Трагедия: Камион прегази жена в "Орландовци"

Тя е загинала на място, шофьорът е задържан
26 сеп 2018 19:00, Красимир Ангелов
22

Тежък инцидент стана в столицата по обед, след като камион прегази жена в кв. "Орландовци". Жената е загинала на място.

Сигналът е подаден в 12:35 ч. Самосвалът е бил спрял на светофар. В този момент обаче възрастната жена е тръгнала да пресича улицата. Когато шофьорът потеглил, вероятно заради височината на превозното средство, не я е видял и е минал буквално през нея.

Мъжът, управлявал камиона, дори не е разбрал какво се е случило докато не е бил догонен на метри от мястото на инцидента от други шофьори, станали свидетели на трагедията.

Той е задържан и към момента се води разследване.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анди преди 5 години
ти въобще прочел ли си статията преди да коментираш с безочлива наглост, ако тя е била в нарушение пресичайки на червен светофар, в кой е вината тогава?Хората трябва да се научат да гледат и да спазват правилата.Това, че са пешеходци не означава, че света се върти около тях и всеки е длъжен да им спира!!Неслучайно на пешеходните пътеки сложиха надписите погледни, защото си минават като коне с капаци, без да обръщат внимание на движението около тях!
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда, нормално. Онзи ден и аз щях да имам инцидент, с някаква приклекнала зад колата ми по незнайни причини. Някакво шесто чувство ми се появи, даже не я докоснах...И интересното, като я питах какво прави там, след като вижда колата запалена, с работещи светлини, свалени прозорци и съвсем готова за тръгване - тя нямаше смислено обяснение. Питам я - ако ще минаваш, минвай, ама защо клякаш зад колата ми и чакаш? Какво чакаш? Само седи и върти очите... Жена, на около 50 години. Странна работа!
14
7
 
14
 
! Отговори
Днес и вчера преди 5 години
Тези камиони са Убийци! Никога не спазват правилата. Няма населено място, което да не се е сблъскало с тяхната наглост и чувство за безнаказаност. Може да ги видите навсякъде ,пренатоварени с камъни и без покривало, карайки както си искат и където си искат. А полицаите като ги видят си обръщат главите на другата страна. Чии са и на Кой са тези недосегаеми Убийци, а Кода-Транс?
13
4
 
9
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 5 години
Шофьори внимавайте,вампирите са винаги там където най-малко ги очаквате!
12
7
 
3
 
! Отговори
+18 ОПАСНО ЧЕТИВО!!! преди 5 години
ПРЕМАЗАЛ Я Е КАТО ПРЕГАЗЕНО ЖИВОТНО НА ПЪТЯ ТОЧНО ДО ВХОДА НА ГРОБИЩАТА НА СПИРКА КАТОЛИЧЕСКИ ГРОБИЩЕН ПАРК :DНЕ ДАВАТ СНИМКА НО ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ВЪТРЕШНОСТИТЕ И СА НАПУСНАЛИ ТЯЛОТО А АКО Е МИНАЛ ПРЕЗ ГЛАВАТА И ,Я Е ОТВОРИЛ КАТО ОРЕХ! :)
11
0
 
3
 
! Отговори
Шейната преди 5 години
До ЩерюОня, дето още му тече разследването.
10
4
 
8
 
! Отговори
115 преди 5 години
И защо са го задържали?
9
0
 
5
 
! Отговори
Ръбестия преди 5 години
GHT, ти явно в доста камиони си се блъскал и доста бой си отнесъл.
8
4
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Сега кой министър ще махнат?
7
1
 
9
 
! Отговори
онзи, който се чуди преди 5 години
Камиона е бил спрял на светофар?А интелигентния мъж, който е на клипа казва, че е карал със 70км/ч.Въпроса ми в това уравнение е 2+2=4?
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шофьора няма вина. Карал е дори с по-ниска скорост от позволената. Да инспекторат асфалта, да намерят кой е прибрал парите и да преасфалтират.Нали така беше мантрата?
5
6
 
6
 
! Отговори
GHT преди 5 години
До До 2Явно пък ти си карал много камиони. Хайде тогава да ми обясниш как не разбираме, че сме ударили и минали през цял човек, а в същото време, ако някой ни удари част от камиона с длан или пръчка, моментално разбираме и слизаме да се разправяме? На мен това ми е интересно - избирателното "разбиране".
4
3
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Явно много камиони си карал.
3
4
 
11
 
! Отговори
GHT преди 5 години
Даже и регистрацията му не се вижда от мръсотия. Тоя не е читав. Кой го знае с каква купена книжка за професионална категория е. Не бил видял, не бил разбрал. Що за оправдания от професионален шофьор. Мен да ме сложат в кабината с моята B категория, че да се оправдавам с подобни нелепици, ама този е уж с C категория. Какво значи не видял?!
2
0
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Че то 5-6 умрели на ден няма ли значи нещо не е наред!
1
7
 
16
 
! Отговори
GHT преди 5 години
Да беее, не бил разбрал. Редовно оправдание на правещите опит да избягат от местопроизшествието. Ако е за нещо по-малко, как веднага разбират и слизат от кабината да те гонят и бият. Цял човек ударил и минал през него, но не бил разбрал. Ако му ударя стопа с едно камъче или пръчка, моментално ще разбере, ама тука сега не бил разбрал.