Полицай на всеки метър утре в центъра на София

Възможно е движението да бъде спирано или пренасочвано
216
Полицай на всеки метър утре в центъра на София
Снимка: Булфото, архив

Във връзка със заявения за утре протест в центъра на София и съвпадането му с още няколко публични мероприятия, от СДВР и Столична община създават организация за спокойното им протичане.

Още по темата
Осигурено е достатъчно полицейско присъствие, за да не се допуска нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите.

Възможни са временни спирания или пренасочване на движението при необходимост, като целта е да не се пречи на очаквания засилен трафик с оглед предстоящия първи учебен ден и завръщането на голям брой автомобили в столицата.

Осигурен е достатъчен полицейски състав, който да гарантира мирното протичане на протестните действия и недопускане на нарушаване на възприетите законови норми за обществен ред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: протестполицияСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
0
 
! Отговори
,, счетоводител,, преди 5 години
Който крал, да връща,
173
0
 
1
 
! Отговори
Аноонимен преди 5 години
И във всяко село ако имаше полицаи, като на протеста, нямаше да пребиват възрастните, нямаше да сеят кана бис, нямаше да продават наркотици пред училищата, ако имаше полиция, нямаше да има и престъпност, прокурора обвинява, ама в полицията , се доказва обвинението, всички са вързани, те не работят , корупция, кражби, за къде , и гробници да си направите няма да го занесе те, да за децата ви ама колелото се върти и един ден децата ви ще плащат греховете ви,
172
2
 
5
 
! Отговори
До 176 преди 5 години
ТОЧНО ТАКА! Докато няма пролята кръв от страна на доказаните престъпници управляваще абсурдистан,всичко е боза с лимонада.
171
1
 
4
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ПРОСТЕСТИРА СЕ С АВТОМАТИЧНО ОРЪЖИЕ, РЪЧНИ ГРАНИТИ, РПГ. ИНАЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ПРАВЯТ ПРОТЕСТИ В ***
170
0
 
6
 
! Отговори
123 преди 5 години
Преврат няма да има. Да ми умре премиерът, ако не е така.
169
0
 
12
 
! Отговори
Народеее преди 5 години
Вижте камерата на живо от пл. Народно събрание. Някой умишлено я е насочил максимално вляво, за да не се вижда колко хора са там!!!Събуди се народе!
168
2
 
10
 
! Отговори
васето преди 5 години
Нещо изведнъж ги хвана страх господата и пуснаха всички налични ушеви да ги пазят от народната любов. Въпрос на време е според мен това правителство да си иде. Защо само отлагат не знам!?!? Те само гафове правят! Всеки ден!
167
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някога скачаха като изоглавени, врякаха "ВРЕМЕТО Е НАШЕ"-Това сега не е протест на проевропейци и демократи, а путиноидна из мет.
166
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протестът е на БСП и предателите-русофили. Нарочно лъжат, че бил на някакви емигранти, за да се скрият зад някакъв европеизъм. Протестът си е чисто антибългарски.
165
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То на тоя протест ще се събере утайката която е в чужбина. Тука си бяха зле и там са зле. Ще апнат куфтета, ще искат нова система ,конституция, по-дълго лято и ТНТ...
164
2
 
13
 
! Отговори
Симо преди 5 години
Без няколко пушки днес нищо няма да стане.
163
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някога скачаха като изоглавени, врякаха "ВРЕМЕТО Е НАШЕ", после се оказа, че не било тяхно и заминаха в канала, след тях и царя замина на същото място, сега и ГЕРБ натам са тръгнали, пък то точно в канала им е мястото.Това е! колелото на историята се върти, който е бил горе отива долу и там някъде изчезва.
162
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата разбира само от кръв- точно както една мутра. Пуснете кръв днес и тоя църрвул от Банкя е сдал багажа.
161
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 164 Муахахахаа...това с метъра и километъра ме разби! Браво, пич!
160
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 168Кимчо още го държи алкохолното опиянение от вчерашната тема за задължителната казарма. Зле е работата с него. Но пенсиониран военен като него к'во да прави ако не се налива по цял ден пред компютъра?
159
11
 
18
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Че подскачате,че подскачате и толкова! А не требеше да скачате през 1997...От там тръгна далаверата .. Помните ли:Кой не скача е червен?А???!!!
158
8
 
12
 
! Отговори
Дан преди 5 години
Досега къде бяха на майната си?Гласуваха и моделираха нашия живот на тези ,които останахме,а те избягаха в чужбина,сега какво,нещо против модела ли имате
157
6
 
20
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 5 години
Всички помним как по заповед на ДС от Вашингтон ,шайката гербаджийски разбойници саботираха народното събрание и не ходеха на заседанията му и изкараха младите наркомани с децата им на улицата да гътат правителството на Черешарски.И даже получиха подкрепление от възнеслият се на небето ,борец за народни свободи Джони Виетнамската булка .А сега симитлийската булка отива във Вашингтон да се среща със снахата на булките Сорос .
156
2
 
37
 
! Отговори
Мамицата им... преди 5 години
Тия надминаха ***! Ония бяха на всеки километър...
155
0
 
35
 
! Отговори
Пацо пойзана преди 5 години
Ченгетата пазят депутатското стадо от народната любов.щото ако хората пипнат някой депутат ще има любов,любов,любов и то без вазелин.