Опознай София, за да я... намразиш! Нов ремонт и нови задръствания

Транспортен хаос в района на бул. "Христофор Колумб"
3 сеп 2018 16:15,
49

Транспортен хаос и последвали километрични задръствания изненада шофьорите и пътуващите в градския транспорт на София, които се движат по пътя за столичното летище.

Причината за хаоса, който остави стотици граждани закотвени на пътя в продължение на часове, е реконструкция на бул. "Христофор Колумб", който е затворен, а движението се осъществява по други, заобиколни маршрути.

По план подмяната на пътната настилка ще продължи до 12 септември. Дотогава автобусите, които обслужват летището и минават по затворения участък, ще са с променен маршрут.

Днес, обаче, много шофьори осъмнаха изненадани, а задръстванията доведоха и до закъснения на градския транспорт.

Пред Bulgaria ON AIR eдин от шофьорите обясни, че е изминал 2 километра за повече от 40 минути. Заради огромната тапа е решил да не продължава със служебния си бус, затова го оставил на аварийни светлини.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
9
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
"Нов ремонт-нова кражба!" А бе, това да не са ти комунистите! Вие само това знаете да правите и затова сринахте Бъгария. Сега ГЕРБ трябва да ви оправя бакиите, натрупани с години. Вие освен кражби и убийства друго не знаете. Сърбали сме ви попарата 55 г. Приключихте вече с управлението! Чао!
39
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименИ аз се възхищавам колко малко акъл се иска тези ремонти да се правят като хората, а не да се твори този безобразен хаос, който е в момента.Половин София е разкопана, а на 2/3 от местата изобщо не се работи (щото явно фирмите нямат капацитет, разбирай бачкатори). А най-хубавото е, че научаваш за поредната затворена улица или в същия ден, или като минеш оттам, а не 1-2 седмици предварително.Браво фъндъчкова, браво герб! ВИДИМИ резултати.....
38
1
 
1
 
! Отговори
До 37 преди 5 години
Шматка
37
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Възхищавам се на г-жа Фандъкова! Нека си плюят разни твари, но това не пречи София да става все по-хубав и модерен град. Огромното строителство е факт и се чудя как издържа тази жена на това напрежение. Детски градини и училища (нови и всички се ремонтират), водопроводи, канализации, метро, спортни зали и площадки, метро, релсови пътища, улици, ново строителство и саниране. Строежите нямат край, така, че всичко се вижда и е пред очите ни. Не сме имали по-добър кмет и мащабно строителство
36
6
 
17
 
! Отговори
Аман преди 5 години
Отново се мрънка зловещо! Нали искаме подобрена инфраструктура. Искаме по-безопасен транспорт и по-нови транспортни средства. Искаме, искаме....,но след това олеле. Проблемите на София са брутални и поне от 60 години, не може да се решат ей така! Поне се прави нещо. Спомняме си Янчулевите, късните "Софиянски" години и д-р., които са срам за града!
35
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако този пропаднал сайт има редактор той е ***
34
5
 
16
 
! Отговори
Бъдете позитивни преди 5 години
Все пак за доброто на всички ни се прави това. Не бъдете черногледи
33
17
 
14
 
! Отговори
dmx преди 5 години
Фандъкова Череп Борисова е време да си подава оставката за обезобразяване на София и мафиотчене. Тя е парцалена кукла, зад гърба на която мафията излапва града ни.
32
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В София е много лошо, селяни не идвайте! Тук е много лошо, в родния ви край е много по-хубаво. За Бога, не идвайте повече!!!
31
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубав град бил преди десети ноември София. Раздрънкани трамваи, мръсотия до шия, кални улици, излющени сгради и.. цървуланковците след 44год. изселиха елита и се наместниха в домовете им. Ай, сектор. Шопи ли сте, шопари ли сте не знам.
30
8
 
18
 
! Отговори
Паразити преди 5 години
От такива се управлява градът. Ако се правеше инфраструктура и не се даваха толкова разрешителни за строежи, нямаше да е така, но комисионните са на преден план и по-лошо ще става.. Ще дойдат следващи управници, но и те ще търсят комисионните и кръговрата е гарантиран... Ех ако имаше съд и закони, ама няма..
29
4
 
34
 
! Отговори
колега 26, преди 5 години
Щом си софиянец, помниш ли колко беше хубава преди Желю от с. Веселиново, преди презаселването, довело до презастрояване? Аз съм от стария Лозенец и помня какво беше - във всеки двор вишнево дърво, зад него кокетна къща или малка кооперацийка, в петък купони и като вървиш, отвсякъде звучи я ню уейв, я рок. Хубав град беше, с атмосфера!
28
9
 
31
 
! Отговори
До 27 преди 5 години
То хубаво да прави ремонти, но тя прави ***, която се повтаря всяка година на едно и също място от 7 години едни и същи ремонти и ги върти останалите през година, цяло лято, затворено, зимата винаги я изненадва и на пролет всичко е криво в дупки, каналите не работята и пари няма, защото ремонтите са на тройни и четворни цени.... така че да си взима калинките и да си бяга тя на село където й е мястото в Самоков...
27
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудесно се справя Фндъкова! Евала! Мащабни и грандиозни ремонти, за да ни е добре после. Който плюе да си ходи на село. Като не се правят ремонти, питат - защо. Като де правят ремонти, пак питат - защо. Няма угодия за червения ...Разбира се, че сега се правят ремонтите, а не като стегне студът. Действайте! Истинските софиянци сме с вас.
26
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
София е мръсен и неприятен град. През лятото зеленината скрива донякъде грозния му вид, но през зимата е потресаващ. Софиянец съм, но истината е такава и трябва да се казва!
25
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
SOFIQ E KOCHINA MRYSNA I MIRIZLIVA
24
4
 
24
 
! Отговори
Софиянеца преди 5 години
Не сте добре дошли "на софиата"
23
7
 
12
 
! Отговори
Wlvrn преди 5 години
Бай ганювска работа за това хората никога няма да се вращат в БГ
22
19
 
6
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Всеки човек с малко мозък ако се разходи до София си я намразва тчи без ремонтите, след това се връща в родното си място и казва на всички: не ходете в голямото село. И затова хората масово се изселват в чужбина и само селяните се тикат в селото. Спокойно щопи, скоро няма да остане България която да се изселва при вас и ще си заживеете като едно време - с говедата на Овча Купек.
21
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЧЕРВЕН КОРУМПИРАН *** С МЕДИЯ КУПЕНА С ПАРИ ОТ КОРУПЦИЯ