Насилие, а? Той си пийва и пътува (гратис). Те го оковават (полицаите)

Случката се разиграла на трамвайна спирка в квартал "Люлин"
21 сеп 2018 07:00,
44

Пореден случай на агресия в градския транспорт в столицата. От видео, качено в социалните мрежи, се вижда как мъж не желае да се подчини на полицейско разпореждане, а след това обвинява служителите на реда в насилие.

Случката се разиграва на трамвайна спирка в столичния квартал "Люлин". Една от контрольорките слязла с нередовен пътник и се отправила към полицаите за съдействие, разказва Bulgaria ON AIR.

Возилият се без валидна карта за градския транспорт отказал проверка, опитал се да избяга, а полицаите му обяснили, че ще му сложат белезници, защото не се е подчинил на полицейско разпореждане.

Според контрольорите мъжът е бил употребил алкохол, а по тази линия често се срещат гратисчии.

Спирка "Западен парк" пък често се оказва арена на сблъсъци между нередовни пътници, контрольори и полиция. Преди месеци един такъв случай завършва с белезници за нарушителя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да питам, само лоши новини за обикновените хора, учители, лекари, пътници... За протестиращите също. Толкова ли няма нещо хубаво да напишете за някой редови българин ама да не е педирез все пак.
38
0
 
1
 
! Отговори
tupkacha преди 5 години
ei nomer 4 tupo *** li si ili da....shto se ebavash s choveka , pil pil hubavo vozi se vozi se ama ne prechi na horata kato mrusnite pechki nali....i poneje sa go hvanali kontrolite che i chengetata davai da go komentirame vse edno e nai golemiq bandit v bg ...bastun mrusen are da ne plashish s bubreci samo az da ne pochna da te plasha s adamovata ti qbulka kopelence neshtastno
37
3
 
7
 
! Отговори
един преди 5 години
Пътувам с целогодишна карта (1 лв./ден). Заради предишните коментари, от сега нататък като видя оставено билетче/еднодневна карта в превозното средство ще го/я взема и изхвърля ;)
36
1
 
4
 
! Отговори
до Гошу преди 5 години
79 е рейсът ама не е важно това. Аз също съм пътувал там за около 3 месеца и се нагледах на подобни ужаси хахах Веднъж до шофьора се возеше негов колега (май) ужасно пиян и груб и си пиеше там в кабинката на шофьора.
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В неделя пътуваме с автобус 88 от Дружба 2 за Младост и Зоопарка. Контрольорът, който се качи на Оловно-цинковия комбинат бързаше, бързаше да провери пътниците за да слезе преди ЖП Гара Искър, защото там се качват ромите, ксоито пииждат в София с влакове, на които пътуват също гратис. Никога, никога няма проверка на карти и билити от Гара Искър до пазара на Младост. Защото по този маршрут пътуват ромите гратисчии. Случвало се е следобед, към 17 часа, в един автобус да се възят по 15-17 гратисчии
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"брат глей ми ръката брат"- па много братя бе..
33
8
 
3
 
! Отговори
Таню преди 5 години
Контрольорчета и вас ви чака отмъщение... (графит близо до семинарията) :)
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През кв Христо Ботев ако пуснат рейс то той трябва да е поне с 30-40 човека тренирани бойци с оръжие охрана и минимум с бронетранспортьор танк и хеликоптер за респект.И пак не е сигурно дали ще изкара 1 месец.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скобите в заглавието му придават неустоим чар (на него), (на заглавието).
30
1
 
8
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 18 Ха-ха-ха :) Това с огъня ми хареса. Преди няколко години ми се наложи да отида до една печатница, която се намира в кв. "Военна рампа" На връщане реших да си хвана рейса, то минаваше само една линия от там, мисля че беше 78, ама не съм сигурен. Като пристигна и влезнах в него бях изумен. На последните 4 седалки, обърнати 2 х 2 една срещу друга седяха 4 римляни, бяха си сложили някаква сгъваема масичка и нарязали салам, салата и сложили чаши с ракия. Ха-ха, спуках се от смях :)))
29
0
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До мидАми по-удобно е да носиш шише, а не да свиваш цигара или да шмъркаш :) Пък и по-евтино и някак си по-народно-патриотично и нашенско.
28
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хем искаме ред, сигурност и законност, хем при първа възможност нарушаваме законите, а след като ни хванат надаваме вой до небесата, че ни били тероризирали!? Бг шизофрения - аз винаги съм прав, всички ще се съобразяват с мен, мен другите не ме интересуват, ще си правят каквото си искам, но ако някой като мен ме настъпи държавата ми е виновна.
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДНЕС.БГ, явно имате вече специален отдел, който само ви пише заглавията. И всички са четвъртокласници, неизкарали матурите, а?
26
3
 
14
 
! Отговори
мид преди 5 години
Какво стана с тоя народ бре? Всички се пропиха ужасяващо. Всяка втора новина с някой пиян. По улиците всеки ходи с бира..
25
1
 
24
 
! Отговори
Чоко преди 5 години
Кога ще почнете да проверявате и ***. Стига с тази дискриминация. Направо ще ги съдя за нарушаване на човешките ми права. Аз да не съм по-долен от бразилците ?
24
0
 
8
 
! Отговори
Присъствал преди 5 години
24) ...идмъ уфсъ..25)...чавета нанайси феродо, не по шарото бе, Батеее, че учим първи клас...;)
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА БЕШЕ НАУЧИЛ НЯКОЛКО .....ДУМИ ДА НЯМАШЕ ПРОБЛЕМИ БАТЕЕЕ
22
10
 
4
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
Очевидно отговора на въпроса ти е ДА. Гратисчиите са по-умни от теб. Всички хора, дори по-***, са по-умни от една уфсъ.
21
0
 
11
 
! Отговори
Присъствал преди 5 години
Заглавие, сигурно е за привличане на внимание, че сега им е паднало) Кога ще хванеш гратисчия по този маршрут и то с полиция от 9-то, предполагам?1/3 е вярно, но малко са размененени ролите?Прекалилите с плажуванвто, са способни теб да избутат от автОбУсА:)))(
20
1
 
51
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Хубаво-пътувал без билет,свалили го. Ама се сещам за едни кафяви хора,които никога,АМА НИКОГА не плащат билет!!! Що тъй,ба???