Запъхтяна София: Пак тапи в София и пак на ключови булеварди!

През уикенда – бул. "Васил Левски", "Арсеналски" и Източната тангента
14 сеп 2018 20:10,
47
Запъхтяна София: Пак тапи в София и пак на ключови булеварди!
Снимка: Архив, Булфото

Затварят за движение бул. "Васил Левски" в участъка от Софийския университет до паметника "Васил Левски" в неделя, съобщи зам.-кметът по транспорта на столицата Евгени Крусев.

Това е последният етап от ремонта на участъка, който трябва да бъде пуснат за движение в понеделник.

Обновяването започна пред лятото с преасфалтирането на отсечката от Ректората до ул. "Граф Игнатиев". Нова настилка бе положена и на кръстовището на Софийския университет.

Още по темата

Все още голяма част от София продължава да е запушена заради ремонти. Затруднено е движението по бул. "Арсеналски", който е напълно затворен от днес. Заедно с него е затворена и Източната тангента. Ремонтите трябва да приключат до понеделник.

През лятото бяха обновени и булевардите "България", в участъка между "Иван Гешов" и "Гоце Делчев", "Христофор Колумб", ул. "Резбарска", както и десетки вътрешноквартални улици.

"По този начин основните ремонти, които обещахме да изпълним до 15 септември, ще приключат", заяви Крусев.

След първия учебен ден ремонтите ще продължат на бул. "Пенчо Славейков" и ул. "Граф Игнатиев", където е най-големият ремонт в столицата това лято.

Там изцяло се подновява трамвайното трасе, като в началото на ноември се очаква движението да бъде пуснато. Улицата изцяло се реновира, подменя се ВиК инсталацията, обновяват се и площадите "Славейков" и "Гарибалди". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Софияремонтитапи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
1
 
! Отговори
Баш СОФИЯНЕЦ преди 5 години
До Баш СОФИЯНЕЦНие чуек устаам тука ми и дубре
11
2
 
4
 
! Отговори
ДО СОФИИАНИЦ преди 5 години
Мние , устаами си тука и щи пречим , чи и ощи ши дукарами да ти пречим съвсием , и калта ши си дукарами на нас тука ни и хуу
10
11
 
2
 
! Отговори
Сексо Фендупкова преди 5 години
Откак си намерих едно геронтофилче-шеф на транспорта към общината,направо побеснях.Младо,хрускаво и диетично-почнах го със светофарите-справи се чудесно-асинхронизира ги като за селски егрек.Предложих му трошички от герберски парички(ние си ги приватизираме с ремонти).Момчето взе,че се превъзбуди и предложи-2 дена преди учениците-затапване на Софето.-Фънди ние като вампири,ще се храним от хорските сеири.Нека пожелаем - копането да е с цел-кой народа си мори-под земята да се подвизава от зори!
9
13
 
13
 
! Отговори
СОФИЯНЕЦ преди 5 години
драги селяни,на който не му харесва обратно в калта!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
12
 
7
 
! Отговори
Ташако Ерменко@ преди 5 години
Една жена каза ,че е чула че някой е стоял 10 часа в задръстването. А друга жена и е казала ,че ремонтите се првят нарочно за да дразнят хората ! От Позитано 20 потвърдиха информацията !
7
7
 
4
 
! Отговори
НЯКОЙСИ преди 5 години
ПРЕДИ ДНИ ОТНОВО БЯХ В Т.Н. СТОЛИЦА, СМЯХ И УЖАС. ВИЕ СИ ТАНТУРКАТЕ, НО, НО ПРОБЛЕМА Е ЧЕ СТРАДА ЦЯЛАТА СТРАНА. Е ОПРАВЯЙТЕ СЕ .....
6
6
 
11
 
! Отговори
az преди 5 години
тая герберска *** начело с оня малоуник кралев ни съсипа града трафик би=улевардите за които ние сме си платили да ги има а тоя ще ми взима лентите от тях да не можеш никъде да отидеш, няма такъв град в света ...а хората си траят
5
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ремонтите в София масово са некачествени и след няколко месеца, улиците пак се затварят, пак се ремонтират, пак се крадат пари, пак се влагат некачествени материли и пак няма никой виновен.Гарантирано от ГРОБ.
4
9
 
16
 
! Отговори
Фитипалди преди 5 години
Жунгла, жунгла е Софията. Най-противният град, в тая депресираща котловина нагъчкани 1.5 милиона селски бека. Жалка история.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това в софия нито са тапи нито са задръствания.
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото повече крадливия фандък и бандата й ремонтират, толкова по-зле става София.
1
4
 
22
 
! Отговори
месара преди 5 години
не са виновни ремонтите, виновни са новозаселилите се "софиянци", от тях няма място нито на улицата, нито в училищата, нито в детските градини! ФАКТ!!! и те са тези които недоволстват от "неудобствата" в София!