Асфалтова сцена пл. "Македония": Денем хамали, нощем – травестити

"Тръгнахте срещу вятъра... Дойдох да изкарам някой лев за децата!"
22 авг 2018 09:15, Петя Славова
64

На косъм от бой с хамали и травестити са се разминали общинският съветник от БСП Николай Николов и председателят на район Красно Село от НФСБ Владимир Христов, предаде Bulgaria ON AIR.

Двамата са инициатори на подписка за отстраняването на лицата, предлагащи хамалски услуги и проституиращи на столичния булевард "Христо Ботев".

Още по темата

"Тръгнахте срещу вятъра", казва един пред камерата ни. - Дойдох да изкарам някой лев за децата!"

По думите му, изкарвали по 15-20 лв на ден. Неговият колега - Гошо също не смята, че върши нещо незаконно.

"Тук сме от години и цяла България ни познава. Не сме дошли да крадем, да убиваме, да продаваме наркотици и оръжие", настоява той.

Според служителите на Столичната община, обаче проблем има. Въпросните хора пречат на движението, защото паркират камионите си на булеварда. Не плащат "зона", а казват, че са спрели за малко. Дори полицаите са безпомощни.

И ако денем на булеварда са хамалите, с изгряването на луната, на асфалтовата сцена излизат проститутките и травеститите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
14
 
! Отговори
Преси преди 5 години
Който иска да разпусне от напрежението да остави мейл за контакт, палава съм днес
33
1
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Решението е много просто - хамалите почват работа нощно време, за да не отнемат паркоместа, а шимейлите излизат денем, когато всички са на работа и на улицата няма жив, неработещ, пиещ кафене и пушещ цигарка по цял ден човек когото да терорят
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бабитв с мгаданоз пред подлезите коя институция ги гони за незкаонна търговия? Защо същите не се впрегнат за травестити, хамали и тн. И продавачи на захарен памук по витошка. Институциите работят среу най-беззащитните, както обичайно.
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е, хамалите работят тежък труд и е факт, че и аз съм ги ползвала. Като цени са същите както редовна и плащаща данъци фирма. Нека си предлагат усшугите свободно щом няма НАП и Инспекторат за тях, но съм строго против да кензат в градинката на арменската църква. Не може *** и пульо да си бърше долното на гърба с вестници по обяд като се е напукал с кебапчета от будката до банка Виктория. Все пак сме в центърО на уж-европейски град. Има няма 1.4км от Общината.
30
1
 
10
 
! Отговори
ДАНЪКоплатец преди 5 години
Ако полицаите са безпомощни,защо получават заплата и се водят ПЪРВА категория!?
29
1
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
От статията не става ясно Владимир Христов от кои е. За Никито - партията го издава - ****итуиращ трав*естит. От което следва, че Влади е хамал.
28
0
 
7
 
! Отговори
Идеалист преди 5 години
Истанбулската конвеция ги пази!
27
3
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Демокрацията ги пази ,стига сте мърморили ,като подксачахте на площади навремето ,сега не ревете ;) !!!
26
0
 
24
 
! Отговори
Да се въведе ред! преди 5 години
Нито на "Лъвов мост", нито на пл."Македония" трябва да се допускат проституиращи.Това е безобразие!Тази професия трябва да се узакони и да се локализира в някой изолиран квартал. Да има и полицейски, и медицински надзор. Да плащат данъци и да се осигуряват.
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами прави са хамалите, колкото и да не ми е неприятно. Поне работят честен труд.По-добре това от колкото да крадат.А този кр3тен дето е стартирал подписката все едно го боли фара, че не били плащали данъци...
24
0
 
10
 
! Отговори
Хаа ха ха ха ах ха преди 5 години
До Анонимен 27Ти успя да ме разсмееш.Това, което си написал, за мен е вицът на деня.Поздравления!
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами лъжа ли е ,човека си го каза най -добре "Тръгнахте срещу вятъра" .Всеки искае лъскави целофани ,дънки , касетофони ,видеа ,джунджурии ..Еми ето .29 години по - късно Демокрацията ви донесе неравенство, жестока престъпност и извратени "ценности" ! *** ли е българин ли, няма значение .Едно време всички бачкаха КОЙТО не искаше да са работи - на камъните в затвора .
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-страшно е да се биеш с тpaвecтит - женска злоба, мъжка сила.
21
3
 
6
 
! Отговори
рапона преди 5 години
е това е от 40 години сега ли го разбрахте
20
4
 
5
 
! Отговори
Гербезирал гербезунд преди 5 години
И през камунизъма имаше травездиди навсякъде, но нямаше тогава днез. Бг и не се разчуваше. И прозтитуди имаше многу, пълно беше.
19
1
 
21
 
! Отговори
да преди 5 години
До Анонимен 23Да работа е на полицията но те ги закрилят срещу пари,това е много хиляден бизнес разделен между 2 и 3 рпу,това го виждаме всички живеещи в района.
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ МИ ПУКА ЗА ПРОСТИТУЦИЯТА АКО ИЗОБЩО Я ИМА ТОВА Е РАБОТА НА ПОЛИЦИЯТА НОЩЕМ ДА ОБИКАЛЯ И ПРАВИ ПРОВЕРКИ!!НО ХАМАЛИТЕ КОИТО ИСКА ДА МАХНЕ ОСТАВАТ ТАМ ТАКА Е БИЛО ОТ КРАЙ БРЕМЕ ХАМАЛИТЕ СА ТАМ!ГОЛЕМ МЕРАК МУ Е ДА МАХНЕ ХАМАЛИТЕ И 100% Е ЗАРАДИ КОНКУРЕНЦИЯ! В БЪЛГАРИЯ ЗАКОНИТЕ СА В ПОЛЗА НА ПО ГОЛЕМИЯ СПРЯМО ПО-МАЛКИЯ!И ТОВА, ЧЕ СЕ НАЕМЕ НЯКОЙ ОТ ИНТЕРНЕТ ХАМАЛ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ РАЗПИСКА АЗ НЕ ПОЛУЧИХ НО СИ ПЛАТИХ 90 ЛЕВА!
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе полицията била безсилна просто така им е наредено я да ги поотупат няколко пъти и много бързо ще се изметат от там.
16
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно този травестит от БСП не иска конкуренция, иска целия булевард да е за него и съпартииците му нощем.
15
5
 
13
 
! Отговори
Наркодилър преди 5 години
Нормално е при демокрацията да се продават наркотици. Наркотици се продават в САЩ, Гермнания, Холадния и във всички демократични цивилизовани страни. А хамалите само пречат на движението като стоят по тротоарите.