Катастрофа на Сточна гара – има ранен има и трафик

На мястото на инцидента има полиция
14 сеп 2018 08:35,
13
Катастрофа на Сточна гара – има ранен има и трафик
Снимка: архив, Булфото

Катастрофа между два автомобила затруднява движението в района на Сточна гара в столицата, съобщи БНТ.

Един човек е пострадал. На мястото има полиция. Причините за инцидента все още се изясняват.

                   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
Etien преди 5 години
Тази статия като някаква клюка е написана.
8
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе ЕЙ, червен сървул!Какво си взел да величаеш комунизма, колко било хубаво по времето на правешкият диктатор!На децата като се родат им правеха вноска от 1800 лв за кола, не знаеш каква и кога ще я имат-най често след като се уволнят от казармата, а да имаш кола беше престиж и за нея цялото семейство прахосваше годишните си доходи.Що се отнася до движението на Сточна гара, ами там 90% от таралясниците бяха КАМИОНИ, ФАДРОМИ,ТРАКТОРИ И ИЗТЪРБУШЕНИ ОТ ПРАВОСТОЯЩИ, КОИТО ВИСЯХА ОТ ВРАТИТЕ ПО
7
1
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Преди 1989, когато като съвсем млад шофьор минах през Сточна гара, там светофари нямаше и задръстванията бяха много по-малки при доста повече коли. Сега много хора избягват да минават през Сточна гара заради светофарите и задръстванията заради тях. Където има светофар веднага стават задръствания.
6
1
 
3
 
! Отговори
До 3 Въртим яко преди 5 години
Личи си, че не знаеш какво беше преди 1989 година, 3 лади и 4 мсоквича има само в празните глави. Около блока ми в София, ж.к. Младост, преди 1989 година паркираха повече коли преди 1989 година, отколкото сега паркират. Във входа ми знам точно кой има кола и кой не, и сега колите са с една по-малко, но на практика който имаше кола преди 1989, има и сега, а броя на колите е около половината от броя на апартаментите и преди 1989 и сега.
5
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
През 80-те когато взех книжка, по съвет на приятели, първата ми работа беше да мина през кръстовище с много голям трафик и аз избрах Сточна гара - там коли много, даже повече отколкото са сега и после нямах страх от натоварено движение. Колите преди 1989 година на практика на бяха по-малко, отколкото сега, но тогава движението и паркирането бяха много по-добре организирани и колите изглеждаха много по-малко от сега. Говоря за движещите се коли в всеки един момент, а не за регистрираните коли.
4
1
 
3
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
до 6 Ама си личи, че хоризонтът Ви се простира до Перник 😁
3
23
 
2
 
! Отговори
Въртим яко преди 5 години
Тия *** тип кръгови да се махат. Сточнс гара , 4ти км.и прочие.Едно време като имаше 3 лади и 4 москвича да минат ставаше ама сега не.Бе то цяло софия личи къде са учили планироваците
2
0
 
10
 
! Отговори
Навярно.... преди 5 години
....пак някоя кукумявка е в центъра на събитието.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От рано ли се почна днеска