Кои столични квартали остават без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонти дейности
Обновена: 29 авг 2018 11:03 | 29 авг 2018 11:03, Анисия Иванова
0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в четвъртък, 30 автуст, съобщиха от дружеството.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на бул. "Президент Линкълн“, кв. "Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Президент Линкълн“ - от ул. "Централна“ до бл. 18, бул. "Президент Линкълн“, ул. "Централна“, ул. 761. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 9.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. "Тодор Александров“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи на бул. "Тодор Александров“ - от ул. "Брегалница“ до ул. "Шар планина“(нечетни номера). При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Тодор Александров" и ъгъла с ул. "Шар планина“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Костенски водопад“, кв. "Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Шарл Шампо“ - от ул. "Боянски водопад“ до ул. "Акад. Георги Наджаков“, ул. "Костенски водопад“ - от №119 до ул. "Тодор Каблешков“ и ул. 409. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Костенски водопад“ и ъгъла с ул. "Шарл Шампо“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. 5, 20, кв. "Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 5, ул. 20, ул. 10
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 5 и ъгъла с ул. 21.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Цигов чарк“, кв. "Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в на ул. "Цигов чарк“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Александър Невски“ и ъгъла с ул. "Цигов чарк“.

Поради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Хотнишки водопад“, вилна зона "Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Хотнишки водопад“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Хотнишки водопад“ №7.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Странето“, местност "Детски град“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи на ул. "Белоснежка“, ул. "Странето“, ул. "Хитър Петър“, ул. "Синаница“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Странето“ №17.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Проф. Борис Боровски“, жк. "Студентски град", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в на ул. "Проф. Борис Боровски“, ул. "Проф. Георги Брадистилов“, бул. "Св. Климент Охридски“ №2-10 (без ректорат на ЛТУ). При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Проф. Борис Боровски“ №6.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба до бл. 18-20, жк. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в бл. 18-20. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес бл. 18-20.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари