Починала е жената, паднала на метростанция "Опълченска"

Най-вероятно инцидентът е станал заради невнимание
Обновена: 14 сеп 2018 17:14 | 14 сеп 2018 16:15, Веселина Йорданова
32
Починала е жената, паднала на метростанция "Опълченска"
Снимка: архив, БулФото

Жената, паднала на релсите на метростанция "Опълченска", е починала.

Заради случилото бяха спрени влаковете, които минават през станцията.

Още по темата
Най-вероятно инцидентът е станал заради невнимание. Според записите от камерите преди това тя е говорела по мобилния си телефон, загубила е равновесие и е паднала пред идващия влак.

Сигнал за инцидента е подаден към Спешна помощ в 14:06 ч, като линейката е пристигнала на място за 3 минути, съобщи за "24 часа" Катя Сунгарска, говорител на Спешна помощ.

За съжаление медиците само констатирали смъртта. Жената, която е на 43 г., е била с черепно-мозъчна травма.

Към 17 часа движението на метрото вече е възстановено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
2
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Пишат някои,че нямало начин да се монтират прегради.Пълни глупости!Винаги има начин,стига да има желание.Въпроса е да не са скъпи и да не се ''усвояват'' едни пари от данъците ни.На българина-политик му дай ограда да строи(особено ако има пари за усвояване) и да видиш как цяла Европа се удивлява после!Жалко за женицата мир на праха и!Дано не правят нарочно такива инциденти за да си намерят повод за ''усвояване'' на едни пари управляващите.Примери бол...
22
0
 
38
 
! Отговори
Таню преди 5 години
До АнонименТова за бутането - абс. си е възможно. Може да бъде направено доста тактично, а и по принцип се оказва трудно доказуемо. Аз по същата причина гледам да не съм на първа линия, всичко се случва, особено всред толко психясал народец... Мир на душата на тази дама! Нито го е мислила, нито трябваше да става, но... Тази вечер някой/някои няма да бъдат прегърнати, вместо хубави думи и емоции, в момента е плач и ужас, в поне един дом... Сила на близките!
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне на бъдещия трети метродиаметър ще има бариери на пероните, които ще се отварят само когато има влак.
20
0
 
45
 
! Отговори
Предвидимо е преди 5 години
Наистина страшно много хора стоят точно на ръба. Същото е и на ръба на тротоара, чакайки светофар, а покрай тях летят коли - отстъпете две крачки назад, не знаеш кой как кара и ще те закачи
19
2
 
8
 
! Отговори
Reality pill преди 5 години
До айфон сервизЖенските празни глави?!?А мъжките - все пълни, а?
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес разбрах, че в София, освен метрото, транспортът е селски! Интервалите между превозните средства са изумителни- 15-20 минути! В столица...И другия път, когато някой реши да се възнася, да възнесе с него и всички заслужили...Нито един българин не трябва да си отива мърцина!
17
0
 
15
 
! Отговори
Еменко Ташако@ преди 5 години
До Ташко Ерменко***Зетят не Цветанов не се вози с метро,а с джипки с охрана.Не си правете *** със злополуката на жената,която може да е оставила сираци.*** сте като ***,лоши!
16
1
 
19
 
! Отговори
месара преди 5 години
абе телефони, таблети и лаптопи денонощно са ни в ръцете. тази фатална случка е резултат и от това, предполагам, не гледаме и не внимаваме до като се движим. жалко за жената!
15
4
 
64
 
! Отговори
айфон сервиз преди 5 години
А телефона здрав ли е или и той си е заминал? Поука май никой няма да си извлече...А после коментари като моя били злобни...По-добре да са злобни отколкото само опявания, свещи и плюшени мечета-за да се събудят празните женски глави.Вървят по улиците, пресичат пешеходни пътеки, карат коли, бутат колички и блеят в телефона... Хайде сега на минусите, не ме жалете и щракайте смело!
14
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много рядко ми се е налагало да ползвам метрото, но винаги гледам да стоя възможно по-далеч от релсите. Не за друго, но просто човек не знае дали някой психопат няма да реши да го бутне пред влака. Ето, че и подобни инциденти не са изключени.
13
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имена снимка. Как установиха години а друго не съобщават.
12
1
 
72
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 5 години
До Ано 10Абсолютно е разрешено да се говори по мобилен телефон в метрото. И няма лошо в това.А жълтата лента е хубаво нещо ама много хора не я знаят за какво е. Има такива дето говорилката 10 пъти им обяснява да се дръпнат от ръба - и не помага, докато не ги дръпне някой да им каже че ДА, точно за тебе говорят.Изобщо, правилата за ползване на метрото са едно доста подценявано четиво.
11
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 9 - може да се монтират прегради, на новите станции. На стариете - няма как да стане. Ще бъде сложно и скъпоструващо. но ако ще десет вида прегради да се сложат, докато има хора, които не спазват правилата ще има инциденти. Винаги може на някой да му хрумне да прескочи оградите и да слезе по релсите, само защото не зачита правилата!В България трябав да се научим на уважение към закона. Вижте колко души пресичат на червен светофар!
10
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за жената. ОБАЧЕ. В метрото има правила - да не се говоир по телефона и да не се приближаваш до жълтата лента. Защо жената ги е нарушила? това не е изолиран случай.
9
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да се монтират прегради, както съм виждал на метрото в Париж например. Нищо не пречи да се използват еднакъв модел влакчета.
8
33
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко и послушницата Фънда са невинни.Виновен е Орешарски. Той я е бутнал.В краен случай Путин.
7
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, няма как да се монтират прозрачни прегради на пероните, които да не позволяват да се случват такива инциденти.Метровлаковете, които пътуват в София са няколко различни модела и разстоянията между вратите им са различни.
6
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да я прости!
5
6
 
86
 
! Отговори
Пътник преди 5 години
В случая не виждам вина на държавата. Съжалявам за жената, обаче какъв е този зор да се стои на половин метър от перона преди да дойде влака не знам ? Ако беше стояла или преминавала по-далеч от ръба на перона сега нямаше да пишем глупости. Научете се да стоите далеч от перона, докато не дойде метрото нищо няма да ви стане ако се повозите прави ! Ежедневно виждам пътници, които ще се избият първи да се качат на влакчето, като чели се пътува по 3 часа, а не по 20-30 минути.
4
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има сигнализация! Докато чакаме, винаги някой пресича линията и задейства сигналната система. Българина от дума не разбира, само бетонни огради. И това не е сигурно, че ще го спре. Сега простотията на някой ще обърка и изневи петъчната вечер на стотици. Ако направиш забележка на такъв, *** жална след това.