"Бар Петък" празнува 10 години

От идея до емблема – разказват Радослав Мирчев и Мария Недевска
30 авг 2018 13:07,
8

Емблематичният столичен "Бар Петък" става на 10 години. Рожденият ден на любимото на стотици софиянци заведение ще бъде на 5 септември, на "Колодрума" в 17 часа.

А след това купонът продължава в Mixtape 5 и Бара. Организаторите на събитието уточняват, че ще има маршрутка между "Бар Петък" и Mixtape 5, която ще работи цяла нощ и ще бъде безплатна.

"Имам спомен как с моя съдружник си мечтаехме за 5-годишнината на бара. Тогава не вярвахме, че ще издържим. Но ето, че повярвахме. Носим отговорност хората да могат да се забавляват на едно културно място и всичко да е нормално.

В началото те идваха да пият след работа и си тръгваха към 23 часа. Вече идват по-късно и си тръгват по-късно. Най-много наблягаме на качеството", подчерта Радослав Мирчев, който е един от собствениците на "Бар Петък".

PR-ът Мария Недевска отбеляза в "България сутрин", че концепцията на "Бар Петък" е да даде на всички гости и жители на София културно преживяване.

"Решихме, че за 10-годишнината трябва да отпразнуваме извън Бара - на "Колодрума". Там ще пеят Лого5 – едни от най-добрите български рапъри и още много други.

През тези години се създаде душа в бара. Всеки вторник имаме концерти на български изпълнители. Поставили сме си за цел да даваме шанс за изява на българските независими изпълнители. "Бар Петък" без артистите не може да съществува", изтъкна тя пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
kkk преди 5 години
BG бира - 5 лв
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Най-много наблягаме на качеството" - това изречение изчерпва същността на въпросното събитие.
4
1
 
0
 
! Отговори
Petyk преди 5 години
Мурииииииееее
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бил съм няколко пъти, не ми харесва. Сбирщина хипита и наркомани.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както се казва: ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ!Нищо лично към заведението, просто платените публикации вече излизат като новини в този сайт
1
3
 
1
 
! Отговори
100% преди 5 години
Евала!