След 22 дадени млн. лева – ремонтът на "Графа": Мърляв!

Дупки вместо фуги, хлътвания и пропадания въпреки бетонната основа
Обновена: 2 окт 2018 14:12 | 2 окт 2018 14:00, Петя Славова
130

Снимка: Безумията в София, Facebook

Неравности, дупки и пропаднала бетонна основа има на току-що ремонтираната столична улица "Граф Игнатиев", сигнализират от "Спаси София".

На страницата им във Facebook е публикувана снимка, от която ясно си личат нередностите.

Кадърът е съпроводен с текст: "С премахването на огражденията по част от ул. Граф Игнатиев, софиянци получиха възможността да се "полюбуват" на резултатите от дългоочаквания ремонт на една от най-емблематичните софийски улици. Ремонт, струващ 22 милиона. Не сме изненадани, че повечето от коментиращите са потресени от видяното.

Това са посочените от кмета Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova "съчетания" и "красоти", заради които ремонтът се бави с повече от месец: дупки вместо фуги, хлътвания и пропадания въпреки бетонната основа, бетонни буци около трамвайните стълбове.

Кое съчетание виждаме на тези снимки от пл. "Гарибалди" по-точно? Мърлявщината на фирмите-изпълнители, в случая GP Group JSC. и безхаберието на строителния надзор?

Новият Ви зам.-кмет - младият Евгени Крусев (Транспорт за София), дето уж беше "промяната в курса" ще обясни ли, защо един от най-важните обекти в мандата му изглежда по този начин или и за него ще си мълчи?

Няма смисъл да Ви призоваваме да се вземете в ръце - късно е вече да правите каквото и да е... Излиза ни твърде скъпо", пишат от "Спаси София".

В групата "Безумията в София" също допълниха "картина" от ремонта със снимки, които са достатъчно показателни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБераст на власт. Има ли един ремонт в София през последните 15 години да е завършил на време или без забележки? За един приятел питам
35
0
 
29
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Едни плочки не може да сложи фирмата на Вальо Златев, а те му дадоха тунел за 200 милиона да прави
34
4
 
6
 
! Отговори
Buonarothi преди 5 години
Fff....bulgarska rabota....
33
1
 
54
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
Какво очаквате от една г-жа не родом от София да се грижи за столицата ? Сега пак ще обяснят, че по договор изпълнителят е длъжен да отстрани всички открити нередности, но накрая ще се окаже, че всъщност няма открити нередности, а всички софиянци сме шизофреници и ни се привиждат фуги, неравности и неточности.
32
1
 
39
 
! Отговори
Дядо Петър преди 5 години
Изобщо не са безумия, а са закономерност за алчните, некадърни и корумпирани общинари. Начело с усмихната кукла.НИЕ, ОБАЧЕ, СМЕ БЕЗУМНИ, че все още ги търпим.
31
1
 
32
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Това е от фирмите на Валентин Златев,ръка на руската олигархия в България и личен приятел на "европейски ориентирания" Борисов. Същата, заради която по нареждане "отгоре" радомирската полицията осуети журналистическо разследване за корупция и злоупотреба с еврофондове, като арестува журналистите, за да могат специално изпратените им колегите от София да доизгорят уликите на спокойствие.
30
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последните 20г. няма обществен ремонт или строителство на обществен обект, който да е извършен качествено и няколко години( в най-добрия случай) след влизането в експлоатация да не е почнал да се руши!
29
1
 
43
 
! Отговори
GP Group преди 5 години
За тези, които не знаят, GP Group си строят 5* хотел на остров Санта Лучия на Карибите. От къде, мислите идват парите и материалите за хотела. А вие очаквате качествен ремонт!
28
0
 
16
 
! Отговори
Ямбол преди 5 години
Същия ремонт го има и в Ямбол. Парка и центъра на Ямбол...
27
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едва ли ремонта струва повече от сто хиляди лева, но друго си е да се откраднат 22 милиона. Сега ще дадат още 30-40 милиона за ремонт на ремонта на ГЕРБ, после още 50-60 милиона за ремонт и на този ремонт и така докато ГЕРБ са на власт.
26
3
 
2
 
! Отговори
0i преди 5 години
Koi fi finansira tesi deca na monsterite....bankaa bg zdravna kasa li?!
25
1
 
24
 
! Отговори
ИЗВОД: преди 5 години
Знаете ли, в резултат от бeзумията и нaглостта на тези от ГРОБ и в частност на Тиквaта и Фaндъка, стигнах до кардиналния извод:Това нещо с клетвите - не помага!Ако имаше поне капчица истина в клетвите, до сега и двамата и цялата им рода да са умрели в aдски мъки!Всеки втори, да не кажа всеки първи Софиянец и не само, ги "благославя" всеки ден многократно и тях и родата им до девето коляно ... но уви резултат няма!Жалко!И последната надежда за Столицата и за страната ни умря!:/
24
26
 
20
 
! Отговори
Спасителите аут преди 5 години
Ненормално е група от трима младока с ненормална сексуална ориентация да се провъзгласяват за мерило и контрол на всеки ремонт в столицата и всеки да им препечатва глупостите. Български абсурд!
23
24
 
5
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Когато някой смрадлив позитански гласоподавател покаже снимки и каже "Ей това го е правил кмет от БСП", тогава ще повярвам, че плюенето не е платено.
22
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако знаете кои го ремонтират ще паднете затова няма да ви казвам. Спъвайте се в кривите плочки тъкмо като ходите няма да заспите. По важното е друго. Тези 22 000 000 си ги делнахме по братски а за вас дебелио с котешката глава. Ремонта струва 2 000 000 сетете се къде са другите 20.
21
47
 
14
 
! Отговори
спаси ни джендър преди 5 години
Джендърите от Спаси София пак нададоха вой. Три меки момченца от кварталния форум, ама кресливи до небесата. До тук съм ги видял само клавиатури и фотоапарати да държат, от полагане на плочки нищо не разбират!
20
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма изненада, че след ремонта на ГЕРБ, улица Граф Игнатиев е по-зле в сравнение с преди ремонта. Навсякъде е така. Пак гласувайте за ГЕРБ ....
19
1
 
20
 
! Отговори
Манукян преди 5 години
Нима очаквате друго от алкохолизираните ***, които работят и недоучените възпитаници на ВИАС/уасг, които проектират и контролират!?
18
0
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
не е виновна Фандъкова-тя просто си е една учителка,която не е за това място-без опит, без никаква представа от строителни обекти, ремоти,организация и подбор на фирми да не говорим че трябва да управлява СТОЛИЦА. поставено лице на Краля Слънце който може да управлява ВСИЧКО и знае ВСИЧКО....ние сме си виновни за всичко защото търпим тази ситуация
17
0
 
28
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 5 години
Няма нищо.Нали Бойко бил "пиич" и ние много го харесваме, защото ни ръси ттъпи шегички...ние пак ще си го избираме.А и нали чалгата работи всеки ден, важното е да има пари за евтина ракийка, бг водка...и кебапчета.Пак ще си гласуваме за Бойку...Аа...и Бойко не е комунист...ама изобщо.