Затварят столични улици. Къде са ремонтите?

Промяната на движението трябва да е до 15 септември
1 сеп 2018 08:30, Петя Славова
13
Затварят столични улици. Къде са ремонтите?
Снимка: БТА


Продължават ремонтите на столични улици. От 00.00 часа на 1 септември до 24.00 часа на 10 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. "Източна тангента" в участъка от кръстовището с ул. "Мими Балканска" до кръговото кръстовище при бул. "Христофор Колумб", съобщиха от Столична община.

Ключовите ремонти в София трябва да приключат до 15 септември
 
Заради рехабилитация на бул. "Арсеналски" в участъка от бул. "Черни връх" до бул. "Петко Каравелов" се забранява влизането на превозни средства, престоят и паркирането, както следва:
 
- от 00.00 часа на 3 септември до 24.00 часа на 5 септември по южната половина от пътното платно на бул. "Арсеналски", в участъка от ул. "Богатица" до бул. "Черни връх", като се осигури преминаването през кръстовищата при ул. "Милевска планина", ул. "Борис Пожаров", ул. "Църноок", ул. "Никола Козлев", ул. "Зорница" и се осигури ползването на спирка с код 1345 "ПК СПАРТАК" по маршрута на автобусна линия № 102;
 
- от 00.00 часа на 6 септември до 24.00 часа на 9 септември по южната половина от пътното платно на бул. "Арсеналски", в участъка от ул. "Богатица" до бул. "Черни връх", включително и през кръстовищата при ул. "Милевска планина", ул. "Борис Пожаров", ул. "Църноок", ул. "Никола Козлев" и ул. "Зорница".

По-малко 10% от ремонтите в София са изпълнени от фирма "Трейс"
 
От 00.00 часа на 3 септември до 24.00 часа на 9 септември се закриват местата за почасово платено паркиране и изместване на местата за платено паркиране "служебен абонамент".

 От 00.00 часа на 6 септември до 24.00 часа на 9 септември се измества автобусна спирка с код 1345 "ПК СПАРТАК" на бул. "Арсеналски" (за автобусна линия №102), успоредно на съществуващото й положение в активната лента за движение, в посока бул. "Черни връх".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
Никк преди 5 години
И нищо за плащащите най много каро сбор сума от данъци в люлин. С нашите пари се правят улиците в другите квартали. Честито
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като процент, може около 10% от проектите да са възложени на фирма Трейс, но като обем на средствата, които са предвидени и се плащат за ремонти, сигурно 90% от тях отиват при тази същата фирма.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко разкопаха защото бързат, а бързат, защото идват избори. След изборите, не се знае.
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ си отиват този път завинаги.Затова Банкянският крадлив Тлъстак е в паника.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трейс са пълни мошеници и некадърници, ама нали делят откраднатото с Баш Суджука, та поръчките им се осигуряват с предимство.
6
0
 
10
 
! Отговори
Ynd преди 5 години
Защо се прави рехабилитация на сравнително ново строителство? Не трябва ли да е гаранционно обслужване и отстраняване на дефекти?
5
0
 
5
 
! Отговори
Отървал се преди 5 години
На мене за 40 лв. Бай *** ми извози 30 чувала със строителни отпадъци, какво ги е правил-струвал, нямам представа. Само за сравнение: фирма ми оферира 120 лв. за същата работа. Ноу, тенкс!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Едни от най-качествените ремонти са направени от Трейс! Престанете да пишете глупости!"Качеството е потвърдено от лабораторията на Трейс. ;)
3
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЕдни от най-качествените ремонти са направени от Трейс! Престанете да пишете глупости!и въобще не са 10 %. Кой ремонтира Цариградско шосе? Кой преасфалтира Орлов мост? Кой в момента ремонтира бул.България? А бул.Монтевидео и естакадата на бул.Брюксел към терминал 2?
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еха пак ще падне крадене, пардон исках да кажа усвояване от ГЕРБерастките айдуци.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"По-малко 10% от ремонтите в София са изпълнени от фирма "Трейс""Супер, значи само тук-там ще има жертви.