Пуснаха "Цар Освободител", протестиращите се разотиват

Полицейското присъствие остава засилено
Обновена: 16 сеп 2018 17:58 | 16 сеп 2018 17:39,
412

Снимки: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нормално се осъществява движението по "Цар Освободител", след като близо 5 часа булевардът бе блокиран от протестиращи граждани с искане за незабавно оттегляне на правителството и промяна на политическата система.
Още по темата

Част от протестиращите се разотиват, като полицейското присъствие остава засилено, предава "Фокус".

Други се преместиха зад сградата на парламента, за да подкрепят майките на деца с увреждания. От четири месеца те са разположили палатков лагер и нощуват там като настояват за Закон за личната помощ и Закон за хората с увреждания.

По време на демонстрацията се изостри недоволството на протестиращите срещу медиите. Те нападнаха оператор на национална телевизия, но след намеса на полицията не се стигна до ексцесии.

Протестиращите скандираха "Мафия","Оставка" и "Българи, юнаци", пяха химна на България и други патриотични песни. На протеста се забеляза и присъствието на Николай Колев - Босия.

Очаква се утре от 12.00 до 17.30 часа отново да се състои протест пред парламента, а след това до 18.00 часа да се проведе шествие до Министерски съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е като падне Бойко ще ви се увеличат ли заплатите. Дръжки, заплатите ги дават олигарсите. Те ще докарат ново правителство и нищо няма да се промени. Защото нищо не се променя в България. Защото българина винаги се бори за грешна кауза. Най-вече защото го е бъз да се бори за правилната. Някой да е протестирал срещу работодателя си че му е малка заплатата. Страх , голям страх че следва уволнение. А срещу правителството парламента и президента е безопасно. Щот нали е демокрация...
257
8
 
8
 
! Отговори
Авицена преди 5 години
Браво на тази активна и умна младеж!Мили хора като сте започнали това велико дело го завършени с успех.Разчитаме на Вас и вашата устремена цел.Бог да Ви благослови!Здраве и успех на всички.Може би сега е момента България да се отърси от злокачественото си заболяване.Не се отказвайте.Революция е необходима.Бъдете силни и не отстъпвайки.Накажете виновните за това състояние на страната ни.Премахнете корупцията.Дайте хляб и сигурност на този народ да живее.Да остане в родната си страна.
256
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ!!!САМО ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ БОРИСОВ ИЗХАРЧИ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7 МИЛИАРДА ЛЕВА И ВЗЕ НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ 4 МИЛИАРДА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!!НОВИ ИЗБОРИ НАЙ-КЪСНО ДВЕ В ЕДНО ДОГОДИНА!!!!!!!!!!
255
6
 
10
 
! Отговори
протестиращ преди 5 години
Омръзна ни борисов 3 искаме борисов 4
254
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има един изход от това ши6ано положение : Терминал 2
253
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е доказателство, че мафията-държава плаши хората, а те отделно са с робска психика и без воля на тази проклета територия
252
5
 
5
 
! Отговори
лъжи преди 5 години
До АнонименПросто не искат да ги снимат, да не би да сме демократична държава? Страх ги е хората. И аз ще се дегазирам на протеста.
251
4
 
4
 
! Отговори
Верен у-к на Тато преди 5 години
Тато го изтърпях 30г и неговия имитатор ще издържа.
250
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рзбирате ли,че ГРОП означава смърт за България и народа,след вдигането на пенсиите от БСП,оттогава пенсии повече не са вдигани,не са вдигнали и минималните заплати,а цените на всичко се покачват,нямахме и такива милиардни заеми,които герберите изтеглиха и ни вкараха в дългова спирала,без никакви ползи за населението от тези заеми,просто си ги прибраха в джоба си.Никой не гласува за тях факт,освен те сами за себе си,дори някои техните собствени хора ги мразят,но не смеят да гъкнат.Смазаха бизнг
249
6
 
3
 
! Отговори
Хахах, ааааа. преди 5 години
Нека утре Босия се тръшне да мре предПарламента от глад или ***, та белким да се посъберат повече хора...
248
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ ПОСЕГНА НА ОЛИГАРХИЯТА ИЗТОЧНИК НА БЕНЧ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ И СИ КУПИ ПРОТЕСТИРАЩИ- ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ НОМЕРАТА СЪШИТИ С БЕЛИ КОНЦИ.
247
3
 
7
 
! Отговори
помнещ преди 5 години
Сергей добре се извини на дпс публично резила ви е пълен срам за българския народ бсп да се забрани със закон
246
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАЩО СЕ КРЕЩИ НЯМА СВОБОДА НА МЕДИИТЕ А ДНЕС МАФИЯТА КУПИЛА СИ ПРОТЕСТИРАЩИ С ПАРИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ- ДО ЕДИН КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ, ОБРАЛИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА РОДИТЕЛИТЕ НИ И ФАЛИРАЛА 12 БАНКИ, ДНЕС СЕ УПЛАШИ ОТ ЖУРНАЛИСТИ ИЗПРАТЕНИ ДА СИ ВЪРШАТ СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
245
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Замислете се, ако не направите нещо за държавата си сега, после ще е късно. Мафията ГЕРБ ще ви оглозга съвсем и ще закрие държавата.
244
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Rezil za ruskite pudeli, nikoi ne vi brasne za sliva hahaha
243
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СПИТЕ ЛИ
242
2
 
6
 
! Отговори
ОФЦИ преди 5 години
"Националната електрическа компания ще трябва да плати на Уорли Парсънс нюклиър сървисис още 32 млн. евро и лихви заради прекратяването на проекта за АЕЦ Белене от октомври 2013 г., гласи решение на арбитражния трибунал."И само това да беше .....
241
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
комуниста борисоф да си ходиии !
240
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
време е тиквата да си ходи оставкааа!
239
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
252 - а бе ти за един асфалт ли си.Нека Корнелия да се извини за Анентана срещу "Св. Неделя". Да се извини и за Народният съдДа обясни за куфарчетата на Луканов и къде отидоха парите. И за Виденовата зима.Даде солидна програма и чисто нова лица (а не хора като Кики Добрев) и тогава ще й повярвам