Пуснаха отново метрото след инцидента на "Опълченска"

За няколко часа автобуси обслужваха някои метростанции
Обновена: 14 сеп 2018 17:53 | 14 сеп 2018 17:52, Красимир Ангелов
11

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Движението на метрото вече е възстановено, съобщиха от Столична община.

Още по темата
Както е известно, по-рано през деня движението на влакчетата бе спряно в участъка на метростанция "Опълченска", заради инцидент, при който почина 43-годишна жена.

Най-вероятно инцидентът е станал заради невнимание. Според записите от камерите преди това тя е говорела по мобилния си телефон, загубила е равновесие и е паднала пред идващия влак.

Сигнал за инцидента е подаден към Спешна помощ в 14:06 ч, като линейката е пристигнала на място за 3 минути.

За съжаление медиците само констатирали смъртта на жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Прага преди 5 години
Да помогнем на Мутрите от Топлофикация да У"МРЕ........
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко е виновен за където построи метрото ако не бе немаше да загине женицата оставка и само бсп
8
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Токът е бил спрян веднага, но жената е била до контактната релса, по която тече 825волта ток. Поради тази причина не е могло да се подаде напрежение веднага и да се премести влака, а лекарите и пожарникарите са достигнали до нея като са минали под влака при изключено напрежение. След като са достигнали до нея и са констатирали ,че е починала и след разрешение от следователите е подадено напрежение за да се премести влака.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5И за мантинелата е виновен ***! Не е ли ясно! *** е цар на симулирането на дейност. Важното е да върви надницата...
6
1
 
6
 
! Отговори
Инна преди 5 години
Все си мисля, че в една нормална държава с едни нормални трезвомислещи хора има правила да не се преминава линията преди да е спряла мотрисата. Никой не е виновен за това, че хората се мислят за безсмъртни и напоследък черната статистика доказва, че сами вървим към собствената си гибел. Жалко за семейството на жената, семейството на ватмана и всички очевидци на ситуацията.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Вие май не живеете в България.И стига повтаряхте *** та ***.Бай *** е бил ***.Точка.На горката жена и е станало лошо паднала е и 1 час не са могли да я извадят щото не е имало кой да спре тока.Тва не се случва в изоставена фабрика на газа на географията а в София с гордоста на властимащите.Метрото.Какво ще кажете за картонената мантинела дето я бяха подпряли с изаъхнали клечки от преди седмица?Пак ли "бай ***" е виновен?
4
3
 
9
 
! Отговори
До анонимен 1 преди 5 години
Хайде престанете да бовинявате за всяко нещо институциите,а! Че бай *** е *** и с действията си причинява щети дума не обелвате....Да не говоря повече, все пак човек е загинал, мир на праха на жената!
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Награда Дарвин за дамата! Не мога да спра да се смея! Абсолютно малоумие.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номер едно олицетворение на живота в България.
1
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казват че повече от час не станало ясно кой може да прекъсне подаването на ел. енергия за да могат да спасят падналият човек на релсите. Цялата им работа е такава- бутафорен театър и безмислени хвалби колко всичко било на ниво. Лошото е че понякога загиват хора а те си играят на ръководители и европейско бъдеще.