Асфалтова сцена пл. "Македония": Денем хамали, нощем – травестити

"Тръгнахте срещу вятъра... Дойдох да изкарам някой лев за децата!"
22 авг 2018 09:15, Петя Славова
64

На косъм от бой с хамали и травестити са се разминали общинският съветник от БСП Николай Николов и председателят на район Красно Село от НФСБ Владимир Христов, предаде Bulgaria ON AIR.

Двамата са инициатори на подписка за отстраняването на лицата, предлагащи хамалски услуги и проституиращи на столичния булевард "Христо Ботев".

Още по темата

"Тръгнахте срещу вятъра", казва един пред камерата ни. - Дойдох да изкарам някой лев за децата!"

По думите му, изкарвали по 15-20 лв на ден. Неговият колега - Гошо също не смята, че върши нещо незаконно.

"Тук сме от години и цяла България ни познава. Не сме дошли да крадем, да убиваме, да продаваме наркотици и оръжие", настоява той.

Според служителите на Столичната община, обаче проблем има. Въпросните хора пречат на движението, защото паркират камионите си на булеварда. Не плащат "зона", а казват, че са спрели за малко. Дори полицаите са безпомощни.

И ако денем на булеварда са хамалите, с изгряването на луната, на асфалтовата сцена излизат проститутките и травеститите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИСКА ДА МАХНЕ ХАМАЛИТЕ ТО СЕ Е ВИДЯЛО! А *** ДОРИ ДА ИМА ТЕ ЩЕ СЕ ПРЕМЕСТЯТ !ОБАЧЕ С ХАМАЛИТЕ НЯМА ДА ГО ПОДКРЕПЯ! ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ХАМАЛИТЕ СА ТАМ И СОФИЯНЦИ СА СВИКНАЛИ ДА ГИ НАМИРАТ ТАМ!ТОЗИ ИСКА САМО В ИНТЕРНЕТ ДА ИМА ПРЕДЛАГАНЕ НА ХАМАЛСКИ УСЛУГИ!
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РАБОТА НА ПОЛИЦИЯТА СА ПРОСТИТУЦИЯТА! ЯВНО НЕ Е ЗАРАДИ ПРОСТИТУЦИЯТА!ТУК Е ЗАРАДИ ХАМАЛИТЕ КОИТО ИЛИ МУ ПРЕЧАТ ЩОТО ЖИВЕЕ ТАМ И НЕ МОЖЕ ДА ПАРКИРА ИЛИ Е СВЪРЗАН СЪС ДРУЖЕСТВО ЗА ХАМАЛСКИ УСЛУГИ РЕКЛАМИРАЩО СЕ В ИНТЕРНЕТ!!!
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А интервю с травеститките що не направи журналистчето, ще е по интересно
11
1
 
23
 
! Отговори
кога преди 5 години
Тези "смели"съветници защо не отидат около централна гара и Лъвов мост денем и нощем та има п,роститутки който са под защитата на полицията и това е обществена тайна?!но само МВР не "знае"
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хамалите кучета ги яли, но с травеститите работата ще стане дебела и ще има международен скандал, че нали трябва да се защитават жените от насилие.
9
7
 
8
 
! Отговори
Преси преди 5 години
До ГошуМиличък,цената ми е 10 пъти по 20, ти ако се продаваш за толкова си е твой проблем скъпа.
8
0
 
17
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Много ми е интересно, кой точно си взима трaверси и прoсtитутkи от там? Че Ало-то и Адам и *** за какво са. Или клубовете? От улица да вземеш някоя е най-долното, тези сигурно са по 20 лева.
7
1
 
13
 
! Отговори
me преди 5 години
"Аз животно ли съм?!"..Плащаш ли данъци??? (риторично)
6
9
 
11
 
! Отговори
месара преди 5 години
много активно бсп_то бе! николайчо ше да е от младежкото бсп. но пак да попитам - защо не оправиха тоя "проблем" когато бяха на власт, а сега се метат стръвно като партизанин на козичка? абе какво стана с баба дора, дали бсп и купи козички?
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...И ако денем на булеварда са хамалите, с изгряването на луната, на асфалтовата сцена излизат проститутките и травеститите."Ооох, Пеци! Не, аз не плача, просто пак този дъжд ....
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като това е незаконо ,журналята нека да подгонят и тези които използват услугите на хамалите!
3
6
 
22
 
! Отговори
Дедо ви преди 5 години
По *** репортаж не съм гледал скоро...Тръгнали да се разправят с тия дето сами си търсят работа за 15-20лв. на ден ,а с тези дето ги боли *** от седене по столовете в разни офисчета на държавната администрация и Народното събрание
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито е да са тези хора вадят хляба си с РАБОТА! *** и разследвай онези михлюзи, които лентяйстват и крадат целогодишно в парламента и разни комисии,министерства,общини и др такива институции.
1
2
 
48
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Разбирам, ама ходи да ловиш тея дето източиха КТБ и онея дет си траяха за Олимпик и още куп други ашлаци... сеш се...