Ронещи се плочки, а шарката – веднъж! Кой ги хареса? Кой ги плати?

Социалните мрежи гъмжат от коментари за новата визия на "Графа"
Обновена: 4 окт 2018 13:49 | 4 окт 2018 13:15,
116

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

След 22 милиона, налети в ремонта на "Графа" и купища строителни гафове, социалните мрежи избухват през ден с нелепостите, извършени по ремонта на култовата столична улица.

Още по темата

След каучуковите плочки между релсите, каквито слагат на детските площадки, след безумната подредба на паважа и бетонираните дървета, дойде ред и на градинката пред църквата "Свети Седмочисленици".

Шокът на столичанина е огромен от вида на настилката, а въпросите започват от: Дали това са плочки за баня, балатум и завършват със заключението, че идеята на избора им не е "там да се самоубиват епилептици".

Кметицата и общинарите се зарекоха, че фирмата изпълнител още не била приключила ремонта и тепърва щял да минава строителният контрол да наблюдава, съзерцава, че и да глобява – до 1 млн. лева.

Столичани обаче не спират, а питат: Нали не са завършили, как ще ги глобяват?

Фактите са си факти – умопомрачителна подредба на плочки, умопомрачителна шарки, умопомрачаващ ремонт, който не секва с месеци и който гълта милиони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
3
 
! Отговори
Joko преди 5 години
След като видяхте какво може една селска даскалица в ролята си на кмет, на следващите избори изберете една пернишка слугихя. Няма да се справи по-зле от сегашната кметица.
99
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми харесва как става :). Браво на Фандъкова, върши просто чудеса за София. И е хубаво че софиянци я оценяват, независимо от тролските коментари по форумите.
98
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До плюнковциИ ние сме излизали извън родната ***. Мога да ти покажа поне 4 парка в Брюксел, които са с асфалт и поне 2 в центъра на Виена.И стига сте се правили на "голямата работа" с този "европейски вид" - комплексари като вас окепазиха половината София. Женският пазар (проект на същия архитект) опропасти едно знаково място на София и го превърна е едно голямо НИЩО. Сега това се случва и на Графа.И моля, стойте си в чужбината и не ни давайте акъл за средата, в която НИЕ живеем.
97
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
QQQ MI TO I TUK STANALO NA FANDYCI
96
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберската администрация краде като за последно
95
25
 
7
 
! Отговори
плюнковци преди 5 години
Абе, я стига сте плюли! Родена преди 57г на "Графа" и "Раковски". Учила съм в 6-то и градинката ми е мил спомен от детските години! Махнах се от комунистите на времето и сега сравнявам от европейско ниво подобренията и огромните усилия на кметицата(да е жива и здрава) Софя да заприлича най-сетне на европейски град. ЗА МЕН ГО ПОСТИГА! Много харесвам проекта на цялото каре! Престанете да си плюете в чинията! Тези дето пишат, че асфалта е по-красив, нека си пият редовно хапчетата, ако обичат!
94
2
 
24
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
Трябва да се приеме закон, според който кмет и общински съветници на дадено населено място трябва да са задължително от това населено място, а не от другаде! Пришълците не милеят за селището, в което са избрани за кметове. Фъндъкова да си е кмет откъдето е дошла, арх. Здравков - също!
93
0
 
25
 
! Отговори
hi преди 5 години
Добре че едно време сме си докарали архитекти от Австрия и Чехия та градовете ни да имат някакъв вид. С годините доказваме, че нямаме качествени архитекти, проектанти и изпълнители. А дори да имаме, отдавна са напуснали родината и бачкат за повече пари и по-добри условия нейде на Запада.
92
0
 
4
 
! Отговори
МИМИ преди 5 години
До AnonimenМИ ТО ГОЛЯМО ОПРАВЯНЕ.....
91
1
 
19
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Прилича на баня или тоалетна в мола.
90
4
 
9
 
! Отговори
V преди 5 години
Я *** го бетонирали.Гранит им се приискал на селяните .Ми нали тъй има повече *** за тях ве ?А и *** трябва да си личи ;) Да ви издам ли една малка европейска ,,тайна,, КАМЪКА Е ХЛАДЕН МАТЕРИАЛ ЗАТОВА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ТОПЛИ НЮАНСИ .Но като за *** и тва е добре .Все пак трябва да си европеец за да го направиш добре ;)А кога почва ремонта на ремонта ? Кога ще е готово та да може да се ремонтира ?
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И вековните чемшири ги няма за да насеят трева.
88
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не слушам чалга и може би затова не знам какво трябва да означава "шарката - веднъж". Може би става дума за варицела или морбили?
87
0
 
19
 
! Отговори
Некромонгъри преди 5 години
Не трябва да се забравят и фалшивите жълти (кални в момента) павета около ЦУМ. И там бая се откраднало
86
1
 
42
 
! Отговори
фалш от всякъде преди 5 години
Фалшиви плочки,фалшив асфалт,фалшив премиер,фалшива държава и накрая ИСТИНСКИ ФАЛИТ и търг на това което е останало за крадене.
85
6
 
18
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
Знам, че ще ми нахвърляте минусите, но на мен плочките ми харесват, но наистина започва да ме дразни факта, че крайните квартали само се презастрояват, а се оправя инфраструктурата на центъра. А крайните квартали не отстъпват нито като данъци, нито като население
84
6
 
36
 
! Отговори
сега е за ремонт преди 5 години
Улица Граф Игнатиев преди ремонта беше в прилично състояние. Като гледам сега е за ремонт. Кой окраде пак парите??? Бойко я си признай.
83
0
 
18
 
! Отговори
дедо Пешо преди 5 години
Аз пък искам да попитам какво означава *шарката веднъж* ?
82
0
 
14
 
! Отговори
Handel преди 5 години
До До До Факт: А иначе е съвсем просто - колко пари можеш да "усвоиш" от някаква си трева? Когато кило райграс за посев е 5 лв?
81
0
 
12
 
! Отговори
Handel преди 5 години
До До До Факт: Мога да ти кажа къде ще ги видиш - във Fandakova Castle в Гърция.