Ремонт ли бе, да го изпълни "Трейс"... Локви по бул. "Васил Левски"

Първият дъжд показа и качеството на ремонтираната отсечка
4 сеп 2018 17:00,
92

Това лято серията редовни ремонти по улиците на София засегнаха и бул. "Васил Левски". За почти месец общината преасфалтира част от булеварда, че дори и обособи бус лента.

И така, гладък асфалт, бус лента, какво повече да искат софиянци?

Един пост на "Спаси София" може да ни напомни какво повече може да искат столичани, и особено този изчезващ вид - пешеходците. А именно: По-малко локви!

Още по темата

Първият септемврийски дъжд донесе и първите локви по булеварда, ремонтиран преди по-малко от месец.

"Обектът, който беше възложен на фирма "Трейс" без провеждане на търг, бе преасфалтиран преди по-малко от месец, като Столичната община хвърли немалко усилия в ПР, целящ да ни убеди, колко бързо и качествено е свършена работата", пишат от "Спаси София".

Резултатът е обаче видим и от организацията питат столичния кмет Йорданка Фандъкова дали и този път ще бъде използвано оправданието, че обектът е още в гаранция и кръпки ще покриват... нов асфалт.

"Спаси София" пита и зам.-кмета по транспорта Евгени Крусев каква сума е платена на фирмата, извършила ремонта.

"Г-н Крусев приключва своя трети строителен сезон, но проблемите с качеството и неспазването на сроковете остават. Важни обекти като ул. "Граф Игнатиев" или бул. "Константин Величков" сериозно се бавят, а с това хаосът за трафика и неудобствата за пешеходци и бизнес продължават", посочват от "Спаси София".

Уви, проблемите не свършват с това. Бул. "Васил Левски" след ремонта стана поредният, който се сдоби с бус лента. Тя обаче така и не се уважава от шофьорите.

Затова "Спаси София" призовава и СДВР да упражни контрол в отсечката, за да може поне един булевард да бъде в добро състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите са в шок и не знаят какво да правят, за да замажат гафа от разкритието, че са мафията в България. Любимец - Митьо Очите.Пуснаха червените *** да пишат всякакви глупости, опитвайки се да изместят темите. Това буди само смях и подигравки, защото всички знаем кои са и какви са. Отдавна никой не им вяра, но те си пишат едно и също като някакви латерни. Толкова сте жалки и долни всички от БКП/БСП, заедно с вашата бандитска мафия. Има надежда скоро да се стопи електоратът ви.
59
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
госпожо Фандъкова не ви ли е срам?Покажете ми едно единствено нещо което сте направили качествено?
58
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз ви давам пътища, магистрали като слънце ... къде го тоя да обясни
57
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трейс онтово ви изтрейсва,*** така е като корупцията е ниво Африка,то и стандарта.
56
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ФИРМАТА-УБИЕЦ НА ГЕРБ НАВСЯКЪДЕ РАБОТИ НЕКАДЪРНО, ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ.
55
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, направо на море. Абе, вие имате ли акъл с такава дребнавост. И какво като има локви?
54
1
 
42
 
! Отговори
До чиновник преди 5 години
Снимката е направена 3-4 часа след като валя дъжд, а не докато вали... Но дори и докато вали, при изградена канализация, а в района има такава, водата по пътното платно трябва да се отича, а не да образува локви. Застоялата вода говори за неравности на чисто новия асфалт или за запушена канализационна шахта. Но явно чиновниците изобщо не са наясно със спецификите. Кой ги е избирал и назначавал? И те са за смяна.
53
3
 
31
 
! Отговори
до чиновник преди 5 години
Аз като гледам на снимката не локви,ами направо на езерце го мяза. Още малко някой шаран ще вземе да се завъди,как беше писал един преди мен попови лъжички и жаби ще скачат. Не виждаш ли,че жълтият цвят на линията още от първия дъжд вече се е изтрил? Зимата и снегове ще паднат.Шосето не е да се ползва само за 1 месец и после пролетта пак ремонт.
52
4
 
16
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 5 години
БОЙКО БОРИСОВ е невинен!
51
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам колко може Трейс но като ти обяват че подкупа е 50% а ти се оправяй с останалото не Трейс ами и най-добрата немска компания да дойде ще е все тая.На Щрабак им падна покрива на летището. Що ли???Аааа, щот ме могат да строят и са некадърници....да ама НЕ!!!Корумпираното Борисово управление, ТОВА е причината.Но нали *** е *** и все не е разбрал.Малък но за сметка на това мнооого *** народ.
50
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бе, не Трейс.Дайте ремонта на Пеевски и Цоло Вутов.Първият за да има кинти за жълтурниците с които ви облъчва а втория за да има синчето в Куршевел за шампанско-бани и Шушана.
49
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е парите да се усвоени и да е гарантирано ежегодишно ремонтиране и занапред! Трей са царе. Окъкаха половин София и има хлаб за крадене за десетилетия напред!
48
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
явно тази фирма толкова си може. Жалко, че шефът е професор и учи студентите и те толкова да могат!
47
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кметицата и тя е под шефството на батето.... квото каже ооо великий това става
46
40
 
5
 
! Отговори
месара преди 5 години
да спасим София (а и цяла България) от такива "спасители", дето пищят за всяка капка и листо, опитвайки се да привличат внимание, и да поднасят апокалиптична информация!
45
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винету уволнява министри, но фирма Трейс не се пипа.Иначе голям пич го раздава.Но...матряла си го иска.
44
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 42Клин клин избива. Мутрите от Трейс викаш са добри, те поне някъв асфалт правят...
43
1
 
25
 
! Отговори
до шматка преди 5 години
Ами виждал съм и немски асфалт и да мога да преценя когато е третокачествен.Този дето го наливат в София е от най-лошото качество.Цариградско шосе е правено с най-лошият вид асфалт. Затова се ремонтира и толкова пъти подред,няколко години все асфалт наливат. Не съм писал,че разбирам от всичко. Не знам защо така си го изтълкувал.
42
2
 
5
 
! Отговори
tgur преди 5 години
Okolovrastno - neveroiatnoto krastovishte na 3 niva. Rajdivi stalbove za osvetlenie - wonderful. API e priela obekta.
41
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кметицата е изпуснала юздите и е нещо страшно!