СДВР на стадиона – строги мерки за вечното дерби!

Вратите на "Васил Левски" ще бъдат отворени в 15:00 ч.
28 сеп 2018 21:10, Анисия Иванова
16
СДВР на стадиона – строги мерки за вечното дерби!
Архив: Булфото

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред в столицата заради футболния мач между Левски и ЦСКА на Националния стадион ”Васил Левски”, който ще е утре от 17.00 часа.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града, съобщиха от МВР.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, МВР приканва зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 15.00 часа.

СДВР напомня, че на 7 август в Държавен вестник бр.65/2018 са обнародвани последните промени в Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия.

Заради спортното мероприятие в следобедните часове е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Алекс Хънтър преди 5 години
До Пената от Мировяне:ЦСКА са Литекс, а истинското ЦСКА е във Втора Лига.
7
2
 
0
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
До Алекс ХънтърБийте си ,,Литекс,, колкото искате ,ама днес ще е поредната загуба от ЦСКА на подуенските милиционери !
6
0
 
2
 
! Отговори
Алекс Хънтър преди 5 години
Днес играят Литекс и Левски, които ще бият със 7:1.
5
1
 
0
 
! Отговори
ЦСКА преди 5 години
Дербито е ЦСКА-,,Левски,,...Днес играят ЦСКА- ГМО ФК ,,Лафчис,,1992...Това е !!!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** има ли още ***,които ходят на мач в България?!Дори агитките вече,не са това,което бяха!Жалки алкохолици и наркомани...Пък за посредствените футбалерчета дори не ми се пише...
3
0
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
ЦСКА се пресели при Милко Балев на Девети.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като спрат да посещават стадиона, how nice!Имам предвид тези, които вдигат шум,създават напрежение, раняват полицайки,граждани. Те дори не следят играта,те са там за да "изпуснат пара", най вероятно от *** си.
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦСКА е номер 1!