Брадви и ножове, заради силна музика в "Орландовци"

Жандармерия усмирила участниците в масовия бой
Обновена: 19 сеп 2018 21:21 | 19 сеп 2018 21:09, Петя Славова
43

Масов бой с брадви, ножове и хладно оръжие в столичния квартал "Орландовци". Причина за свадата - силна музика през нощта. Жандармерия и голям брой полицаи, които пристигнали на мястото, успели да усмирят участниците в жестокия масов бой.

След първия подаден сигнал към МВР за силна музика и направена забележка от органите на реда започва масовият бой в Орландовци. Той е между съседни фамилии и къщи, които са се нахвърлили едни срещу други, използвайки в битката каквото им попадне под ръка.

Очевидци разказват, че улицата 258 се превърнала в сцена от екшън филм, предаде Bulgaria ON AIR.

Въпреки намесата на жандармерията, напрежението между двете семейства продължава.

Като по чудо боят с брадви и ножове между ромските семейства завършва без жертви и тежко ранени, но с множество пострадали, сред които и бременна жена.

Ранено е и момиче на 12 години, прието в "Пирогов" след колапс. В лечебното заведение остава и ранен, ударен с брадва в главата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами сега раздадоха парите за дрехи и чанти на първолаците. Случайно чут разговор между две ромки в трамвай 20.- " Какво става ***? Нали ви ли дадоха парите за децата? "- "Дадоха ги и първо платихме борчовете за цигарите. С останалите пари снаха ми купи пиячка и кайма и направихме кюфтета. Като се напиха мъжете се сбиха и извадиха ножовете."Какви са тия цигари, дето поглъщат парите за първолаците? Марихуана или нещо по-силно?
24
0
 
1
 
! Отговори
ДжипсиДрнкенНайтФайт преди 5 години
Защо ги разтървавате, будали такива? Стоварвате 3-4 екипа с камери и да се излъчва на живо със залози! Биг брадър, ли? Аматьори! Това ще е по-добро от всеки футболен или боксов мач. Ще има коментари като - "20 кинта на оня беззъбия с тениската на adibas". Ще продадем лиценза на Румъния, Сърбия и Албания. ДжипсиДрънкНайтФайтЕкстриим ще покори света!
23
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Интересно, не можах да свикна с този чуш, че ци$?$и е *** дума, а евреи и турци не са???? Явно понятията се измислят толкова високо и далече, че органите не могат да ги видят.
22
0
 
1
 
! Отговори
Sofia 1914 преди 5 години
Май дълго проточилото се лято вече не се отразява добре. То бива да си загорял и с гореща кръв, ама чак пък толкова...
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ГЕРБ.НИЩО НЯМА ДА ИМ НАПРАВИ ПОЛИЦИЯТА, ЗАБРАНЕНО Е.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ???????"брадви, ножове и хладно оръжие" - какво друго хладно оръжие имат тези хора---Ами, сигурно е някакво, държано в хладилника, трябва да питаме Петето Славова
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видими резултатати от декадата на ромската сЛободия.
18
2
 
7
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Това са ценностите на западания "демократичен" свят!Агент Максим Поветкин!ГРУ!!!
17
0
 
18
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Оставете ги ,бе! Не ги ли разтървете ,те сами ще се откажат! Страхливи са и ги е страх да се бият!!!
16
0
 
22
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Имах един познат в Орландовци. С къща с огромен двор, спретната на 2 етажа. Имаше в двора направен огромен навес, под който имаше барбекю, бар плот, маси, абе направо заведение за 50 човека. Голяма работа. Едвам успя да я продаде и то на занижена цена. Кой българин ще живее там бе? То все едно да си купиш имот във Факултето :)))
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто скоро няма да има толкова лекари и полицаи, които да въдворяват ред сред такива екземпляри, и тогава ще се намеси бат Дарвин. Ако ромите сами не се научат на смирение и уважение както към себе си, така и към другите хора, сами ще патят от глупостта си да вдигат ръка. Това вече е видно, междувпрочем.
14
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що им се пречкате ве. Като бият Българи ви няма , като се трепят бързате. Оставете ги.
13
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе то си е наказание да живееш в Милиционерия, Чалгария, *** или Измекярия!
12
1
 
18
 
! Отговори
Отново по кината. преди 5 години
Властелина на пръстените битката на тритте армии. Полиция-***-***.
11
1
 
41
 
! Отговори
... сапун преди 5 години
До кога ще търпим тези жентълмени. Плащаме им тока, те си пътуват гратис в транспорта, не плащат за къщите си. Тези същества правят каквото си искат, а ние им плащаме. ДО КОГА?
10
2
 
46
 
! Отговори
Рецепта за борба с в преди 5 години
Събират се всички вредители на един остров. Раздава им се ядене и пиене на корем. Свири силна ориенталска музика. На третия ден се раздава хладно и нехладно оръжие и се чака да остане само един. След това е лесно....
9
1
 
32
 
! Отговори
?!?!? преди 5 години
Възможно е да са имали и стрелци с арбалети и отряд копиехвъргачи, все пак не им е за първи път.
8
24
 
7
 
! Отговори
До БПФ преди 5 години
Защото някои, които планират и предизвикват големите световни конфликти, са запланували предстоящо надигане на крайно десните настроения. Дърпат конците на различните правителства и внушават типове поведение на различните институции, които да доведат до онова, което са запланували стоящите в сянка кукловоди..Нали знаеш, че в рамките на следващите 2-3 века трябва да редуцираме числеността на човечеството до един милиард, за да оцелеем? Някой е решил крайно десните да помогнат за тази цел.
7
18
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам Тодор Живков да е отново на власт.
6
0
 
41
 
! Отговори
??????? преди 5 години
"брадви, ножове и хладно оръжие" - какво друго хладно оръжие имат тези хора, освен брадвите и ножовете? Саби и боздугани ли?