не ми е ясна връзката.
83
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До malartЕ да не мислиш, че "тероризират" се пише лесно?
82
3
 
17
 
! Отговори
до 88 преди 5 години
Травеститите си вадели хляба с проституция? Други професии за тях няма ли?Тия бардаци дето са накацали по Ботев и Сливница не се ли виждат от държавата?На Запад поне бардаците си имат отделен квартал. Който се знае от полицията. И нормални хора просто не влизат в него. Тук, в центъра на столицата, до централния пазар, където всички ходят да пазаруват и е пълно с майки с деца е крайно време полицията да се намеси. Или някой щедро плаща на полицията да си затваря очите?
81
1
 
21
 
! Отговори
malart преди 5 години
Това нова дума ли е - "терорят'?
80
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най- много да погнат травеститите за безделничесто, но реално и дъртите *** може да им се потърси сметка за същото.Травеститите си вадят хляба, ами тия дъртаци могат ли да обяснят какъв го държат по 24 часа на стъпалата пред блока?!
79
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За травестити не знам, с малко дете сме и се прибирам по-рано, но хамалите са проблем. Напаавили са ъгъла на Ивайло и Ботев на Еврофутболче - по цял ден се пие какво ли не и с ехвърлят опаковки около бивака. А градинката на недостроената арменска църка е обърната на ***. Буквално през 10мин някой си върши работата там през деня. Който живее близо знае колко са ценни малкото зелени площи и не е приятно да е неизползваема.
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто да затворят публичния дом, който се намира на ъгъла на Ботев и Сливница и въпросът ще се реши.
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 85Може би в нейно лице виждат конкуренция.. :(
76
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дъщеря ми живее на Ботев и от прозореца се вижда колко агресивно се държат. Разправии и може да се стигне до бой. Ако се наложи да закъснея не смея да отида до Сливница да си взема рейса и се налага да преспивам там.